Home » Tag Archives: James Clerk Maxwell

Tag Archives: James Clerk Maxwell

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »