Home » Jobs » Asisten / Pembantu Kiriman Produksi

Opsi Pakaryan: Asisten / Rilis Produksi Produksi


AlertMe

posisi: {jeneng pegawean}
Company: Burnish Creative
Lokasi: Los Angeles CA US
Kita kaya mikir babagan Burnish minangka hotel ing jagad produksi pasca. Puluh puluh lantai ing ndhuwur Los Angeles ing Miracle Mile, siji perusahaan Produksi Pos paling ndhuwur…

Liyane >>


AlertMe

Majalah Broadcast Beat

Broadcast Beat Magazine minangka mitra NAB Show Media resmi lan kita ngliputi Broadcast Engineering, Radio & TV Technology kanggo Animation, Broadcasting, Motion Picture and Post Production. Kita nutupi acara industri lan konvensi kaya BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Simposium Asset Digital lan liya-liyane!

Kiriman paling anyar dening Broadcast Beat Magazine (Delok Kabeh)