Home » News » Studio Technologies 'Model 5412 Audio Interface Leveraged by Top Polish Sports Broadcaster

Studio Technologies 'Model 5412 Audio Interface Leveraged by Top Polish Sports Broadcaster


AlertMe

WARSZAWA, POLAND, JULY 18, 2019 - Sebastian Pawlak ngluncuraké Pawlaki Pro Audio kanggo nyebaraké prodhuk audio menyang penyiaran ndhuwur ing Polandia, kalebu popular Eleven Sports Network. Nalika pemasok wektu suwe mandheg nyedhiyakake pamuter audio / distribusi audio sing populer, Pawlak nguripake studio Teknologi, produsen audio profesional, video lan solusi serat optik. Perusahaan ditawanake kanggo nambah fitur basis piranti lunak kanggo ndhukung kebutuhane nggunakake Model 5412 Audio Interface, yaiku Dante®platform sing canggih sing nyedhiyakake kualitas audio sing apik kanggo aplikasi jaringan Audio-over-Ethernet (AoE).

Pawlak dibutuhake kanggo ngganti antarmuka audio analog sing digunakne karo kamera lan unit kendali sing nggawa audio interkom 4, nyampur nganti wolung sumber dadi siji lan nyebarake sumber bali nganti wolung arah. Prodhusèn warisan iki wis umum dianggo ing Polandia, uga ing pasar donya, nanging dadi angel kanggo Pawlak kanggo nyedhiyani klien.

"Iku alat sing digunakake sacara wiyar ing wilayah iki, utamane ing aplikasi grafis njaba," ngendikane Pawlak. "Tiba-tiba, prodhuk pabrik ora ana maneh, sing nyedhiyakake masalah. Paling intercom sistem sing kita offer nyedhiyakake transportasi audio digital liwat Ethernet, supaya kita takon Studio Technologies yen padha duwe produk sing cocog. Following saran kita, Studio Technologies nyaranake model Dante sing ana hubungane karo 5412. Perusahaan nggawe owah-owahan piranti lunak sawetara lan nyedhiyakake solusi sing apik banget. Prodhuk iki rampung luwih saka samesthine, nyedhiyakake fitur sing dibutuhake bebarengan karo keluwesan kanggo milih mung sawetara saluran sing dibutuhake. "

Technologies Technologies, tanpa biaya tambahan, bisa kanthi cepet ngembangake perangkat kukuh perangkat lunak kanggo Model 5412 sing nyedhiyakake solusi sampurna kanggo Pawlak. Kapabilitas anyar saiki dadi bagian saka fitur standar sing ditawakake unit kasebut. Nggunakake pilihan menu basis browser, kedhaftar bisa entuk fungsi antarmuka interkom sing dibutuhake. Model 5412 kasedhiya ing rong versi, -01 karo wolung input lan output, lan -02 karo 16 versi input lan output. Loro-lorone ndhukung input lan output tingkat analog analog karo transportasi audio liwat Dante. Telung Gigabit Ethernet antarmuka lan loro inti AC lan 12 volt daya DC ngidini dhukungan kanggo sawetara instalasi.

Miturut Pawlak, keluwesan anyar Model 5412-01 ngidini kanggo digunakake minangka unit antarmuka interkom wolu-port, uga kanggo aplikasi enem utawa papat-port. Saluran sing isih bisa digunakake kanggo analog standar kanggo lan saka aplikasi interfacing Dante. Kajaba iku, dheweke nyorot keuntungan saka kompak, kandhel entheng, sing dipasang ing salah siji papan rak 19-inch standar.

"Model 5412 wis dicocogake solusi antarmuka sadurungé nalika uga nampilake fitur tambahan ing satunggal unit rak," terang Pawlak. "Duwe fungsi kasebut bebarengan karo papan sing kurang, bobote kurang, lan rega sing murah banget kanggo aplikasi sing nggunakake truk siaran njaba."

Pelanggan pisanan Pawlak nggunakake Model 5412 yaiku Eleven Sports Network. Stasiun iki minangka bagéan saka Polsat, penyiar swasta paling gedhe ing Polandia. Model 5412 wis dadi antarmuka audio panggantos sing sampurna, amarga jaringan perlu kapabilitas analog lan Dante.

"Pelanggan-pelanggan kita wis nduwe Model 5412 dadi modal saiki lan mangsa saiki, amarga fungsine," ujare Pawlak. "Looking ing kabutuhan pasar lan masa depan teknologi audio, Studio Technologies bakal dadi antarmuka audio nomer siji kanggo pelanggan ing Polandia lan ing saindenging dunya."

About Studio Technologies, Inc.

Studio Technologies, Inc. nyedhiyakake produk sing dirancang, dhuwur-kinerja, audio lan serat optik kanggo pasar audio lan siaran profesional. Diadegaké ing 1978, perusahaan iki kepengin ngrancang lan ngasilake solusi sing bisa dipercaya, biaya-efektif, lan kreatif kanggo studio siaran, stadion lan lingkungan perusahaan. Dikenal kanggo "ngrancang kanggo cara kerja profesional," perusahaan diakoni minangka pimpinan industri. Kategori produk kalebu transportasi serat optik, interkom lan antar muka IFB, konsol penyiar, lan sistem kontrol monitor loudspeaker. Baris produk audio-over-Ethernet berkembang pesat pangenalan. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web Studio Technologies ing www.studio-tech.com Utawa nelpon 847.676.9177.


AlertMe