Home » News » Sasani Studios Nggawe Yayasan Media Generasi Sinau karo Solusi WorkShop EditShare

Sasani Studios Nggawe Yayasan Media Generasi Sinau karo Solusi WorkShop EditShare


AlertMe

Boston, MA, Amerika Serikat - Juli 15, 2019 - EditShare, pandhita teknologi ing panyimpenan skala cerdas, Kontrol Mutu Otomatis (AQC), panyuntingan lan solusi manajemen media, ngumumake yen mancanegara media Afrika Selatan Sasani Studios ngrancang produksi alur kerja multi-kamera generasi sabanjure EditShare solusi alur kerja EditShare Aliran, media rekayasa dirancang ukurane EFS, arsip Geevs ingest lan arsip multi.

Ngenalaken sepuluh stasiun televisi lan film utama lan telung ruang studio sing dirancang sacara akustik, Sasani Studios minangka salah siji komplek multifungsi sing paling gedhe ing Afrika. Studio layanan penuh tanggung jawab kanggo lima sinetron paling populer ing Afrika - 7de Laan, Isidingo, Skandal!, Skeem Saam, Lan Warga irama. Jadwal produksi sing kuat ngasilake enem pertunjukan saben minggu kanggo saben sinetron taun-taun, ngowahi luwih saka episode asli 1,400 supaya para pemirsa terus-terusan aktif.

Nyedhak dasawarsa ing aslinipun EditShare platform panyimpenan bebarengan, sirah teknik Sasani, Kim Smith, nggawe investasi sing arep diresmikake kanggo paling anyar EditShare EFS mbagahi platform panyimpenan ukuran, ngembangaken kemampuan manajemen media operasi, sing uga fitur EditShare Pengelolaan aset produksi aliran lan arkem Ark LTO, uga Geevs kanggo manajemen multi saluran ing saben studio. Dibandhingake karo papat EFS node kinerja anyar, fondasi media canggih luwih nyambungake produksi lan ngirim nganggo alat manajemen media kanggo ngotomatisasi transaksi rumit lan bebarengan ngatur isi massa uga akses workgroup ing limang program sing béda.

"Kanthi tataran luwih saka fasilitas produksi multi-kamera kita, iku penting kanggo maju bareng karo pikiran ing mangsa ngarep. EditShareing jero industri pengetahuan sing digabung karo hubungan kita sing wis suwe ngidini kita mbangun dhasar media kinerja dhuwur kanthi keluwesan kanggo nggabungake teknologi anyar uga nggedhekake lan nambah prodhuk kita nalika dibutuhake, "Komentar Smith.

Saliyane ningkatake infrastruktur media internal, Sasani ngupaya ngupaya keuntungan produksi Cloud-based. Nguji EditShare Airflow and Flow Story kanggo mbangun alur kerja hibrida aman, Sasani lagi nggo nambah keluwesan kanggo review kaku lan workflow editor. Smith nerangake, "Flow Story lan AirFlow bakal ngidini kita kanthi aman ngakses isi ing njaba fasilitas sing bakal menehi prodhus luwih akeh babagan regards proses review lan persetujuan, manawa iku ndeleng terus-terusan episode utawa nggawe jam cepet ngowahi. Ana akeh pilihan saka tim-tim sing nggarap departemen kanggo ngetungake bakat kreatif ing njaba studio kanggo nggarap proyek. "

"Efektif ngatur media ing antawisipun produksi opera sinetron multi-kamera minangka tugas ingkang angel. Mupengane skenario iki kanthi limang iki malah dadi wigati kanggo fasilitas produksi sing paling berpengalaman, "jelas Tara Montford, Wakil Presiden Eksekutif Business Development ing EditShare. "EditShare nyambut gawé bebarengan karo Sasani kanggo ngrancang aliran kerja generasi sabanjuré sing ngidini supaya bisa ngontrol jumlah isi sing éndah saka panangkepan nganti rampung. " Adhedhasar sistem file EFS paling anyar, sing anyar EditShare Yayasan bakal ngatur kanthi gampang daftar format lan syarat pangiriman kanthi fleksibilitas kanggo nggabungake teknologi anyar nalika muncul. Montford nyimpul, "Kaya para leluhur, kita ngarepake sing anyar EditShare platform kanggo nyusun kolaborasi karo kemampuan kaya review remen, persetujuan, lan editing lan njupuk Sasani dadi dasawarsa sabanjure. EditShare yaiku babagan mbangun masa depan sampeyan. "

Kanggo informasi luwih lengkap ing EditShareMangga delengen www.editshare.com.

Waca EditShare Ing Tindakan ing Mediatech Afrika 2019
Para rawuh ing acara Mediatek Afrika 2019 sing dianakaké ing Johannesburg, Afrika Kidul saka Juli 17 - 19, bisa ndeleng sawetara EditShare solusi ing stan D17.

About EditShare

EditShare yaiku pimpinan teknologi ing panyimpenan bebarengan jaringan lan solusi workflow end-to-end kanggo industri pasca produksi, TV lan film. Produk-produk groundbreaking ningkatake kolaborasi efficiency lan workflow saben langkah. Iki kalebu panyimpenan video lan playout server, kinerja dhuwur EFS pusat panyimpenan, AQC, piranti lunak arsip lan cadangan, manajemen aset media, lan Lightworks - editing video non-linear profesional ing platform telu ing donya (Windows / OS X / Linux) aplikasi.

© 2019 EditShare LLC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. EditShare® minangka merek dagang kadhaptar saka EditShare.

Pencet Kontak

Alex Molina

Zazil Media Group

(E) [Email protected]

(p) + 1 (617) 834-9600


AlertMe