Home » Bintang » StreamMaster PRIME nyedhiyakake panggantos sing gampang kanggo grafis, playout saluran tematik lan piranti kontrol master

StreamMaster PRIME nyedhiyakake panggantos sing gampang kanggo grafis, playout saluran tematik lan piranti kontrol master


AlertMe

Plug kanggo ngganti plug kanggo switcher, grafis lan server ing infrastruktur warisan

Power Pixel, pimpinan global ing playout, otomatisasi lan grafis, wis nambahake StreamMaster PRIME menyang macem-macem produk grafis lan playout. Nggunakake platform teknologi Processing StreamMaster Media sing kondhang, StreamMaster PRIME minangka alat turnkey kanthi fungsi sing fleksibel, dirancang utamane minangka pengganti piranti individu ing arsitektur tradisional.

"Akeh penyiar sing diajak ngobrol wis ngandhani manawa dheweke durung bisa pindah menyang arsitektur playout sing wis ditemtokake kanthi piranti lunak, nanging barang-barang ing sistem warisan kudu diganti," jlentrehe James Gilbert, CEO saka Power Pixel. "StreamMaster PRIME menehi alat siji sing efektif, biaya liwat SDI, kanthi kabeh antarmuka otomatisasi sing biasa, dadi gantine plug-in sing gampang kanggo switch kontrol master sing kadaluwarsa, server video utawa inserter grafis.

"Sing paling penting, lisensi piranti lunak kanggo StreamMaster PRIME bisa ditransfer, mula nalika penyiar wiwit pindhah menyang arsitektur utawa model penyebaran sing anyar, fungsi sing wis ana bisa ditransfer tanpa biaya tambahan," tambahnya.

StreamMaster PRIME minangka alat khusus, sing bisa ndhukung grafis merek otomatis, logo statis lan animasi multi-lapisan, jam, crawling teks, tickers, gerakan DVE lan liya-liyane. Pilihan kalebu server video port ganda, pamrosesan audio kanggo fungsi multi-kanal lan kontrol master.

Sampeyan bisa operasi otonom, kanthi panel kontrol UI utawa piranti lunak uga kasedhiya. Iki plug-and-play karo kabeh sistem otomatisasi utama.

"Iki minangka tanggepan langsung saka kebutuhan nyata saka industri," ujare Gilbert. “Piranti standar sing nduweni kekuwatan hardware sing cukup kanggo mbukak aplikasi piranti lunak sing dibutuhake, disesuaikan karo kebutuhan pangguna. Kanggo sampeyan sing kudu njaga rantai siaran lawas, utawa uga truk siaran njaba sing butuh puter maneh grafis gerakan, iki minangka solusi sing bisa ditrima. "

StreamMaster PRIME kasedhiya saiki.

###

About Power Pixel, a Rohde & Schwarz Company
Power Pixel nggawe solusi sing ditetepake piranti lunak, virtualisasi, solusi kanggo playout siaran, otomatisasi, kontrol master, grafis & merek sing digunakake ing saluran televisi linier, OTT lan VOD. Sistem merek lan promosi sing menang, penghargaan, kontrol kontrol master sing bisa digunakake ing grafis, lan sistem produksi grafis sing bisa diganti, para produsen bisa ngirim konten langsung lan sing wis direkam kanggo SD apa wae, HD, 4k, seluler, online utawa aplikasi interaktif.

Power Pixel nduwe pengalaman 33 taun babagan keahlian teknik lan dedikasi kanggo dhukungan pelanggan sing dadi pilihan pertama ing industri ing playout, grafis lan merek. Kanthi pirang-pirang ewu instalasi ing saindenging jagad, para pelanggan kalebu penyiar utama pasar kayata BBC, Ericsson, ITV, SWR, WDR, TV2 Norwegia, Danmarks Radio, TV5 Monde, KTSP, Disney, Discovery, ESPN, ViaSat lan Sky.

Bubar sing diakuisisi dening Rohde & Schwarz GmbH, Power Pixel markas perusahaan ana ing Cambridge UK karo kantor regional ing Grass Valley California lan Dubai UAE.

Power Pixel bisa di hubungi online ing www.pixelpower.com.

Power Pixel Kontak:
Jeneng: Ciaran Doran
Title: Exec VP
email: [email dilindhungi]
Tel: + 44 7775 581 301

PR Kontak:
Jeneng: Kara Myhill
Company: Manor Marketing
email: k[email dilindhungi]
Tel: + 44 7899 977 222


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!