Home » Archives Tag: isovideo, viarte, HDR, penurunan swara, HDR / WCG, HEVC / AVC, HEVC, JCT-VC, 2015, bitrate, immersive, UHD / 4K / HD, H264 / H265, Warsaw

Tag Archives: HDTV, HDR, HEVC / AVC, HEVC, JCT-VC, 2015, pengurangan bitrate, immersive, UHD / 4K / HD, H264 / H265, Warsaw

Telestream Ngumumake Dhukungan Jaringan 25GE kanggo Platform Pangolahan Media PRISM

Nevada City, California, Agustus 22 - Ing IBC 2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), pimpinan global ing orchestrasi alur kerja media berbasis file, media streaming lan teknologi pangiriman, bakal nampilake fungsi anyar ing media PRISM. platform Processing Telestream ndarbeni PRISM bubar nalika tes video, solusi pemantauan lan jaminan kualitas Tektronix kanggo siaran lan pasar media digital Integrasi menyang ...

Read More »

Seksi Hollywood SMPTE Kanggo Ngatasi Transisi Nganggo Gamut Wide Colour ing Rapat September

LOS ANGELES - Bagian Hollywood SMPTE®, organisasi sing mbesuk babagan masa depan crita, bakal njelajah tekane gamut warna lan pengaruhe ing gambar gerakan lan produksi televisi ing rapat saben wulan, Rebo, September 25, ing Akademi Gerak Seni lan Ilmu Gambar, Los Angeles. Gamut warna sudhut sing diwenehake dening standar HDR paling anyar ...

Read More »

Mupangate Nggunakake Jaringan Media Global kanggo Olahraga Urip Dhuwur

With the market for high-profile live sports events becoming more global, the importance of collaborating with a partner with a commensurate reach is becoming ever more important. While major sporting events in the calendar have always been global properties, increasingly rights holders are finding a global demand at all levels of the sporting portfolio. Leagues and organizations are able to ...

Read More »

VIMN lan ACCESS miwiti kemitraan ing Jerman kanggo nggawa pengalaman hiburan TV menyang industri otomatis

ACCESS TwineTM kanggo Sistem Mobil nampilake saluran linear MTV, Comedy Central lan Nickelodeon Tokyo, Agustus 19, 2019 - Netacom International Media Networks (VIMN) lan ACCESS CO., LTD ngumumake kemitraan supaya merek TV sing dikenal kanthi profesional Viacom kanthi global diakses para penumpang kendaraan. lewat ACCESS TwineTM kanggo Mobil (Twine4Car) ing Jerman. Ing syarat-syarat kesepakatan, ACCESS entuk hak nggawe feed linear MTV, ...

Read More »

Produksi Video Audio Abjad - Spring 2015

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Negara Cincinnati: Cincinnati OH Teori lan Konsep Video Produksi Audio AS. Editing lan Digital Video Digital. AVID, Final Cut Pro, Sawise Apik, lan Alat Pro. Liyane >>

Read More »

Kepala Produksi (Realitas Virtual)

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Immersive ing Dreamscape: Culver City CA US Pengalaman produksi penting ing peran produksi senior kanthi judhul pirang-pirang dikirim. Nggawe lan njaga jadwal produksi; Liyane >>

Read More »

Pamuter Media 8K HEVC HEVC Nggunakake AJA KONA 5 lan Corvid 88 kanggo Cepet, Fleksibel I / O

Saiki produksi 4K wis nolak ing siaran, acara live, olahraga lan liya-liyane, produksi 8K lan 16K banget ing cakrawala, njaluk panjaluk dekoding lan alat muter maneh resolusi video sing luwih dhuwur. Panyedhiya solusi media Spin Digital ngrampungake kebutuhan sing akeh banget karo Spin Digital Media Player - pamuter media 8K HEVC sing berprestasi tinggi. Kompromi piranti lunak proprietary lan ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Produksi Coal karo VICE Studios kanggo Streetkings ing Jail

Insight TV, siaran 4K UHD HDR sing misuwur lan produsen konten UHD asli, ngumumake detail Streetkings seri ing Jail, sawijining kerjasama karo VICE Studios, perusahaan produksi saka VICE. Ndhaptar episode menit 4 x 44, Streetkings in Jail bakal diluncurake ing Insight TV tanggal 10th. Lintang bal-balan saka saindenging jagad ...

