Home » Tag Archives: HDR

Tag Archives: HDR

Seksi Hollywood SMPTE Kanggo Ngatasi Transisi Nganggo Gamut Wide Colour ing Rapat September

LOS ANGELES - Bagian Hollywood SMPTE®, organisasi sing mbesuk babagan masa depan crita, bakal njelajah tekane gamut warna lan pengaruhe ing gambar gerakan lan produksi televisi ing rapat saben wulan, Rebo, September 25, ing Akademi Gerak Seni lan Ilmu Gambar, Los Angeles. Gamut warna sudhut sing diwenehake dening standar HDR paling anyar ...

Read More »

IBC2019: Solusi Digital Kobalt Digital Dhukungan 4K Aliran kanggo Studio lan Aplikasi Ponsel

CHAMPAIGN, Ill - 13, 2019 - Cobalt Digital bakal nampilake solusi 4K lan HDR berbasis kertu kanggo pigura openGear® ing wulan ngarep ing IBC2019 ing Amsterdam (Stand 10.B44). Sorotan produk bakal kalebu dekoder lan enkoder anyar, Profil Utama RIST, solusi konversi SDR / HDR loro-arah kanggo produksi langsung, lan multiviewer anyar lan amplifier distribusi. Kajaba iku, perusahaan bakal debut anyar ...

Read More »

"Ngarep lan Pusat" Kinerja Langsung Dikirim ing Ultra HD lan HDR kanthi Desain Blackmagic

Fremont, CA - 13 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen seri konser televisi sing diakoni kanthi kritis "Front and Center" nggunakake alur gaweyan Blackmagic Design HD HD sing lengkap kanggo ngasilake pirang-pirang episode ing mangsa siyam, sing langsung disiarkan menyang Facebook Live lan dikirim ing SDR kanggo televisi umum lan HDR10 kanggo DIRECTV. Episod, sing kalebu virtuoso ...

Read More »

Pliant Technologies Tampilake Sistem Interkabel Nirkabel CrewCom Paling Anyar ing IBC 2019

AMSTERDAM, AUGUST 13, 2019 - Pliant Technologies bakal nampilake nganyari perangkat kukuh paling anyar kanggo sistem interkabel nirkabel CrewCom bebarengan karo headset SmartBoom sing anyar ditambah ing IBC 2019 (Stand 10.F29). Pliant uga bakal nuduhake produk aksesoris anyar kalebu Pengecas Drop-in Charger, Serat Hub, lan adaptor jender FleXLR, sing menehi solusi saestu unik kanggo para pelanggan ...

Read More »

Pixelworks Platform TrueCut nggawa Gerak Sinematik menyang "The Bravest"

Pixelworks, Inc. (NASDAQ: PXLW), panyedhiya solusi pangolahan visual sing canggih, dina iki ngumumake yen platform TrueCut® sing menang penghargaan Company digunakake kanggo nampilake "The Bravest," drama sing dikepengini. Film kasebut, sing disedhiyakake ing Beijing, dodolan kothak kantor grossed udakara AS $ 85 yuta mung nem dina lan saiki dibebasake ing teater HDR lan SDR ing saindenging China. Iki ...

Read More »

Desain Blackmagic Ngumumake Kamera Pawagam Blackmagic Pocket Cinema 6K

Fremont, CA, USA - Kamis, 8 Agustus 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake Kamera Bioskop Blackmagic Pocket 6K, kamera film digital tangan anyar kanthi ukuran Super 35 ukuran 6K HDR sensor, 13 mandheg saka sawetara dinamik, gunung lensa EFNUMX lan dual asli ISO nganti 25,600 kanggo kinerja cahya sing luar biasa. Model anyar iki mbangun popularitas ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Charlotte van Bochove minangka Manajer PR Global

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake Charlotte van Bochove minangka Pengurus PR Global, efektif Agustus 1st. Ing peran anyar dheweke, van Bochove bakal ngatur kegiatan komunikasi saben dina Insight TV, makarya kanthi agensi eksternal kanggo promosi merek Insight TV lan ngasilake saluran sing luwih akeh ...

