Home » Tag Archives: CES2017

Tag Archives: CES2017

ATTO Bakal Tampilake Produk Kesambungan Panyimpen Anyar @IBCShow

Konektivitas minangka faktor penting kanggo prospek efisiensi teknologi. Iki mung bisa dadi luwih penting liwat evolusi sing wis ditindakake saiki budaya budaya digital nalika manajemen lan panyimpenan nduweni peran sing luwih penting ing nangani data. Semono uga jumlah data terus meningkat kanthi cepet, banjur cara lan panjaluk ...

Read More »

Komentar Commentlink Quicklink Remote sing bakal dituduhake ing IBC 2019

Quicklink, one of the leading global providers of software and hardware IP solutions, will be demonstrating their Remote IP Commentary solution at IBC 2019 on stand 3.B61 from the 13th – 17th September. The Remote Commentary solution enables the addition of audio commentary to a production in real-time, incorporating ultra-low latency audio from any location with an internet connection. The ...

Read More »

PHABRIX kanggo nduduhake ST 2110 / 2022-7, HDR / WCG lan tes 4K / UHD lan instrumen pangukuran ing IBC2019

PHABRIX, pimpinan ing dunya kanggo solusi uji coba lan pangukuran bakal nduduhake macem-macem IP / SDI hibrida, instrumen 4K / UHD lan HDR / WCG ing IBC2019, ing booth 10.B12. QxL - 25G Rasterizer - Pratayang ing IBC Nggawe debut IBC Show yaiku rasterizer QXL 25G PHABRIX. QxL nawakake dhukungan kanggo alur kerja ST 2110 lan ST 2022-6 kanthi IP menyang ...

Read More »

IBC2019: Solusi Digital Kobalt Digital Dhukungan 4K Aliran kanggo Studio lan Aplikasi Ponsel

CHAMPAIGN, Ill - 13, 2019 - Cobalt Digital bakal nampilake solusi 4K lan HDR berbasis kertu kanggo pigura openGear® ing wulan ngarep ing IBC2019 ing Amsterdam (Stand 10.B44). Sorotan produk bakal kalebu dekoder lan enkoder anyar, Profil Utama RIST, solusi konversi SDR / HDR loro-arah kanggo produksi langsung, lan multiviewer anyar lan amplifier distribusi. Kajaba iku, perusahaan bakal debut anyar ...

Read More »

Vionlabs kanggo debut game Platform Discovery Konten-panguwasa AI-powered

Stockholm, Swedia, 12 Agustus, 2019 - Vionlabs ngumumake manawa Platform Discovery Content-Change Game sing nduwe game bakal nggawe debut ing IBC2019. Platform kasebut ndadekake operator bisa ngilangi panggunaan wektu kanggo golek konten, nyuda churn lan nambah metrik bisnis kunci. Iki uga menehi daya kanggo para operator supaya bisa nggawe katalog video sing paling akeh, kanthi ora bisa ditemokake link sing ora ditemokake ...

Read More »

Desain Blackmagic Ngumumake Kamera Pawagam Blackmagic Pocket Cinema 6K

Fremont, CA, USA - Kamis, 8 Agustus 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake Kamera Bioskop Blackmagic Pocket 6K, kamera film digital tangan anyar kanthi ukuran Super 35 ukuran 6K HDR sensor, 13 mandheg saka sawetara dinamik, gunung lensa EFNUMX lan dual asli ISO nganti 25,600 kanggo kinerja cahya sing luar biasa. Model anyar iki mbangun popularitas ...

Read More »

Adam Gotlieb Gabung Matrix minangka CTO

In this new role, Gotlieb will lead the technological advancement of Matrix by helping drive and deliver the company’s next generation product solutions Matrix, the only global ad sales platform built for media, announces the addition of industry-veteran Adam Gotlieb to the Matrix Solutions team as the CTO. In this new role, Gotlieb will drive the company’s next generation product ...

Read More »

Zixi: Ngirim Video Langsung kanthi Urip Broadcast kanthi aman

Saka Tim Baldwin, Kepala Produk, Konsumen Zixi Dina pengin konten ing pucuk driji. Dheweke pengin ngonsumsi konten kapan wae, ing piranti apa wae, kanthi cara sing memuaskan karo kapentingan lan dikirimake kanthi rega regane. Perusahaan media ngerteni manawa kudu nggawe program luwih akeh menyang papan sing luwih akeh, lan distribusi IP minangka cara paling apik kanggo ...

