Home » News » TAG Video Systems kanggo Highlight Peralatan Workflow IP Expanded lan Aplikasi-Centric Fitur Set ing IBC 2019

TAG Video Systems kanggo Highlight Peralatan Workflow IP Expanded lan Aplikasi-Centric Fitur Set ing IBC 2019


AlertMe

TAG Video Systems kanggo Highlight Peralatan Workflow IP Expanded lan Aplikasi-Centric Fitur Set ing IBC 2019

Peningkatan lan peningkatan bakal nyedhiyakake luwih jero ing aplikasi video Live Production, Playout, Distribusi, lan OTT

Tel Aviv - 16, 2019 - TAG Video Systems, pimpinan donya ing pandhuan IP Multiviewers, Probing lan Ngawasi berbasis piranti lunak terpadu ngungkapake rencana kanggo ndemonstrasikan MCM-9000 sawijining kapal perang ing IBC 2019 kanthi set fitur lengkap sing bakal nyedhiyakake luwih efisien Piranti alihan IP kanggo luwih apik ngatur konfigurasi rumit. Saliyane kuwi, Company bakal mbangun kemampuan unik kanggo nyedhiyakake Software 100%, solusi 100% IP sing mlaku ing piranti standar kanggo kabeh aplikasi video utama: Produksi Langsung, Playout, Distribusi lan OTT kanthi ngenalake aplikasi - Piranti khusus lan konfigurasi kanggo saben disiplin. Abe Zerbib, CEO TAG, ngumumake saka kantor pusat R & D perusahaan ing Tel Aviv sing nyatakake yen paningkatan bakal nyedhiyakake skalabilitas maksimum lan keluwesan nalika mbangun lan ngembangake IP workflows.

"TAG wis kabeh lunak lan kabeh-IP solusi wiwit didegaké ing 2008," nerangake Zerbib, "Lan industri pungkasanipun narik kawigaten karo kita. Tim kita bakal ing Stand kanggo njlentrehake marang pengunjung babagan cara ngerjakake 100% Workflow Software berbasis IP kanggo ningkatake nilai antarane aplikasi Produksi, Playout, Distribusi lan OTT kanggo format sing dikompresi lan ora dikompres. "

Platform TAG MCM-9000 minangka sistem pisanan ing donya sing nggabungake ngawasi sinyal sing dikompress lan un-compressed kabeh ing sistem sing padha lan ing layar sing padha kanggo kabeh papat aplikasi video utama.

Awalé ditetepake minangka pimpinan ing wektu nyata proyèk media, pemantauan lan multiviewing kanggo aplikasi distribusi lan OTT, TAG saiki nggawa kepakaran kanggo manggon produksi lan playout. Dina iki kanthi akselerasi SMPN ST 2110 ngganti SDI ing fasilitas siaran, IP ngrasakake panampa luwih apik ing pasar, ngatur tambah skalabilitas lan keluwesan nalika mbisakake kemampuan anyar kayata produksi remot lan kolaboratif. Iki saiki nyedhiyakake manawa lan ora sakabehe manawa ngawasi lan nemokake sinyal media sing ora dimompresi ing lingkungan IP.

Nganti perkembangan anyar TAG, industri iki wis ditantang dening akeh bandwidth dhuwur, sinyal video sing ora dikompres sing dipaksa para pengguna ngedumake solusi multiview hardware eksklusif sing matesi keluwesan lan ketangkasan. Tedhak piranti lunak 100%, ngoperasikake hardware server COTS standar, ngluwihi watesan kasebut lan mbisakake panyebaran kanggo mbusak hardware sing dibangun kanthi tujuan lan saestu ngukur ukuran lan kelancaran sing diwenehake karo piranti lunak - solusi IP sing digunakke nalika isih menehi solusi latensi sing kurang 2fps). Piranti lunak majeng majeng uga diijini kanggo ngatasi keterbatasan piranti lunak / bandwidth / wektu ST 2110 ing hardware COTS lan wis nggawa solusi dhuwur-densitas karo antarmuka 100GE lan dukungan kanggo redundansi jaringan ST-2022-7.

Panggunaan cross-application TAG saiki ndhukung saluran 40,000 kasil ing fasilitas ing saindenging donya nggandhengake pendekatan piranti lunak unik 100 ing perusahaan kanggo ngawasi, ngawasi, lan ningkatake produksi, playout, distribusi, lan OTT urip ing ekosistem kabeh-IP .


AlertMe

Desert Moon Communications

Wiwit 1994, Desert Moon Communications wis mbantu miwiti, uga perusahaan-perusahaan sing ngetrapake daya tarik lan tetep "top-of-mind" ing jaman saiki kanthi cepet ngubah lingkungan bisnis.

Kita duwe hubungan sing kuwat karo penerbit industri lan panyunting kanggo ndhukung usahane kanggo sampeyan kanthi tarif iklan sing apik banget lan penempatan editor. Kita bangga bisa ngrambah jangkoan pers ekstensif, panggenan iklan prima, lan akeh penghargaan industri kanggo klien kita.

Desert Moon serves perusahaan ing:
Video Profesional
Siaran
Audio Video
Kirim Produksi
TV sing disambungake
digital Signage
OTT
kabel
Satellite

Tim Desert Moon, sumber daya profesional sing profesional, kasedhiya kanggo mbantu perusahaan sampeyan entuk gol, banjur sawetara. We are kene kanggo sampeyan!