Read More »

Fasilitas produksi pertama ing Arab Saudi nggabungake Baselight

LONDON - 31 Juli 2019: Sawise ngangkat larangan 35 taun ing bioskop ing Kerajaan Arab Saudi, Nebras Films wis nggawe produksi fasilitas lan layanan pos pertama, adhedhasar ing Riyadh. Minangka bagean saka panawaran lengkap, omah post kalebu Suite Baselight TWO karo piranti lunak v5 paling anyar, dilengkapi Blackboard ...

Read More »

Insight TV kanggo debut 'Mobil Crews karo Supercar Blondie'

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake manawa acara Car Crews anyar karo Supercar Blondie, dibintangi selebriti sosial lan penggemar supercar Alex Hirschi - aka Supercar Blondie - diluncurake ing Insight TV ing 22nd Agustus. Acara anyar sing paling gedhe ngrayakake mobil, driver lan budaya motor sing ora biasa ...

Read More »

Insight TV mrodhuksi seri babagan Tomorrowland lan DJ sing kondhang ing donya

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR ning dunya, lan produser saka konten UHD asli, bakal nggawe rong seri musik karo festival musik sing misuwur ing dunya Tomorrowland minangka latar mburi. Produk HDR 4K apik gayane bakal fokus marang kahanan kacilakan wong-wong sing bakal bali menyang taun festival dongeng taun iki, uga ing ...

Read More »

TVU Jaringan Umum Ngasilaken Kemajuan ing AI, 4K60fps lan HDR Transmisi, lan Remote Production

BARCELONA, SPAIN - Juli 23, 2019 - TVU Jaringan, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi IP langsung, bakal ngetokaké 4K, HDR, 5G, lan AI kanggo pameran video urip, awan lan remot video urip ing IBC (International Konvensi Penyiaran) musim gugur iki. TVU Networks bakal ngetokake ing Hall 2, Stand B28 sak acara. "We are ...

Read More »

Insight TV, 4K UHD Producer lan Channel Provider, Partners with Monster Energy for Jndia, The Fast Life

TV Insight, penyiar utama lan produser olahraga petualangan 4K UHD lan gaya gaya urip pribumi, wis gabung karo perusahaan minuman beralkohol Energy Monster kanggo mrodhuksi Jndia, The Fast Life, film dokumenter sing nuduhake crita luar biasa wadon pembalap Jndia Erbacher. Dokumenter, kang premieres 17 Agustus ing Insight TV, yaiku paling anyar ing ...

Read More »

Insight TV Launches Fourth Installment of Power & ... With Power & ... Football Series That Airs on September 19th

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR lan produser saka konten UHD asli, ngurusi serial 4th saka seri-gaya dokumenter, multi-episode lan topical populer, Power & ..., sing ngemot wong biasa kanthi urip sing luar biasa . Pertunjukan anyar, disebut Power & ... Sepakbola, sing diluncurake ing Insight TV ing September 19th, nggambarake carane sepak bola nyatu dunya ora kaya ...

Read More »

Jeri Palumbo Mbisani Karir Nyengsemake, eSports lan Masa Depan Audio Mixing

Q: Apa sampeyan menehi latar mburi sing sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni? A: Aku wis meh taun pengalaman teknis 30, wiwit saka rekaman audio urip ing olahraga liga utama lan siaran hiburan dadi rekayasa / produser lan arranger, ing ngendi kabeh iku diwiwiti. Aku uga duwe latar belakang teknologi IT lan nyithak dadi editor Avid. ...

Read More »

Cinegy nyembah SRT kanggo Television Software Defined

IBC 2019, 13-17 September, Hall 7 Stand A01: Cinegy, pimpinan global kanggo piranti lunak playout siaran ing premis, hibrida lan ing méga, bakal nduduhake kaluwihan macem-macem saka kalebu Secure Reliable Transport (SRT) Kapabilitas 8K saka kabeh produk ing IBC 2019. Kepala Manajemen Produk Cinegy Lewis Kirkaldie ngandika, "SRT ...

Read More »

Insight TV Launches on Delta Fiber Netherlands 'Delta and Caiway Networks

Insight TV, panyedhiya konten global, saluran lan distributor wis nandatangani perjanjian distribusi karo operator Telekom Belanda Delta Fiber, sing bakal nonton peluncuran Insight TV ing jaringan Delta lan Cai. Pelanggan Delta lan Caiway ing saindhenging Walanda bakal bisa nonton portofolio Insight TV saka pameran lan seri populer ing HD, 24 / 7 saka 17th June. Pengumuman iki ...

Read More »