Home » Tag Archives: 4K

Tag Archives: 4K

TV Insight Ngumumake Produksi Coal karo VICE Studios kanggo Streetkings ing Jail

Insight TV, siaran 4K UHD HDR sing misuwur lan produsen konten UHD asli, ngumumake detail Streetkings seri ing Jail, sawijining kerjasama karo VICE Studios, perusahaan produksi saka VICE. Ndhaptar episode menit 4 x 44, Streetkings in Jail bakal diluncurake ing Insight TV tanggal 10th. Lintang bal-balan saka saindenging jagad ...

Read More »

PHABRIX kanggo nduduhake ST 2110 / 2022-7, HDR / WCG lan tes 4K / UHD lan instrumen pangukuran ing IBC2019

PHABRIX, pimpinan ing dunya kanggo solusi uji coba lan pangukuran bakal nduduhake macem-macem IP / SDI hibrida, instrumen 4K / UHD lan HDR / WCG ing IBC2019, ing booth 10.B12. QxL - 25G Rasterizer - Pratayang ing IBC Nggawe debut IBC Show yaiku rasterizer QXL 25G PHABRIX. QxL nawakake dhukungan kanggo alur kerja ST 2110 lan ST 2022-6 kanthi IP menyang ...

Read More »

IBC2019: Solusi Digital Kobalt Digital Dhukungan 4K Aliran kanggo Studio lan Aplikasi Ponsel

CHAMPAIGN, Ill - 13, 2019 - Cobalt Digital bakal nampilake solusi 4K lan HDR berbasis kertu kanggo pigura openGear® ing wulan ngarep ing IBC2019 ing Amsterdam (Stand 10.B44). Sorotan produk bakal kalebu dekoder lan enkoder anyar, Profil Utama RIST, solusi konversi SDR / HDR loro-arah kanggo produksi langsung, lan multiviewer anyar lan amplifier distribusi. Kajaba iku, perusahaan bakal debut anyar ...

Read More »

Argosy Ndhukung Video TTL ing Tingkatan Infrastruktur ing Klub Bal Liga Premier Inggris Promosi Anyar

Argosy nyedhiyakake audio lan video paling anyar kanggo ndhukung siaran langsung HD lan 4K saka stadia gabung ing liga utama ing musim 2019 / 2020 LONG CRENDON UK, 07 Agustus 2019 - Argosy, pembekal utama produk infrastruktur kritis kanggo siaran, media lan AV industri, wis kerja bareng karo siaran rekayasa lan fasilitas stadia olahraga, TTL Video, dadi ...

Read More »

Magewell Tajuk menyang IBC2019 karo portofolio kanthi cepet-cepet kanggo portfolio produksi produksi lan alangan distribusi

magewell-ultra-stream-sdi

Solusi penangkepan, konversi lan streaming sing bubar diumumake kanggo nggawe debut ing Eropa bareng karo penawaran sing ditawakake Agustus 8, 2019 - Nanjing, China: Magewell wis ngetrapake garis produk ing taun kepungkur, minangka produser antarmuka video sing menang penghargaan nggambarake portofolio kanthi solusi liyane sing mbantu produksi video lan profesional AV maksimalake mupangat babagan media sing ditetepake karo piranti lunak lan media adhedhasar IP ...

Read More »

Solusi Utami kanggo Nyorot Solusi Ngilangi watesan lan Nggawe Kreativitas Media ing IBC2019

Ing IBC2019, Primestream bakal nggawe macem-macem fitur lan fungsi sing anyar lan apik ing toolet lengkap kanggo mbantu para pelanggan ngatasi masalah sing kompleks kalebu pangowahan teknologi, alur kerja lan kesempatan bisnis. Sistem overarching Primestream kanthi lancar nggabung kabeh teknologi sing wis kabukten supaya alur kerja fleksibel sing ngatasi kesempatan lan tantangan unik ing Enterprise, Digital Media, ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Charlotte van Bochove minangka Manajer PR Global

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake Charlotte van Bochove minangka Pengurus PR Global, efektif Agustus 1st. Ing peran anyar dheweke, van Bochove bakal ngatur kegiatan komunikasi saben dina Insight TV, makarya kanthi agensi eksternal kanggo promosi merek Insight TV lan ngasilake saluran sing luwih akeh ...

