Home » News » Spotify Dadi Dhaptar kanggo DPA kanggo Ngrekam Dhaptar Dhaptar 'Spotify Singles

Spotify Dadi Dhaptar kanggo DPA kanggo Ngrekam Dhaptar Dhaptar 'Spotify Singles


AlertMe

Produser timbal William Garrett gumantung ing Brand kanggo Jupuk Instrumen Langit Biru

NEW YORK, MAY 20, 2020 - Dhaptar lagu "Spotify Singles" unik, sing diwiwiti umur vinyl, kaset lan CD tunggal, minangka koleksi musik streaming sing cocog kanggo nglengkapi lingkungan kerja ing omah. Luwih saka lagu 600 wis direkam wiwit koleksi sing diluncurake ing taun 2016, lan arusane wis nganti luwih saka telung milyar pangguna Spotify. Produser Senior Spotify William Garrett ngawasi produksi, ngrekam lan nyampur dhaptar lagu, sing ngemot rong lagu saka saben seniman sing ditampilake; siji yaiku rekaman anyar kanggo trek asli lan sing nomer loro yaiku panutup. Kanggo nyekel swara instrumen sing ora bisa digunakake kanggo dhaptar lagu Spotify sing populer, Garrett gumantung DPA Microphones' 4099 Instrumen lan 4011 Cardioid Mikropon.

"Nalika teka ing pemandangan ing Spotify, dheweke wis tuku kombinasi 4099s lan 4011s DPA; iki nandhani sepisanan aku nggunakake merek, "jelas Garrett. "Aku langsung kesengsem karo carane swara alam, nanging aku kepengin sinau luwih akeh babagan DPA. Dadi, aku nyemprotake jero kanthi nyata lan nemokake manawa solusi kasebut digunakake ing pirang-pirang aplikasi sing apik tenan lan ing rekaman orkestra kanthi dhuwur. Aku ngerti aku kudu nyelehake DPA ing ngarep sawetara instrumen kanggo ndeleng apa sing cocog, lan aku kaget banget nalika nindakake. "

Kanggo njupuk audio murni kanggo Spotify Singles, Garrett nduwe 4099 Instrumen Mic ing njero piano sing tegak, kanthi 4011 Cardioid Mics diselehake minangka overheads. "Awal-awalé kita nggunakake mics iki ing senar lan gitar akustik, lan muni kanthi apik banget sing dipercaya supaya kita mutusake nyoba nguji piano kanthi tegak kita," ujare. "Kanthi kombinasi 4099-an lan 4011 DPA, kita bisa nggayuh swara sing luwih transparan lan nyata metu saka piano sing tegak, nganti meh muni kaya piano agung."

Kajaba iku, kanggo gitar akustik, Garrett gumantung karo pasangan DPA 4011 sing cocog. "Nganggo 4011an ing gitar akustik vintaj, aku bisa njupuk rekaman stereo sing apik tenan - iki swara sing paling apik sing dakdeleng saka gitar kasebut," dheweke nambah. "Aku uga seneng duwe pilihan kanggo nutup- lan jarak mic kanthi bebarengan kanthi nggunakake 4011an lan 4099s kanthi pilihan klip-on; iku kauntungan gedhe kanggo produksi pasca produksi. "

Sajrone wektu nyathet ing Spotify Singles, Garrett wis dadi seneng banget penggemar DPA Microphones. "Masalah DPA wis dadi solusi micu-micku kanggo aplikasi rekaman," ujare. "Aku bubar nggunakake 4011 lan 4099-an ing piano kanggo sesi karo Alicia Keys, lan keprungu banget. Konsistensi swara ing antarane macem-macem mikrofon ing tingkat dhuwur kaya ngono, sing ndadekake dheweke dadi pilihan sing sepisanan. Aku seneng banget amarga aku nemokake DPA, lan saiki aku dikunci nganggo merek lan bakal terus nggunakake kabeh proyek sing saya maju. "

TENTANG DPA MICROPHONES:

DPA Microphones adalah produsen Denmark Professional Audio sing duwe solusi mikropon kondenser sing berkualitas tinggi kanggo aplikasi profesional. Tujuan utama DPA yaiku kanggo tansah nyedhiyakake solusi kanthi solusi mutlak sing paling mutlak kanggo kabeh pasar, kayata swara, instalasi, rekaman, teater lan siaran langsung. Nalika nerangake proses desain, DPA ora njupuk dalan pintas. Nor mbantah kompromi perusahaan ing proses manufaktur, sing rampung ing pabrik DPA ing Denmark. Akibaté, produk DPA diajeni sacara global kanggo kajelasan lan transparansi sing luar biasa, spesifikasi sing ora ditemtokake, sing dipercaya paling dhuwur lan, ing ndhuwur kabeh, swara murni, tanpa warna lan ora biso dilalekake. Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.dpamicrophones.com.


AlertMe