Home » Bintang » SuitelifeSystems 'Platform Manajemen & Manajemen Anyar Kanggo Broadcasters

SuitelifeSystems 'Platform Manajemen & Manajemen Anyar Kanggo Broadcasters


AlertMe

Isi sing disiapake penyiar ditemtokake ora mung kanthi fokus konten. Iki uga ditemtokake dening presentasi visual. Sepira bisa nggarap kreatif ing industri siaran lan bisa nggawe khalayak, ditemtokake kanthi apik babagan merek dheweke, mula kudu ngawasi iku penting. SuiteLife Systems kondhang nyedhiyakake kabeh sektor industri siaran kanthi Solusi Sistem Automasi Lanjut sing wis direncanakake. Nyatane, sing paling anyar Platform Pemantauan & Manajemen Platform, the GPX-32 Pro, minangka penyiar alat kudu nambah manajemen konten.

About SuiteLife Systems

Kanggo liwat 20 taun, SuiteLife Systems wis makarya karo perusahaan teknologi sing unggul ing distribusi produk piranti lunak Axess sing menang sing dirancang khusus kanggo ngawasi, kontrol, lan manajemen fasilitas lan situs remot jaringan. Sistem SuiteLife Solusi kalebu studio / infrastruktur, manajemen gedung cerdas / ijo ("BMS"), RF / transmisi / gelombang mikro, lan sistem manajemen daya, sing dirancang kanggo industri siaran lan telekomunikasi. Perusahaan kasebut uga menehi pangembangan piranti lunak, konsultasi IT, lan dhukungan 24/7.

Sistem SuiteLife Pendhaftaran piranti lunak integrasi SLS fokus ing skalabilitas, keluwesan, panggunaan, lan kelestarian. Piranti lunak nawakake TV lan Radio Broadcasters macem-macem solusi pemantauan lan kontrol sing komprehensif kanthi adaptasi sing ora bisa ditrapake. Iki kalebu saka pemantauan saka situs remot siji menyang solusi NOC sing ngontrol atusan situs, ngawasi ewonan titik data sing ora jelas, sumber daya SLS sing kabukten, solusi tuku-sadurunge-sing bakal Ngatur, Ngawasi, lan Ngontrol jagad penyiar umure pirang-pirang puluh taun? , ora mung sawetara wulan. Lan saiki, karo sing anyar GPX-32 Pro Platform Monitor & Manajemen Platform, penyiar bakal duwe wektu sing luwih gampang ngatur konten.

SuiteLife Systems GPX-32 Pro

GPX-32

Apa sing nggawe GPX-32 platform monumental kanggo Broadcasters, yaiku antarmuka universal sing dirancang khusus kanggo ndhukung 32 saluran paralel analog, status (liwat opto-terisolasi), lan kontrol (liwat relay contact) saben unit. Iki saben Platform Monitor & Manajemen Platform nerjemahake Input lan Output Tujuan Umum ("GPI / GPO") menyang aliran data TCP / Ethernet kanggo diolah nggunakake Kandhange Piranti lunak.

Siji Kandhange sistem bisa masang nomer apa wae GPX-32 unit, sing ngidini meh bisa nggedhekake GPIO sing ora ana watesan. Ing GPX-32 disambungake liwat Ethernet, lan iki tegese bisa dipasang ing lokasi lokal utawa jarak jauh menyang host Kandhange sistem penyebaran fleksibel

Amarga GPX-32 punika "pasif”Piranti, pemancar informasi uga asale saka piranti kayata sensor suhu, weker lawang, lan lampu lampu. Uga kalebu ing GPX-32 dibangun ing suhu / asor, mains, lan voltase voltase DC kanthi operasi 110 / 240AC lan 20-60VDC.

The GPX-32 duwe Punch Down Panel (PDP), sing digunakake kanggo nggampangake sambungan alat periferal pasif menyang antarmuka platform. Unit kasebut dumadi saka 4 kabel, 2 x SCSI 50pin, lan 2 x SCSI 68pin, sing saling nyambung antara GPX-32 lan antarmuka kabel. Ing Punch Down Panel wis dipasang PCB dipasang 110 blok, konektor SCSI, lan jumper. PCB dipasang ing pigura logam 2RU supaya gampang dipasang kanthi rak standar 19 ″ EIA.

Fitur tambahan saka GPX-32kalebu:

  • Prosesor ing papan karo SLSWebControls aplikasi pemantauan jarak responsif kanthi status, kontrol, lan metering program sing rinci
  • Manajemen SNMP peralatan lokal
  • Ngawasi ping piranti jaringan
  • Pengumuman weker / Acara liwat tret SNMP, email lan API RESTful
  • Automasi gagal, laporan, lan manajemen kesalahan
  • Kompatibilitas lengkap karo SLSControls sing ana Kandhange Sistem Manajemen

Kanggo informasi luwih lengkap ing GPX-32, ngunjungi www.suitelifesystems.com/gpx-32/.

Sistem Suite lan Broadcasting

Apa sing nggawe industri siaran unik ditemokake ora mung macem-macem kreatif lan konten sing ana ing njero. Nanging pondasi kasebut dibangun lan tuwuh saka kabutuhan maju. Bab sing padha bisa ujar saka pakaryan perusahaan kaya Sistem SuiteLife, lan kepiye cara ngetrapake Solusi Sistem Automation Lanjut sing mbantu industri siaran berkembang. Ing GPX-32 Broadcast Monitor & Management Platform minangka conto utama babagan manajemen konten sing luwih efisien kanggo para pangripta konten, utamane nalika konten anyar lan anyar terus dikarepake. Duwe piranti sing ngidini profesional siaran kanggo ngatur, ngawasi, lan ngontrol konten sing luwih apik, ora mung proses proses ngatur, nanging uga nambah kemungkinan kanggo nggawe pamirsa sing luwih gedhe lan luwih gedhe.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan SuiteLife Systems, riko www.suitelifesystems.com/.


AlertMe