Home » Jobs » Spesialis Produksi Video

Pembukaan proyek: Spesialis Produksi Video


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: StagePost
Lokasi: Nashville TN US
Iki minangka posisi kanggo wong ngapa nduweni pengalaman ing karya kamera lan komputer. Melu produksi lokasi kanggo program televisi lan video liyane ....

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)