Home » Tag Archives: CRO

Tag Archives: Cro

QYOU Media ngangkat veteran industri Krishna Menon minangka Chief Revenue Officer The Q India

• Veteran industri nu tuwa karo pengalaman jero ing media pemrograman kanggo pasar pemuda • Setel kanggo ngarahake ad sales lan sponsor minangka The Q India kanthi cepet ningkatake ing pasar seluler kanthi cepet kanthi 230 yuta pelanggan Dublin / Los Angeles / Toronto, November 8, 2018 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU OTC: QYOUF) ("QYOU Media" utawa "Perusahaan") ...

Read More »