Home » Tag Archives: monitoring media

Tag Archives: media ngawasi

SubtitleNEXT minangka Sponsor premium ing APTRAD ing Portugal

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PBT EU nampilake SubtitleNEXT minangka Sponsor premium ing APTRAD ing Portugal Kanggo diluncurake kanthi langsung - 18 Februari 2020, Sofia, Bulgaria - PBT EU seneng ngumumake kehadiran dheweke minangka sponsor premium ing APTRAD, ing ngendi dheweke bakal ngayahi Bengkel SubtitleNEXT sajrone rong dina kasebut. konferensi sing ditindakake ing Porto tanggal 3 lan 4 April taun iki. ...

Read More »

PlayBox Neo Reports Buoyant 2019 kanthi Dituntut Permintaan kanggo Panyebaran TV Channel-in-a-Box lan Playout

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PlayBox Neo Ltd nglaporake kepiye 2019 kanthi permintaan sing kuat kanggo Channel-in-a-Box lan sistem merek lan sistem playout saluran basis TV. Pangiriman total unit tekan lan ngluwihi 18,500, didhukung demonstrasi produk ing NAB Las Vegas, Broadcast Asia, IBC, NAB New York lan acara regional ing macem-macem negara. "Seri Channel-in-Box, dirampungake luwih saka 20 taun, terus nyengkuyung ...

Read More »

Instalasi sing cerah njupuk produk Mediaproxy ing Finlandia

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Melbourne, Australia: 7 Januari 2020 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, wis nunjuk Lampu Instalasi Oy minangka wakil ing Finland. Perusahaan distribusi lan integrasi pisanan bakal fokus ing sistem pematuhan lan pemantauan lan pemantau Australia, kalebu log Log IP LogServer, monitor lan analyzer. Instalasi Padhang minangka perusahaan mandiri ing Kelompok Grup, sewa, ...

Read More »

Tandha Positif Industri M&E Bisa Ngalahake, Menehi Kesetaraan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

"Aja nganggo cara sing salah iki nanging kesetiaan sampeyan bisa dadi angel banget." - Katherine Newbury, "Pungkasan wengi," 3 Arts Entertainment, 2019 Apa sampeyan nate kepingin weruh babagan industri M&E, bisnis sing duwe bisnis kaya ngono premis dhasar (menghibur wong, menehi sawetara luput sawetara jam / jam) wis berkembang dadi penjaga titik kanggo ngganti ...

Read More »

SubtitleNEXT ngluncurake v5.5 ing pirang-pirang acara kalebu Elevate, Intermedia lan IBC -

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ngarsane global SubtitleNEXT sing tuwuh saka warisan 30 + taun, ngluncurake v5.5 ing pirang-pirang acara kalebu Elevate, Intermedia & IBC - SubtitleNEXT diakoni minangka platform Top Tier dening Basa Profesional sing ditetepake minangka salah sawijining paket piranti lunak subtitling teks lan data subtitling sing paling dipercaya lan berkembang. diarani "lifesaver subtitler, 5.5 versi SubtitleNEXT dicethakake ing pirang-pirang acara sukses ...

Read More »

Refleksi saka IBC2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dening Jon Finegold, CMO, Signiant Industri media lan hiburan ana ing wektu transformasi lan inovasi sing apik, lan Signiant seneng banget ing tengah-tengah. Ora ana energi iki sing luwih jelas saka konferensi IBC taun iki, ing endi kita entuk kesempatan kanggo ngomong karo sawetara organisasi, vendor, lan pimpinan panginten kanggo ...

Read More »

Avid milih Kodod Matrox M264 kanggo Dhukungan XAVC berkualitas tinggi, Saluran Multi Channel-Channel karo Server Video Generasi Sabanjure

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL, Quebec - September 13, 2019 - Video Matrox® seneng ngumumake manawa FastServe Avid® | Server video Ingest ™ saiki ndhukung kertu codec Matrox M264 S2 H.264 kanggo XAVC multi-saluran, alur kerja produksi langsung. Kolaborasi teknologi iki ngidini FastServe generasi sabanjure kuat Server video ingest kanggo ngetrapake nganti wolung aliran XAVC berkualitas kanthi bebarengan saka kamera studio, feed satelit, lan input liyane ...

Read More »

Matrox Lulus IBC 2019 Program Jupuk Interop JT-NM, Nggambarake Komitmen Ngayuh menyang SMPTE ST 2110

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MONTREAL, Quebec - September 13, 2019 —Matrox® Video seneng ngumumake yen kertu Matrox X.mio5 Q25, Matrox X.mio3 IP, lan Matrox DSX LE5 D25 SMPTE ST 2110 kertu kontrol Matterx X.mio2110 Q1001, Matrox X.mioXNUMX IP, lan Matrox DSX LEXNUMX DXNUMX SMPTE ST XNUMX sing ngatur kabeh kertu jaringan Matrox X.mioXNUMX, lan Matrox DSX LEXNUMX DXNUMX SMPTE ST XNUMX. Paling anyar Joint Task Force on Networked Media (JT-NM) kanggo program standar SMPTE ST XNUMX lan NMOS / JT-NM TR-XNUMX ...

Read More »