Home » Arsip Tag: JCT-VC

Tag Archives: JCT-VC

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, cinematographers, podcaster lan streamer nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi TEK TIK: DAY 2 Miss dina 1 ing Temu Bicara Tech? Watch kene! Saluran Saluran Channel ...

Read More »

4K lan 4K metu Gawe Cobalt ing 9971 Multiviewer Mung Pilihan kanggo Truk Produksi Anyar End End

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

4K ing lan 4K metu Nggawe Cobalt ing 9971 Multiviewer Mung Mung Pilihan kanggo New End TV, Produksi Truck High End TV High End, uga milih Prosesor Kobalt kanggo konversi HDR / SDR kanggo 'Symphony' Production Truck Champaign, IL - 28 April 2020 - High End TV, perusahaan produksi video utama sing duwe spesialisasi ing sistem multi-kamera kanggo siaran lan acara hiburan berprofil tinggi, wis nutul ...

Read More »

Lynx Technik milih PHABRIX Qx kanggo upgrade tes lan pangukuran utama

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

08 April 2020 - Lynx Technik AG, pangembang Jerman produk bermutu tinggi kanggo sektor pasar profesional lan siaran, wis tuku telung rasterhara IP / SDI PHABRIX Qx luwih maju kanggo njamin pangolahan uji coba sing paling apik kanggo produke. Sistem kasebut diwenehake dening Logic Media, Distributor PHABRIX. Stefan Gnann, CEO, Lynx Technik, ujar, "Lynx Technik AG ...

Read More »

Ing Campuran Karo Ana Monte lan Daniel Deboy

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

P: Dakkandhani bab perusahaan. Apa inspirasi sampeyan supaya bisa miwiti Delta Soundworks? Ana: Diadegake dhewe (Ana Monte, desainer swara timbal) lan Daniel (Deboy, engineer swara timbal) ing Heidelberg, Jerman ing taun 2016, DELTA Soundworks minangka fasilitas pasokan audio audio / immersive. Proyek kita nyinaoni pangembangan, kasunyatan virtual, film lan game 3 ​​derajat, uga film film, dokumenter, acara TV ...

Read More »

NEP menehi standar ing HDC-3500 lan Sistem Kamera HD Production Live HDC-5500 4K HDC-XNUMX

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sony Electronics Inc. dina iki ngumumake ngrampungake persetujuan karo perusahaan produksi teknis outsourcing internasional NEP Group kanggo tuku kamera luwih saka 50 Sony HDC-3500L lan HDC-5500L. Pelanggan lan kolaborator Sony sing dawa banget, NEP bakal nggunakake produk kasebut kanggo ndhukung prodhuksi olahraga langsung lan acara hiburan ing saindenging jagad, menehi pamitan ing ngarep ngarep kursi ngarep. Kamera Sony HDC-5500L "Misi ...

Read More »

2020 #NABShow: Paviliaion CineCentral!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nandur ing tengah-tengah Dewan Tengah, paviliun CineCentral dadi papan sing bisa ditemokake, sinau lan sosialisasi nalika diskusi kaya produksi pra-produksi, produksi lan postingan dibahas dening para profesional (aka YOU). CineCentral minangka wilayah prefect kanggo sesambungan karo piranti paling anyar saka perdagangan, cara anyar kanggo ngembangake teknik anyar ...

Read More »

Desain Blackmagic mbewarakke DaVinci Mutusake masalah 16.2

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DaVinci Resolusi Anyar 16.2 minangka update utama kanthi fitur audio Fairlight anyar kanggo ngidini produksi postingan biaya audio kanthi mouse lan keyboard sing gampang. Fremont, CA, USA - Jumuah, 6 Maret 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake DaVinci Resolve 16.2, update anyar kanggo efek edit, warna, visual, lan produksi produksi audio perusahaan sing kalebu ...

Read More »