Home » Tag Arsip-arsip: 2018 NAB Show

Tag Archives: 2018 NAB Show

NAB: Carane Kabeh Njaluk ...

Nah, kene iki, nyedhak NAB Show! Sawise maneh, aku bakal nampilake, nuduhake Broadcast Beat Magazine, nalika aku meluncur liwat Show Floor, weruh apa aku bisa ndeleng kabeh prodhuk lan inovasi sing paling anyar ing studio (siaran lan pasca produksi). Malah karo kabeh kasenengan sing Show ndadekke, tau wonder apa "NAB" utawa sing ...

Read More »

Magewell Menangi Trio Prestise Award kanggo New Ultra Stream HDMI Encoder

Magewell Ultra Stream HDMI karo NAB Awards

Intuitif, rekaman mandiri lan piranti streaming entuk triliun ing NAB Show for inovasi, efisiensi biaya, fitur fitur sing sugih lan manfaat praktis April 23, 2018 - Nanjing, China: Magewell's debut fleksibel Ultra Stream HDMI encoder streaming mandiri ing 2018 NAB Tampilake panjalukan langsung, minangka perusahaan sing nampa telung wujud industri pinunjul kanggo piranti anyar intuisi. Magewell ...

Read More »

Bolero Riedel ngrayakake Birthday Anyar kanthi Fitur Anyar lan Operasi Standalone

LAS VEGAS - April 9, 2018 - Sepanjang taun kepungkur, Bolero wis nyetel standar kanggo apa interkom nirkabel modern. Kinerja kasebut digunakake kanggo dhewe, lan klien ing ndonya terus dikuwatake dening akeh, kualitas swara, lan density sabuk. Ing 2018 NAB Show, Riedel bakal ngumumake Aplikasi Bolero Standalone, upgrade lisènsi sing bakal nyedhiyani ...

Read More »

SmartPanel Anyar Saka Riedel Redefines Cara Keypanel Apa Deleng lan Rasa, Ngaktifake Workflows Lengkap

LAS VEGAS - April 9, 2018 - Ngembangake teknologi sing nduweni antarmuka panganggo sing didhuwur aplikasi SmartPanel, Riedel Communications kanthi bangga ngenalake seri anyar 1200 SmartPanel. Nggawe debut ing 2018 NAB Show, RSP-1232HL nggambarake lompokan kuantum ing keluwesan, daya, lan panyambungan workflow. Nampilake macem-macem multitouch full-color, 32 inovatif hibrida-pengikat tombol, kemampuan kanggo leverage apps ...

Read More »

DTC Broadcast ngakoni penjualan utama sistem kamera nirkabel AEON menyang NEP Australia

Bebarengan karo partner ing negara, AV Group, DTC Broadcast dina iki ngumumake Advertisement saka papat sistem kamera nirkabel AEON 4K sing kalebu kontrol kamera IP aktif lan RF liwat solusi serat, kanggo NEP Australia. NEP Australia wis nggolekake pamindhahan menyang 4K lan paningkatan isi HDR ing dalan kanggo wilayah Asia Pasifik sing dadi layanan, nanging nganti saiki ...

Read More »

Insys Video Technologies Umum integrasi API karo Amazon Web Services kanggo Streamline Manajemen Video lan Pengiriman OTT

Insys Video Technologies InsysGO

April 5, 2018 - Dübendorf, Swiss: Insys Video Technologies saiki ngumumake integrasi API antara platform video InsysPLAY over-the-top (OTT) perusahaan perusahaan lan solusi white-label OTT putih InsysGO karo AWS Elemental MediaLive lan AWS Elemental MediaPackage Layanan Web Amazon Layanan (AWS). Interoperability anyar karo AWS Media Services bakal ditampilake ing demonstrasi InsysPLAY and InsysGO ing ...

Read More »

Quantum to Showcase Performance Leadership at NAB

Keunggulan ing Keamanan Kabeh-IP Tansah Solusi StorNext-Powered ing Forefront ing Ngaktifake Workflows Media High-Resolution - 4K, 8K lan Beyond SAN JOSE, Calif. - April 4, 2018 - Quantum Corp. (NYSE: QTM) 2018 NAB Tampilake bakal nyorot babagan perusahaan sing ndawakake kepemimpinan kinerja ing ndhukung workflows media resolusi dhuwur saiki. Quantum recently introduced ...

Read More »

FileCatalyst Nggabungake Pasukan karo Glookast kanggo Nyedhiyakake Teknologi Transfer Transfer Dipercepat menyang Solusi Workflow Broadcast-Based File

OTTAWA, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer berkas sing cepet-gedhe, wis ngumumake integrasi pasangan ISV anyar karo Glookast. Integrasi iki bakal nyedhiyakake akselerasi transfer file menyang pangguna portofolio solusi Glookast, wiwit saka baseband lan file ingest menyang layanan media sing kalebu parkir, retrieving, transcoding, lan outgesting. Pangguna bakal duwe kemampuan ...

