Home » Bintang » Streaming Global: Ningkatake Platform Platform kanthi Tundha, Skala Luwih Ndhuwur, lan TCO murah

Streaming Global: Ningkatake Platform Platform kanthi Tundha, Skala Luwih Ndhuwur, lan TCO murah


AlertMe

Streaming Global wis nemokke cara kanggo ngirim stream live tundha sing sithik banget ing skala Piala Dunia kanthi nggunakake infrastruktur standar, nalika ngedhunake biaya konvensional kanggo platform lan panyedhiya layanan. Teknologi Paten Global sing dipateni lan paten ditrapake dadi server panyimpenan awan sing gampang dadi server live-streaming ultra cepet, tanpa masang piranti lunak tambahan ing server kasebut. Iki mbisakake streaming, linear, OTT, sosial, lan VOD kanthi skalabilitas global babagan panyedhiya awan sing ana, kayata Microsoft Azure, Amazon AWS, lan awan pribadi / adat. Kanthi cara sing unik kanggo stream langsung liwat server simpanan awan, Streaming Global ngilangi bagean intensif prosesor pipa streaming konvensional, nambah kecepatan lan nyuda biaya.

Gunakake teknologi Streaming Global ing platform sampeyan kanggo entuk:

  • Latency / wektu tundha kurang - Aliran nganti 60x luwih cepet tinimbang pipa streaming konvensional lan nganti 20x luwih cepet tinimbang kabel lan satelit panyedhiya, nggawe pamirsa luwih cedhak tinimbang tumindak langsung sing disenengi.
  • Skalabilitas sing bisa dipercaya - Nggawe skala global kanggo puluhan yuta pamirsa ing saindenging jagad kanthi desain.
  • Sinkronisasi streaming lan data - Iki jaman anyar kanggo acara langsung! Kanthi Streaming Global, sampeyan bisa nyinkronake saben panampil lan saben piranti menyang pigura sing padha, nyedhiyakake pangguna kanthi pengalaman ndeleng. Minangka conto, bayangake keuntungan ing taruhan olahraga: tambah keadilan lan kemampuan kanggo njupuk taruhan luwih cocog.
  • Masang iklan sing luwih cepet / luwih resik - Kanthi Streaming Global, sampeyan bisa masang iklan ing pigura apa wae, tanpa buffering utawa ngganggu aliran utami, nalika nggawe pengalaman sing mirip kaya siaran. Pengiklan malah bisa nggawe iklan kanggo saben pamirsa.
  • TCO murah (biaya kepemilikan total) lan panggunaan energi - Motongake akeh biaya kiriman lan suda jumlah energi sing digunakake karo teknologi sing luwih efisien Streaming Global. Platform sampeyan bisa entuk kanthi nggunakake sumber daya sing kurang saka cara pangiriman konvensional.Viewers pengin transisi lancar nalika ngoper piranti sing lagi ditonton. Dheweke pengin bisa sesambungan karo pamirsa liyane ing platform sosial. Dheweke pengin ngerti manawa wong liya ora entuk keuntungan kanggo totoan olahraga. Cara pangiriman streaming konvensional lan saiki ora bisa ngatasi tuntutan iki - nganti saiki.

    Teknologi Streaming Global cocog kanggo streaming 24/7 saluran OTT lan acara langsung kanthi konten tunggal lan multi-stream. Minangka solusi modern sing disederhanakake kanggo platform lan panyedhiya layanan sing pengin menehi pengalaman paling apik kanggo pelanggan.

Konten sampeyan bisa dikirim kanthi wektu tundha sek detik kanggo puluhan juta pamirsa kanggo sapérangan biaya sing saiki dibayar.

Nalika perang dadi panas, panjaluk nuntut mundhak cepet banget lan perang kanggo platform lan panyedhiya layanan kanggo menehi pengalaman paling apik ing kabeh wektu. Media terus beralih menyang kiriman IP, lan perusahaan kepengin menehi pengalaman sing paling apik kanggo ngrampungake tuntutan. Sayange, cara pangiriman streaming saiki ora bisa ngatasi permintaan iki lan terus berjuang kanthi ngrampungake titik nyeri utama kinerja, skala lan biaya kiriman ..

Aliran langsung Performance High (disinkronake kanthi tundha sithik banget) ora bisa ditindakake ing Internet umum kanthi skala, nganti saiki.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Streaming Global, bukak www.StreamingGlobal.com


AlertMe