Home » Tag Arsip: pengurangan bitrate

Tag Archives: pangurangan bitrate

Pliant Technologies Tampilake Sistem Interkabel Nirkabel CrewCom Paling Anyar ing IBC 2019

AMSTERDAM, AUGUST 13, 2019 - Pliant Technologies bakal nampilake nganyari perangkat kukuh paling anyar kanggo sistem interkabel nirkabel CrewCom bebarengan karo headset SmartBoom sing anyar ditambah ing IBC 2019 (Stand 10.F29). Pliant uga bakal nuduhake produk aksesoris anyar kalebu Pengecas Drop-in Charger, Serat Hub, lan adaptor jender FleXLR, sing menehi solusi saestu unik kanggo para pelanggan ...

Read More »

Pixelworks Platform TrueCut nggawa Gerak Sinematik menyang "The Bravest"

Pixelworks, Inc. (NASDAQ: PXLW), panyedhiya solusi pangolahan visual sing canggih, dina iki ngumumake yen platform TrueCut® sing menang penghargaan Company digunakake kanggo nampilake "The Bravest," drama sing dikepengini. Film kasebut, sing disedhiyakake ing Beijing, dodolan kothak kantor grossed udakara AS $ 85 yuta mung nem dina lan saiki dibebasake ing teater HDR lan SDR ing saindenging China. Iki ...

Read More »

Desain Blackmagic Ngumumake Kamera Pawagam Blackmagic Pocket Cinema 6K

Fremont, CA, USA - Kamis, 8 Agustus 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake Kamera Bioskop Blackmagic Pocket 6K, kamera film digital tangan anyar kanthi ukuran Super 35 ukuran 6K HDR sensor, 13 mandheg saka sawetara dinamik, gunung lensa EFNUMX lan dual asli ISO nganti 25,600 kanggo kinerja cahya sing luar biasa. Model anyar iki mbangun popularitas ...

Read More »

Jeri Palumbo Mbisani Karir Nyengsemake, eSports lan Masa Depan Audio Mixing

Q: Apa sampeyan menehi latar mburi sing sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni? A: Aku wis meh taun pengalaman teknis 30, wiwit saka rekaman audio urip ing olahraga liga utama lan siaran hiburan dadi rekayasa / produser lan arranger, ing ngendi kabeh iku diwiwiti. Aku uga duwe latar belakang teknologi IT lan nyithak dadi editor Avid. ...

Read More »

Cine Gear Ngumumake Pemenang Anugerah Prestasi Teknis

Saben taun manufaktur tech industri ngarah manawa akeh prodhuk produksi lan post produksi anyar sing paling monjo ing Cine Gear Expo ing Hollywood. Taun iki, Anugrah Prestasi Teknis Cine Gear nggambarake entri 130 saka panyedhiya 306. Tim Ekspo saking 16 hakim panitia makili multiplekipuluh disiplin industri ingkang dipun deliberated lan milih ing ...

Read More »

SubtitleNEXT - Sponsor Emas ing Intermedia 2019 Warsaw Konferensi

SubtitleNEXT dijenengi Emas Sponsor ing Intermedia 2019 Warsaw Konferensi 19 - 20 September 2019 - Institut Linguistik Applied, Universitas Warsaw SubtitleNEXT kang pencipta lan distributor - Profuz Digital lan IABM-anggota PBT EU - remen kanggo konfirmasi status minangka Sponsor emas saka Intermedia 2019 Konferensi Warsaw saka 19 - 20 September. Didhisiki dening maneka lokakarya ...

Read More »

Deleng lan Swara "Ms. Misteri Pembunuhan Modern Fisher "(artikel 1 saka 2)

Geraldine Hakewell minangka Peregrine Fisher, ing ngarep kamera lan tukang roda mobil olahraga dheweke, ing Ms. Mystery Murder Modern. (sumber: Saben Prodhuk Cloud) Saben Cloud Productions 'Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries, seri televisi Australia sing dadi perdana AS ning layanan streaming Acorn TV ning April, iku pameran detektif sing apik banget karo ...

Read More »

Elton John's Rocketman diarani DaVinci Resolve Studio

Fremont, CA- Juni 20, 2019 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen Studio DaVinci Resolve digunakake ing pipa warna ing biopik musik Paramount babagan taun-taun terobosan Elton John diprodhuksi dening Marv Films & Rocket Pictures lan dipandu dening Dexter Fletcher. Ditrapake dening DP George Richmond, BSC, Rocketman on set DIT workflow dikembangake lan dikelola dening Onset ...