Read More »

Panavision's Millennium DXL2 Camera Makes NAB Debut

Panavision, desainer, panyedhiya lan panyedhiya industri film sing paling dihormati, lan prodhuk lan panyedhiya lensa canggih, sistem kamera presisi tinggi lan teknologi produksi inovatif, bakal ngetungake kamera Millennium DXL2 8K ing National Association of Broadcasters (NAB ) Show, kang nganggo April 7-12 ing Las Vegas. Pemimpin teknologi saka Panavision lan anak perusahaan Light Iron uga bakal nuduhake visi lan ...

Read More »

FileCatalyst Partners with Systems Onset kanggo Ngirim Percepatan Transfer File kanggo Israel

Ottawa, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer file sing cepet-cepet ndadohake donya, seneng ngumumake kemitraan saluran anyar karo Onset Systems, sing bakal aktif ningkatake lan ngedol produk-produk FileCatalyst ing Israel. Adhedhasar Petah Tikva, Israel, Sistem Apik wis khusus ing integrasi sistem kanggo pasar media siaran lan profesional wiwit 1989. Ing ...

Read More »

FileCatalyst Umumake Kemitraan kanggo Nyedhiyakake Kecepatan Transfer Gigabit kanggo Pangguna Clippn

OTTAWA, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer berkas sing cepet-cepet, wis ngumumake kemitraan anyar karo Clippn, pimpinan global ing kurasi video lan monetisasi dhuwit saham. Clippn minangka solusi kanggo videographers lan perusahaan prodhuksi sing pengin monetize konten minangka dhuwit stock tanpa kudu nindakake kabeh karya. ...

Read More »

Artel Video Systems Partners with Ward-Beck kanggo Demonstrasi Audio-Over-IP ing 2018 NAB Show

WESTFORD, Mass. - Maret 28, 2018 - Artel Video Systems, panyedhiya donya kanthi solusi pangiriman inovatif real-time inovatif, lan Ward-Beck Systems, produsen peralatan kanggo industri penyiaran radio lan televisi, bakal partner ing 2018 NAB Tampilake kanggo nduduhake audio liwat IP, nduduhake solusi SMPTE ST 2110 lan AES67 perusahaan. Artel bakal nampilake terpadu, aktif, ...

Read More »

Switch ngasilake Product Transport IP Global

Switch Switch ngetokake Video Managed Video lan Layanan Data ing Global NEW YORK, Maret 27, 2018 - The Switch® ngumumake bakal meluncur Switch Access ™, extension saka serat global lan jaringan satelit, ing NAB 2018 (Booth SU4910) . Akses Ganti bakal ngidini pelanggan gampang ngakses menyang jaringan ekstensif pelanggan Switch, tempat sing nyambung, studio ...

Read More »

Frame.io kanggo Pratayang "Kabeh New Frame.io" ing NAB 2018

New York City, NY - Maret 27, 2018 - Frame.io, platform manajemen workflow leading kanggo tim video, bakal pratinjau kabeh Frame.io anyar ing NAB 2018, ing antisipasi release lengkap awal musim panas iki. Generasi sabanjure piranti lunak media lan kolaborasi perusahaan, kabeh frame.io anyar bakal reengineered kanggo kacepetan. Proyek gedhe bisa mbukak ...

Read More »

FileCatalyst Partners With Wasabi to Accelerate File Transfer To and From the Cloud

Ottawa, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer file sing paling cepet ing donya, wis ngumumake yen wis ngintegrasi solusi percepatan transfer file karo panyimpenan awan panas Wasabi, nyediakake kecepatan transfer unprecedented menyang lan platform maya. Panyimpenan panas Wasabi yaiku panyimpenan obyek sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo tujuan apa waé. ...

Read More »

Magewell kanggo Debut Banget Intuisi, Standalone Streaming Encoder ing NAB Show

Magewell Ultra Stream HDMI

Maret 27, 2018 - Nanjing, China: Ngembangaken kekuwatan sing diakoni kanthi dhuwur ing jupuk video lan playout, Magewell bakal ngilangake encoder streaming berbasis hardware, pisanan ing perusahaan SU6324 ing 2018 NAB Show. Nggawe produksi streaming langsung banget prasaja malah kanggo pangguna non-profesional, Ultra Stream HDMI anyar mbisakake pelanggan kanggo ngrekam utawa streaming video berkualitas ...

Read More »