Home » Bintang » DaVinci Resolve Studio Ndhukung Aliran Kerja Produksi Remote Posting Sepatu Anyar

DaVinci Resolve Studio Ndhukung Aliran Kerja Produksi Remote Posting Sepatu Anyar


AlertMe

Fremont, CA - Februari 19, 2021 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa Senior Colorist Maria Carretero saka studio kreatif Nice Shoes mbatalake nggawe film fitur pemenang penghargaan "Waikiki" nggunakake DaVinci Resolve Studio, bebarengan karo proyek-proyek penting kayata video musik "Lost Horse" lan film Sundance 2021 "All Light, Everywhere. ” Sepatu Bagus gumantung karo DaVinci Resolve Studio minangka bagean saka alur kerja jarak jauh ing saindhenging taun 2020 ing New York, Toronto, Boston, Chicago lan Minneapolis.

"Waikiki," film fitur dramatis saka Hawaii Pembuat film lan kanca Lab Native Institute Sundance, Christopher Kahunahana, menehi gambaran sing nyata babagan kasunyatan sing nyenengake ing swarga. Sajrone produksi, Carretero adhedhasar ing New York karo Produsen Digital Intermediate (DI) Katie Hinsen ing Los Angeles lan Kahunahana ing Hawaii. Tim kasebut kolaborasi liwat link video sing aman lan akurat warna sing dikembangake dening Nice Shoes. Originally digawe kanggo klien pariwara, teknik Nice Shoes ditapis kanggo memenuhi tuntutan unik saka pandemi lan ditambahi proyek film lan episodik.

Kaya Hinsen nyathet, "Biasane kita mung duwe sawetara klien saben wulan nggunakake alur kerja sing adoh, nanging saiki meh kabeh. Kita uga biasane duwe fasilitas sesi kasebut kanthi fasilitas, nanging kita duwe artis lan klien ing omah, nggunakake link ndeleng akurat warna sing aman menyang monitor kanggo ndeleng output DaVinci Resolve Studio. "

Dheweke nerusake, "Sawetara proyek, wiwit taun kepungkur lan terus nganti taun 2021, gunakake fitur kolaborasi DaVinci Resolve Studio, sing wis nglengkapi alur kerja jarak jauh. Pancen mbantu kita nggunakake sumber daya sing paling apik, amarga asisten lan editor online bisa ngakses proyek ing mesin kapan wae. Sadurunge lunga adoh, asisten bakal mlebu kamar kolor lan nyelehake gambar menyang urutan kasebut. Saiki, dheweke bisa mbukak garis wektu ora preduli ing endi wae fisik ing jagad iki. Iki ngidini kita nggunakake tim sing luwih apik ing macem-macem lokasi lan zona wektu, sing penting banget kanggo proyek kaya 'Waikiki.' ”

Proyek terpencil anyar liyane sing dadi tugas Carretero yaiku video musik "Lost Horse" saka Asaf Avidan. Proyek kasebut ora mung ditembak lan dikirim kanthi adoh sajrone karantina karo Direktur Adi Halfin sing mapan ing Berlin, nanging kaya Carretero nyathet, Halfin duwe selera sing spesifik banget nalika katon. "Dheweke mesthi golek sing alus banget, mula akeh gaweyan kanggo nggabungake level saturasi lan nemokake informasi ing bayangan supaya sampeyan bisa ngrasakake hawa sing ditampilake gambar kasebut," jarene.

"DaVinci Resolve Studio wis dadi aset sing apik kanggo Maria lan para pewarna liyane. Manajemen warna lan alat kolaboratif dadi instrumental amarga kita wis nyetel lan nyaring alur kerja nalika kerja bareng karo para pembuat film ing saindenging jagad, "pungkas Hinsen. "Nalika kabeh wong wis ngerti kasunyatane taun kepungkur, DI sing adoh dudu perkara sing biasane digunakake para klien fitur, lan DaVinci Resolve Studio pancen nulungi kita supaya para wong percaya ora bisa kliwat saka klien kita."

Pencet Photography
Foto produk DaVinci Resolve Studio lan liya-liyane Desain Blackmagic produk kasedhiya ing www.blackmagicdesign.com/media/images

About Desain Blackmagic
Desain Blackmagic nggawe produk editing video paling apik ing donya, kamera film digital, koreksi warna, konverter video, pemantau video, router, live switcher produksi, perekam disk, monitor gelombang lan film scanner wektu nyata kanggo film fitur, produksi siaran lan industri siaran televisi. Desain Blackmagickertu kertu DeckLink ngetokake revolusi kualitas lan tunjangan ing produksi pasca produksi, nalika prodhuk koreksi warna DaVinci sing menang Emmy ™ nguasai industri televisi lan film wiwit 1984. Desain Blackmagic terus ngalami inovasi babagan lemah kalebu produk 6G-SDI lan 12G-SDI lan 3D stereoskopik lan Ultra HD workflows. Didegaké dening editor produksi lan insinyur donya, Desain Blackmagic nduweni kantor ing AS, UK, Jepang, Singapura lan Australia. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga menyang www.blackmagicdesign.com


AlertMe
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!