Home » Tag Arsip-arsip: 2018 NAB Show

Tag Archives: 2018 NAB Show

Magewell Menangi Trio Prestise Award kanggo New Ultra Stream HDMI Encoder

Magewell Ultra Stream HDMI karo NAB Awards
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Intuitif, rekaman mandiri lan piranti streaming entuk triliun ing NAB Show for inovasi, efisiensi biaya, fitur fitur sing sugih lan manfaat praktis April 23, 2018 - Nanjing, China: Magewell's debut fleksibel Ultra Stream HDMI encoder streaming mandiri ing 2018 NAB Tampilake panjalukan langsung, minangka perusahaan sing nampa telung wujud industri pinunjul kanggo piranti anyar intuisi. Magewell ...

Read More »

SmartPanel Anyar Saka Riedel Redefines Cara Keypanel Apa Deleng lan Rasa, Ngaktifake Workflows Lengkap

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

LAS VEGAS - April 9, 2018 - Ngembangake teknologi sing nduweni antarmuka panganggo sing didhuwur aplikasi SmartPanel, Riedel Communications kanthi bangga ngenalake seri anyar 1200 SmartPanel. Nggawe debut ing 2018 NAB Show, RSP-1232HL nggambarake lompokan kuantum ing keluwesan, daya, lan panyambungan workflow. Nampilake macem-macem multitouch full-color, 32 inovatif hibrida-pengikat tombol, kemampuan kanggo leverage apps ...

Read More »

Insys Video Technologies Umum integrasi API karo Amazon Web Services kanggo Streamline Manajemen Video lan Pengiriman OTT

Insys Video Technologies InsysGO
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

April 5, 2018 - Dübendorf, Swiss: Insys Video Technologies saiki ngumumake integrasi API antara platform video InsysPLAY over-the-top (OTT) perusahaan perusahaan lan solusi white-label OTT putih InsysGO karo AWS Elemental MediaLive lan AWS Elemental MediaPackage Layanan Web Amazon Layanan (AWS). Interoperability anyar karo AWS Media Services bakal ditampilake ing demonstrasi InsysPLAY and InsysGO ing ...

Read More »

Quantum to Showcase Performance Leadership at NAB

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Keunggulan ing Keamanan Kabeh-IP Tansah Solusi StorNext-Powered ing Forefront ing Ngaktifake Workflows Media High-Resolution - 4K, 8K lan Beyond SAN JOSE, Calif. - April 4, 2018 - Quantum Corp. (NYSE: QTM) 2018 NAB Tampilake bakal nyorot babagan perusahaan sing ndawakake kepemimpinan kinerja ing ndhukung workflows media resolusi dhuwur saiki. Quantum recently introduced ...

Read More »

FileCatalyst Nggabungake Pasukan karo Glookast kanggo Nyedhiyakake Teknologi Transfer Transfer Dipercepat menyang Solusi Workflow Broadcast-Based File

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

OTTAWA, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer berkas sing cepet-gedhe, wis ngumumake integrasi pasangan ISV anyar karo Glookast. Integrasi iki bakal nyedhiyakake akselerasi transfer file menyang pangguna portofolio solusi Glookast, wiwit saka baseband lan file ingest menyang layanan media sing kalebu parkir, retrieving, transcoding, lan outgesting. Pangguna bakal duwe kemampuan ...

Read More »

Panavision's Millennium DXL2 Camera Makes NAB Debut

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Panavision, desainer, panyedhiya lan panyedhiya industri film sing paling dihormati, lan prodhuk lan panyedhiya lensa canggih, sistem kamera presisi tinggi lan teknologi produksi inovatif, bakal ngetungake kamera Millennium DXL2 8K ing National Association of Broadcasters (NAB ) Show, kang nganggo April 7-12 ing Las Vegas. Pemimpin teknologi saka Panavision lan anak perusahaan Light Iron uga bakal nuduhake visi lan ...

Read More »