Home » Tag Archives: HDR

Tag Archives: HDR

AtomOS 10.51 kanggo Ninja V kasedhiya saiki

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

AtomOS Free 10.51 gratis anyar kanggo Ninja V kasedhiya saiki. Kanthi nganyari firmware iki, kabeh pangguna bakal entuk manfaat saka perbaikan lan perbaikan kanggo UI lan alur kerja, ditambah uga pangguna seri Z CAM E2 bakal nggunakake kontrol kamera lengkap liwat layar demek Ninja V ing ngisor iki. Seri Z CAM E2 * lan pangguna Ninja V saiki: nganyari Z CAM Navigasi: ...

Read More »

HDR Evie + (Enhanced Video Image Engine) Nawakake kanthi otomatis, Dinamis HDR Dinamis> Konversi SDR

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Processing HDR greenMachine kanggo Gabungan HDR & SDR dadi siji Produksi Workflow LYNX Technik, panyedhiya antarmuka pangolahan sinyal modular, ngumumake manawa HDR Evie + saiki kasedhiya kanggo platform greenMachine®. Suite saka Processing Solusi HDR LYNX Technik (HDR Evie +, HDR Evie, HDR Static) kanggo platform greenMachine® nangani tantangan sing disiarake para penyiar lan pencipta konten nalika ...

Read More »

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, cinematographers, podcaster lan streamer nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi TEK TIK: DAY 2 Miss dina 1 ing Temu Bicara Tech? Watch kene! Saluran Saluran Channel ...

Read More »

4K lan 4K metu Gawe Cobalt ing 9971 Multiviewer Mung Pilihan kanggo Truk Produksi Anyar End End

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

4K ing lan 4K metu Nggawe Cobalt ing 9971 Multiviewer Mung Mung Pilihan kanggo New End TV, Produksi Truck High End TV High End, uga milih Prosesor Kobalt kanggo konversi HDR / SDR kanggo 'Symphony' Production Truck Champaign, IL - 28 April 2020 - High End TV, perusahaan produksi video utama sing duwe spesialisasi ing sistem multi-kamera kanggo siaran lan acara hiburan berprofil tinggi, wis nutul ...

Read More »

Bisa saka opsi omah sing kasedhiya kanggo sistem pemantauan Mediaproxy

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Melbourne, Australia - 28 April 2020: Mediaproxy, panyedhiya solusi siaran IP berbasis lunak, ngewangi para pelanggan supaya bisa ngasilake output teknis paling dhuwur nalika akeh operasional kudu kerja saka omah. Analisis pematuhan lan sistem logging perusahaan bisa diakses kanthi nggunakake komputer laptop supaya kabeh ngawasi kapercayan ...

Read More »

Lynx Technik milih PHABRIX Qx kanggo upgrade tes lan pangukuran utama

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

08 April 2020 - Lynx Technik AG, pangembang Jerman produk bermutu tinggi kanggo sektor pasar profesional lan siaran, wis tuku telung rasterhara IP / SDI PHABRIX Qx luwih maju kanggo njamin pangolahan uji coba sing paling apik kanggo produke. Sistem kasebut diwenehake dening Logic Media, Distributor PHABRIX. Stefan Gnann, CEO, Lynx Technik, ujar, "Lynx Technik AG ...

Read More »

Ing Campuran Karo Ana Monte lan Daniel Deboy

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

P: Dakkandhani bab perusahaan. Apa inspirasi sampeyan supaya bisa miwiti Delta Soundworks? Ana: Diadegake dhewe (Ana Monte, desainer swara timbal) lan Daniel (Deboy, engineer swara timbal) ing Heidelberg, Jerman ing taun 2016, DELTA Soundworks minangka fasilitas pasokan audio audio / immersive. Proyek kita nyinaoni pangembangan, kasunyatan virtual, film lan game 3 ​​derajat, uga film film, dokumenter, acara TV ...

Read More »