Home » Jobs » Studio Rekaman Intern

Opening proyek: Studio Recording Intern


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Ora Ana Rush Productions Kidul
Lokasi: Lithonia GA US
Kemampuan kanggo ngrampungake proyèk editing video lan foto saka omah yen perlu. Rekaman sadurunge, nyampur, nguasai, utawa ngasilake produksi sing disenengi nanging kita bisa mbantu ...

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)