Home » Arsip Tag: Explorer I

Tag Archives: Explorer I

Satelit: Lingkungan Orbital Surgawi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ora akeh sing ditinggal sing bisa njamin 1945 minangka taun sing penting - nyumurupi konflik global sing paling gedhé ing ndonya; Presiden Amerika paling dawa sadurunge Franklin Delano Roosevelt (presiden 32nd kita) liwati ing kalanggengan lan diganti dening Wakil Presiden Harry S. Truman; Perserikatan Bangsa-Bangsa wis diusulake lan didhekake

Read More »