Read More »

Solusi Penting Axon Apik Kanggo Ngolah lan Ngontrol IP ing IBC 2019

12 wulan sawise diluncurake, Prosesor Neuron Network Attach Digital Axon Digital entuk daya tarik ing antarane penyiar utama sing kesengsem banget kanggo nggawe jurang antarane SDI warisan lan lingkungan IP kompleks. Hailed minangka jagad pisanan nalika diluncurake ing IBC 2018, Neuron minangka platform pangolahan sinyal generasi sabanjure sing ngemas ...

Read More »

Matrix Ngumumake Pengembangan Portal Gateway Sales

Gateway Sales Gateway

Warta anyar bakal ngaktifake tim penjualan lan operasi organisasi kanggo ngganti informasi karo mitra permintaan njaba, kalebu tim penjualan, sistem lalu lintas, platform permintaan otomatis, jaringan iklan, lan langsung karo agensi PITTSBURGH, PA - Juli 30, 2019 - Matrix, the. mung platform penjualan iklan global sing dibangun kanggo media, dina iki ngumumake visi lan rencana pangembangan ...

Read More »

Crystal Vision mbukak luwih akeh aplikasi ing IBC 2019 kanthi tundha video IP lan SDI lan pembenerane warna (Booth 2.B59)

On Booth 2.B59 at IBC 2019 Crystal Vision will be rolling out the latest software apps for its flexible MARBLE-V1 media processor hardware, with MARBLE’s mixed SDI and IP I/O making it easy to transition between SDI, ST 2022 and ST 2110. Each software app can work with IP, with SDI or with both IP and SDI at the same ...

Read More »

Timun & Company Buys JMR SHARE Storage Server Server kanggo Centralize Need Storage

JMR Electronics, Inc., panyedhiya solusi panyimpenan paling gedhe, ngumumake yen Beckley, West Virginia basis Cucumber & Company, wis nuku perusahaan BlueStor SHARE Networked Server Server kanthi kapasitas 160TB minangka repositori panyimpenan kanggo Mac Cut Final Pro lan After Effects proyek. Timun & Company, sing mbukak lawang ing 2003, nyedhiyakake bisnis lan prodhuk ...

Read More »

Globecast IBC 2019 Preview

Ngadeg: 1. Debuting A29 di IBC 2019 Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN): Feed diperluas ndhukung kontribusi olahraga global Anyar ing IBC tahun iki Global Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN). Iki minangka respon kanggo tekanan ing pasar olahraga sing nyedhiyakake supaya bisa ngirim feed spesifik / beda, biaya-efektif, sing afiliasi bisa milih, tinimbang kudu ngirim kabeh ...

Read More »

Sistem pemalsuan VP2 Calrec kang ndadekake debut Eropa ing IBC 2019

HEBDEN BRIDGE, UK, JUNE 9, 2019 - Ing pertunjukan pisanan ing IBC (Stand 8.C61) yaiku sistem pencampur virtualized Calrec's VP2. VP2 ora duwe kontrol kontrol fisik lan nggunakke software Calrec's Assist kanggo persiapan lan kontrol. Inti 2U VP4 rawuh ing telung ukuran DSP; 128-, 180- lan saluran input 240, lan nggabungake solusi jaringan Hydra2 Calrec. Calrec Serial ...

Read More »

Prosesor Neuron Axon Ndadekake Debut Siaran Luncuran On New Truck Truck 'Cloudbass

UK Outside Broadcast spesialis Cloudbass dadi perusahaan siaran luar ing donya kanggo ngowahi truk OB sing ana wiwit HD-SDI menyang UHD IP nggunakake teknologi pangolahan sinyal generasi sabanjure Axon Digital Design. Transformasi iki ndadekake Cloudbass nawakake penyiaran kabeh keluwesan lan kecepatan alur kerja IP. Uga semenake posisi perusahaan minangka ...

Read More »

Matrox Menang Papat Penghargaan Paling Apik ing InfoComm 2019

MONTREAL, Quebec - Juni 25, 2019 - Matrox® bungah ngumumake sing nduweni encoder Monarch EDGE 4K / multi-HD, pengontrol multi-monitor QuadHead2Go ™, extio ™ 3 IP KVM extenders, Encode perusahaan encoder Maevex 6120 4K papat bergengsi Best of Show Awards ing InfoComm 2019. Penghargaan InfoComm Best of Show sing dievaluasi dening panel hakim ing situs, kalebu AVIXA ...

Read More »