Read More »

Hong Kong Firm Spans Virtual Vobe

Pencipta donya digital iki ndelok kutha kasebut minangka dhasar omah sing cocog ing jagad nyata. Midway liwat karier ing perbankan hukum lan investasi, Devin Ehrig nduweni rasa kepengin nggawe luwih kreatif. Minangka putra produser Hollywood, penduduk Hong Kong Amerika Serikat sing wis "tuwuh ing industri film," lan minangka profesi ...

Read More »

PHABRIX kanggo nduduhake ST 2110 / 2022-7, HDR / WCG lan tes 4K / UHD lan instrumen pangukuran ing IBC2019

PHABRIX, pimpinan ing dunya kanggo solusi uji coba lan pangukuran bakal nduduhake macem-macem IP / SDI hibrida, instrumen 4K / UHD lan HDR / WCG ing IBC2019, ing booth 10.B12. QxL - 25G Rasterizer - Pratayang ing IBC Nggawe debut IBC Show yaiku rasterizer QXL 25G PHABRIX. QxL nawakake dhukungan kanggo alur kerja ST 2110 lan ST 2022-6 kanthi IP menyang ...

Read More »

Quincy Media nginstal Mediaproxy LogServer minangka bagéan saka sistem pematuhan lan sistem log generasi sabanjure

Melbourne, Australia - 14 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, ngumumake manawa Quincy Media yaiku ngetrapake platform logging pematuhan logis lan pemantauan LogServer minangka bagéan saka overhaul utama operasi ngawasi lan selaras. . Quincy Media adhedhasar ing kutha ing Quincy, kutha kasebut ing pungkasan ...

Read More »

IBC2019: Solusi Digital Kobalt Digital Dhukungan 4K Aliran kanggo Studio lan Aplikasi Ponsel

CHAMPAIGN, Ill - 13, 2019 - Cobalt Digital bakal nampilake solusi 4K lan HDR berbasis kertu kanggo pigura openGear® ing wulan ngarep ing IBC2019 ing Amsterdam (Stand 10.B44). Sorotan produk bakal kalebu dekoder lan enkoder anyar, Profil Utama RIST, solusi konversi SDR / HDR loro-arah kanggo produksi langsung, lan multiviewer anyar lan amplifier distribusi. Kajaba iku, perusahaan bakal debut anyar ...

Read More »

"Ngarep lan Pusat" Kinerja Langsung Dikirim ing Ultra HD lan HDR kanthi Desain Blackmagic

Fremont, CA - 13 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen seri konser televisi sing diakoni kanthi kritis "Front and Center" nggunakake alur gaweyan Blackmagic Design HD HD sing lengkap kanggo ngasilake pirang-pirang episode ing mangsa siyam, sing langsung disiarkan menyang Facebook Live lan dikirim ing SDR kanggo televisi umum lan HDR10 kanggo DIRECTV. Episod, sing kalebu virtuoso ...

Read More »

Dejero Jaga IRONMAN Australia Nyambung Ing Ketahanan

Pemancar mobile Dejero EnGo mbantu kru produksi 2019 IRONMAN Australia ngatasi terrain angel, logistik acara, lan tantangan jaringan Waterloo, Ontario, 13, 2019 - Dejero, inovator ing solusi sing diurus awan sing nyedhiyakake transportasi video penghargaan Emmy® lan konektivitas Internet nalika mobile utawa ing lokasi sing adoh, bubar nyedhiyakake limang pemancar mobile EnV HEVC lan XPX-saluran WayPoint ...

Read More »

Pixelworks Platform TrueCut nggawa Gerak Sinematik menyang "The Bravest"

Pixelworks, Inc. (NASDAQ: PXLW), panyedhiya solusi pangolahan visual sing canggih, dina iki ngumumake yen platform TrueCut® sing menang penghargaan Company digunakake kanggo nampilake "The Bravest," drama sing dikepengini. Film kasebut, sing disedhiyakake ing Beijing, dodolan kothak kantor grossed udakara AS $ 85 yuta mung nem dina lan saiki dibebasake ing teater HDR lan SDR ing saindenging China. Iki ...

Read More »

Desain Blackmagic Ngumumake Mini UltraStudio 4K Mini

Fremont, CA, USA - Kamis, Agustus 8, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake UltraStudio 4K Mini, solusi panangkep lan puter maneh anyar kanggo komputer Thunderbolt 3 karo 12G ‑ SDI, HDMI, video analog lan sambungan audio sing ngidini para pelanggan mbangun solusi kanggo nyunting , grading warna, grafis siaran langsung, arsip dek siaran tradisional lan streaming internet langsung. MiniStudio 4K Mini kasedhiya langsung ...

Read More »