Home » Archives Tag: isovideo, viarte, HDR, penurunan swara, HDR / WCG, HEVC / AVC, HEVC, JCT-VC, 2015, bitrate, immersive, UHD / 4K / HD, H264 / H265, Warsaw

Tag Archives: HDTV, HDR, HEVC / AVC, HEVC, JCT-VC, 2015, pengurangan bitrate, immersive, UHD / 4K / HD, H264 / H265, Warsaw

Atomos nyedhiyakake layar ing mburi katon 'Blind Love', gambar film sing cendhak ing 5.9K ProRes RAW nggunakake LUMIX S1H lan Ninja V

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(Mei 2020) Atomos ngluncurake video ing mburi babagan film 'Blind Love', drama kanthi cepet sing nampilake kapabilitas RAYANGAN 5.9K RAW lengkap saka Panasonic LUMIX S1H lan Ninja V 5 Monitor recorder HDR monitor. Sampeyan bisa nonton ing kene: youtu.be/ZBOtL4q5d0U 'Blind Love' ditembak ing lokasi dening direktur fotografi Polandia Krzysztof Sieniawski lan tim cilik ...

Read More »

Graetz Narik Mati Partai Ngrungokake Langsung amarga Soho ganas karo Teradek

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Siaran Ngarep saka Brisbane, Amid Covid-19 Nggunakake inti lan VidiU Go Dan Graetz yaiku salah sawijining juru film sing nganggo topi akeh. Dheweke ngarahake, tunas, nyerat, nyunting, ngarkol warna, nindakake swara, lan ngasilake pertunjukan politik dhewe, sup kanggo kacang. Nanging dheweke ora nate ngimpi (nganti bubar) dheweke uga bakal nggawe siaran dhewe - kabeh saka studio ngarep ...

Read More »

Siswa lulusan iSIZE Technologies saka CDL Oxford sing diresmik lan ngunggahake £ 740k saka malaekat Silicon Valley sing misuwur lan para institusi institusi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

London, Inggris, 14 Mei 2020: Perangkat lunak teknologi jero teknologi iSIZE Technologies saiki wis ngumumake penutupan dana pendanaan wiji sing pisanan, ngasilake £ 740k saka tokoh kalebu Patrick Pichette, mitra ing Inovia Capital lan bekas Google CFO; TD Veen AS, kantor kulawarga Norwegia sing misuwur; lan sawetara investor CDL liyane. Putaran iki nggawa dana pendanaan iSize nganti saiki ...

Read More »