Read More »

MOG nyawiji NewTek NDI® dadi mxfSPEEDRAIL

MOG Technologies, panyedhiya solusi solusi end-to-end ing dunya kanggo media profesional, saiki ngumumake dhukungan lengkap ing NDI® NewTek, teknologi IP sing paling akeh diadopsi lan digunakake ing donya kanggo ngirim video, audio lan metadata liwat standar 1Gb. Jaringan Ethernet. Integrasi kuwi tegese solusi ingest tengah MOG saiki bisa ndhukung input / output NDI kanggo rekaman lan produksi urip kanthi mxfSPEEDRAIL ...

Read More »

DigitalGlue Ngembangake Kapabilitas Pemancar Sinyal Globecast kanthi Dhukungan tambahan kanggo 92 HEVC Saluran

Perusahaan nambah sistem TAG Multiviewer / Pemantauan kanggo nggolekake tuntutan panyedhiya layanan global Atlanta, GA - May 14, 2019 - DigitalGlue, peralatan, integrasi, lan panyedhiya pangembang perangkat lunak, wis nambah kemampuan pemantauan Globecast kanthi nambahake saluran 92 tambahan kanggo panyedhiya solusi global TAG Multiviewer lan sistem pemancar sing ana ing Culver City, CA ...

Read More »

EditShare Nampilake Kemunculan Penghargaan Paling Aply kanggo Industri Media & Hiburan ing Cine Gear Expo: Los Angeles 2019

Boston, MA - May 14, 2019 - EditShare®, pandhuan teknologi ing panyimpenan skala cerdas, manajemen aset media (MAM) lan kontrol kualitas otomatis (AQC), bakal nampilake kemajuan paling anyar kanggo industri Media & Hiburan ing Cine Gear Expo: Los Angeles 2019, acara perdana kanggo teknologi, hiburan lan industri media. Pawongan bakal duwe kesempatan kanggo ndeleng ...

Read More »

TVLogic Ngawontenaken Home Two Best of Show Awards ing NAB 2019 saking Teknologi TV

TVLogic Ngawontenaken Home Two Best of Show Awards ing NAB 2019 saking Teknologi TV Anyar tampilan lapangan padhang super & sistem pemrosesan warna video 4K ingkang dipunmangertosi kangge inovasi, fitur set, efisiensi biaya lan kinerja Las Vegas, NV • April 25, 2019 - TVLogic, desainer lan Produsen layar LCD lan OLED High Definition lan sistem pendukung, sampun ngumumaken bilih ...

Read More »

MultiChoice Pindhah Menyang Ekspektasi Konsumen karo IP Platform saka Imagine Communications

Greenfield, pusat playout sing didéfinisi perangkat lunak ngirimake saluran HD premium nalika nyedhiyakake keterampilan bisnis, keluwesan operasional lan ngurangi TCO MUNICH, 26 April 2019 - MultiChoice, penyiar satelit paling gedhé ing Afrika, wis nanggepi permintaan pelanggan kanthi cepet kanthi cepet kanggo mbangun playout center. Fasilitas anyar minangka tahap pisanan saka transformasi penyiar saka tradisional ...

Read More »

Journey Towards High Quality Online Experiences

AUTHOR: Stefan Lederer, CEO lan pendiri ing Bitmovin Ing multi-layar, multi-platform donya kita manggon ing wis nyata ningkatake kesenengan konten pengalaman konsumen '. Pemirsa saiki bisa nonton kabeh babagan olahraga urip kanthi fitur film dawa ing smartphone, saéngga konsumen bisa ndeleng isi, panggonan lan kapan wae. Minangka wasiat kanggo cara populer streaming tenan, ...

Read More »

Kolonie Ndadekake AICP Post Awards 'Daftar karo Two Nods

Kolonie ana ing daftar AICP Post Awards 'karo rong proyek perusahaan sing nampa nominasi kanggo karya sing luar biasa. Direktur Editor lan Sosial Media Jimmy Helm lan Direktur Kreatif Jennifer Moody nampa nominasi ing Media Anyar: kategori Vertikal kanggo titik Porsche, 'Curves' lan Editor Nathan Rodgers minangka finalis ing kategori Video Musik kanggo ...

Read More »

Inovasi ing TVU Networks diidhèntifikasi minangka Best in Class dening Macem-macem Outlet Sajrone 2019 NAB Show

Pandhuan MOLETA VIEW, CA - April 17, 2019 - TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi IP langsung, ngumumake pangenalan industri ing versi 4K anyar sawijining pemancar IP seluler TVU One, berbasis TVU MediaMind Appliance AI generasi metadata lan mesin telusuran, lan algoritma transmisi IS + ing 2019 NAB Show minggu kepungkur dianakaké ing ...

Read More »