Home » Tag Archives: 4K

Tag Archives: 4K

Kertu Grafis Matrox D1450 kanggo Tembok Video Output Kapadhetan Tinggi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Matrox D1450 nyedhiyakake OEM lan integrator sistem kanthi blok bangunan sing bisa dipotong nganti 16K layar sing disinkronake saka sistem siji, nalika uga nawakake alat pangembang sing akeh kanggo kontrol tembok video sing ditingkat MONTREAL - 4 Juli, 30 —Matrox® seneng ngumumake manawa kertu grafis multi-tampilan Matrox D-Series D2020 saiki dikirim. Dibangun ...

Read More »

Magewell Ngenalake Kertu Jupuk 4K M.2 kanthi Quad-Link, Konektivitas 3G-SDI

Magewell Eco Capture QL-SDI 4K M.2
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Eco Capture QL-SDI 4K M.2 nggambarake 4K, video 60fps saka sumber sing ora ndhukung transportasi tunggal, 12G-SDI 22 Juli 2020 - Nanjing, China: Magewell - pangembang penghargaan antarmuka video inovatif lan Solusi alur kerja IP - dina iki ngumumake model nomer enem ing kulawarga Eco Capture kertu SIM sing kompak, efisien tenaga, M.2. Nyedhiyakake kompatibilitas sinyal input kanggo luwih tuwa ...

Read More »

Mo-Sys ngenalake studio virtual 4K siji-mandeg

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

London, UK, 16 Juli 2020: Mo-Sys, pimpinan jagad solusi solusi kamera tliti tliti kanggo studio virtual lan kasunyatan sing saya tambah, wis nggawa produksi studio virtual ing kabeh wong sing duwe StarTracker Studio, paket produksi pra-dipasang ing donya. Sistem bisa digunakake kanggo produksi ukuran, lan bisa ndhukung HD HD 4K. Kritikal kanggo studio virtual lan produksi kasunyatan nyata yaiku ...

Read More »

Marshall ngeculake Kamera Blok Zoom rong Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

CV420-18X (4K60) lan CV355-10X (HD60) Ngirim Gambar Crystal 4K lan HD kanthi rapi Kanthi Kamampuan Ultra-Cahya Cahya lan Output Serentak HDMI lan HDMI Simsional, CA, JULAI 13, 2020 ̶ Marshall Electronics ngumumake pembebasan kamera CV420-18X lan CV355-10X zoom blok, siji kanthi 12.4 yuta piksel sing dirancang dadi sensor 1 / 1.7 "4K lan siji ...

Read More »

Atom nyathet 4K 10-bit 422 ProRes utawa DNx saka Canon EOS R5 lan EOS R6

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perekauan monitor Atomos Ninja V, Shogun 7 lan Sumo19 HDR bakal ngrekam 4kp59.94 10-bit 422 Apple ProRes utawa Avid DNx video saka kamera Canon EOS R5 anyar lan EOS R6 sing anyar kanggo pigura tanpa pigura. Kaloro kamera kasebut nawakake fitur sing nyenengake kanggo para pencipta video lan Atom seneng ndhukung rekaman video 4K lan HD saka EOS R5 lan EOS R6 ...

Read More »

Magewell Ngeculake Mac SDK kanggo Solusi Jupuk Video Winner-Menang

Magewell USB Jupuk HDMI Gen 2
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

SDK kanggo macOS lan OS X gabung pangembang Windows lan Linux sing ana 23 Juni 2020 - Nanjing, China: Magewell - pangembang penghargaan antarmuka video inovatif lan solusi aliran kerja IP - wis nggayuh dhukungan kanggo platform Mac kanthi SDK anyar. kanggo kertu capture PCI Express sing populer lan plug-and-play, piranti jupuk eksternal. Kasedhiya langsung, ...

Read More »