Read More »

Fasilitas produksi pertama ing Arab Saudi nggabungake Baselight

LONDON - 31 Juli 2019: Sawise ngangkat larangan 35 taun ing bioskop ing Kerajaan Arab Saudi, Nebras Films wis nggawe produksi fasilitas lan layanan pos pertama, adhedhasar ing Riyadh. Minangka bagean saka panawaran lengkap, omah post kalebu Suite Baselight TWO karo piranti lunak v5 paling anyar, dilengkapi Blackboard ...

Read More »

DTC Broadcast kanggo madhangi AEON Lite ing Hall 10 ing IBC 2019

IBC 2019, 13-17 September, Hall 10 Stand C25: DTC Broadcast bakal nampilake kabeh pemancar AEON nirkabel, kalebu pemancar AEON Lite lan panampa PRORXD-AEON, kabeh ing lokasi anyar sajrone IBC 2019 ing Amsterdam saka 13 - 17 September. DTC Broadcast wis pindhah menyang Hall 10 ing taun iki kanggo njamin visibilitas paling dhuwur kanggo sawetara pemancar AEON ...

Read More »

Insight TV kanggo debut 'Mobil Crews karo Supercar Blondie'

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake manawa acara Car Crews anyar karo Supercar Blondie, dibintangi selebriti sosial lan penggemar supercar Alex Hirschi - aka Supercar Blondie - diluncurake ing Insight TV ing 22nd Agustus. Acara anyar sing paling gedhe ngrayakake mobil, driver lan budaya motor sing ora biasa ...

Read More »

Insight TV mrodhuksi seri babagan Tomorrowland lan DJ sing kondhang ing donya

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR ning dunya, lan produser saka konten UHD asli, bakal nggawe rong seri musik karo festival musik sing misuwur ing dunya Tomorrowland minangka latar mburi. Produk HDR 4K apik gayane bakal fokus marang kahanan kacilakan wong-wong sing bakal bali menyang taun festival dongeng taun iki, uga ing ...

Read More »

TVU Jaringan Umum Ngasilaken Kemajuan ing AI, 4K60fps lan HDR Transmisi, lan Remote Production

BARCELONA, SPAIN - Juli 23, 2019 - TVU Jaringan, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi IP langsung, bakal ngetokaké 4K, HDR, 5G, lan AI kanggo pameran video urip, awan lan remot video urip ing IBC (International Konvensi Penyiaran) musim gugur iki. TVU Networks bakal ngetokake ing Hall 2, Stand B28 sak acara. "We are ...

Read More »

Videosys Broadcast IBC 2019 Preview

Videosys Broadcast minangka pemasok terkemuka sistem kontrol kamera kualitas, pranala RF lan kamera mbantu panyedhiya penyiaran njaba. Ing ngarep ing inovasi teknologi, Videosys Broadcast wis kasil makarya karo perusahaan-perusahaan teknologi terkemuka kalebu, DTC, Gelombang Tengah, Hitachi, Panasonic, Ikegami, lan Grass Valley. Perusahaan ngatur proyek lan rancangan saka konsep menyang artikel rampung saka ...

Read More »

Insight TV, 4K UHD Producer lan Channel Provider, Partners with Monster Energy for Jndia, The Fast Life

TV Insight, penyiar utama lan produser olahraga petualangan 4K UHD lan gaya gaya urip pribumi, wis gabung karo perusahaan minuman beralkohol Energy Monster kanggo mrodhuksi Jndia, The Fast Life, film dokumenter sing nuduhake crita luar biasa wadon pembalap Jndia Erbacher. Dokumenter, kang premieres 17 Agustus ing Insight TV, yaiku paling anyar ing ...

Read More »

Insight TV Launches Fourth Installment of Power & ... With Power & ... Football Series That Airs on September 19th

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR lan produser saka konten UHD asli, ngurusi serial 4th saka seri-gaya dokumenter, multi-episode lan topical populer, Power & ..., sing ngemot wong biasa kanthi urip sing luar biasa . Pertunjukan anyar, disebut Power & ... Sepakbola, sing diluncurake ing Insight TV ing September 19th, nggambarake carane sepak bola nyatu dunya ora kaya ...

Read More »

Cinegy nyembah SRT kanggo Television Software Defined

IBC 2019, 13-17 September, Hall 7 Stand A01: Cinegy, pimpinan global kanggo piranti lunak playout siaran ing premis, hibrida lan ing méga, bakal nduduhake kaluwihan macem-macem saka kalebu Secure Reliable Transport (SRT) Kapabilitas 8K saka kabeh produk ing IBC 2019. Kepala Manajemen Produk Cinegy Lewis Kirkaldie ngandika, "SRT ...

Read More »