Home » Tag Archives: MD8000

Tag Archives: MD8000

JDS Japan Digital Serve Chooses Media Links kanggo IP-Based Video Distribution Platform

Link Media, produsen lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumake yen JDS Japan Digital Serve wis milih solusi transportasi MD8000 lan ProMD EMS Enhanced Management Software kanggo platform distribusi video berbasis IP. JDS nyedhiyakake layanan penyiaran digital ing stasiun TV kabel ing Jepang kanthi nggunakake jaringan serat optik darat. JDS saiki nggunakake Media Links 'MD8000 media ...

Read More »

Media Link Diluncurake Versi Basa ProMD Piranti Lunak Manajemen ProMD

Link Media, pabrikan lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumake peluncuran ProMD EMS - Japanese, penerjemah Jepang kanthi piranti lunak ProMD Enhanced Management System. Bakal ditampilake ing acara InterBee sing bakal teka, November 14-16, 2018 ing Booth Media Links: Hall 3 / 3309. ProMD EMS - Japanese allows Japanese-speaking users to easily ...

Read More »

Media Link ngijini Broadcasters Reach Luwih lan Ngluwari More

Ing NAB 2018, stan SU5021, Media Links, produsen lan pelopor ing teknologi transparan Media liwat IP, bakal mbukak solusi infrastruktur IP agile sing paling anyar kanggo alur IP fleksibel, reconfigurable lan bisa digayuh. Saliyane reputasi kanggo ketergantungan, solusi Media Links nyedhiyakake penyiaran lan pelaku media nganggo teknologi, fitur lan layanan kanggo transisi IP tanpa frase. Ing NAB 2018, Media Links ...

Read More »

Links Media kanggo Showcase IP Media Gateway karo Proteksi Hitless & Fitur Anyar kanggo MD8000 ing NAB NY 2017

Ing NAB New York, stan N624, Media Links bakal nuduhaké MDP 3020 IP Media Gateway sing anyar, dirancang kanggo ngangkut lan nampi video lan audio liwat jaringan IP standar kanthi tarif bit kanggo kualitas apik lan bandwidth jaringan paling tithik. Media Tautan minangka pemenang Emmy® Award Teknologi lan Teknik lan produsen media liwat solusi transportasi IP kanggo ...

Read More »

Link Media kanggo Nuduhake 10Gb / s Transportless Data Transportasi ing NAB 2017

Kemampuan Media Tanpa Batas ndhukung macem-macem aplikasi kanggo pangiriman konten IP Media Links, pamenang Emmy® Award lan pamimpin pasar ing media liwat solusi transportasi IP, wis ngumumake bakal nduduhake transportasi 10Gb / s Data Hitless ing NAB 2017 , booth SU5021. Minangka prodhuk khusus kanggo produser olahraga lan penyiar ing saindenging donya, iki ...

Read More »

John Dale III Dijenengi Ketua, CEO lan Presiden Media Link

Pemenang Emmy® Award lan pamimpin pasar ing media liwat solusi transportasi IP, ngumumake janjian John Dale III, seorang teknolog Media Media ing wektu sing suwe, direktur eksekutif lan dewan direksi, minangka Ketua, CEO lan Présidhèn sing anyar , efektif April 1, 2017. John ngganti Takatsugu Ono, sing bakal pensiun ing akhir Maret 2017. ...

Read More »

Media Link Ngembangaken Tim Manajemen Produk

Alex Borbely Media Links

Media Global Links, pamimpin lan pamimpin Emmy® Award, 2014 Teknologi lan Pemasaran ing solusi transportasi media-liwat-IP ngumumake janjian Alexander J. Borbely Jr. menyang posisi Solusi Senior Product Manager Line. Ing posisi anyar ing Media Global Links, Alex bakal tanggung jawab kanggo ngatur platform MD8000 perusahaan paling gedhé ing produk media-liwat-IP, sing diakoni ...

Read More »