Home » Tag Archives: monitoring media

Tag Archives: media ngawasi

Apantac Nampilake KVM liwat IP ing IBC2019

KVM anyar liwat kertu IP kanggo OpenGear; KVM liwat IP Extenders karo Fiber Apantac, produsen multiviewer sing dikenali internasional, tembok video, ekstensi lan solusi pangolahan sinyal ngumumake solusi KVM anyar liwat IP, sing bakal ditampilake ing acara IBC 2019 sing bakal teka ing 8.E43. KVM liwat IP kanggo openGear Iki solusi sing apik yaiku salah sawijining ...

Read More »

Alpha Eye ngrampungake distorsi optik ing kamera mikro

Perusahaan anyar sing duwe jeneng Alpha Gambar sing beda ing pasar IBC 2019, 13-17 September Stand 6.C28: Perusahaan anyar kanthi jeneng sing dihormati, Alpha Image, bakal katon ing masarakat pisanan ing IBC2019. Perusahaan bakal diluncurake kanthi solusi sing gampang kanggo masalah umum: distorsi optik ing kamera miniatur. Umum ing olahraga - ing goalmouth, utawa dipasang ing stump ...

Read More »

ATTO Bakal Tampilake Produk Kesambungan Panyimpen Anyar @IBCShow

Konektivitas minangka faktor penting kanggo prospek efisiensi teknologi. Iki mung bisa dadi luwih penting liwat evolusi sing wis ditindakake saiki budaya budaya digital nalika manajemen lan panyimpenan nduweni peran sing luwih penting ing nangani data. Semono uga jumlah data terus meningkat kanthi cepet, banjur cara lan panjaluk ...

Read More »

Pliant Technologies Tampilake Sistem Interkabel Nirkabel CrewCom Paling Anyar ing IBC 2019

AMSTERDAM, AUGUST 13, 2019 - Pliant Technologies bakal nampilake nganyari perangkat kukuh paling anyar kanggo sistem interkabel nirkabel CrewCom bebarengan karo headset SmartBoom sing anyar ditambah ing IBC 2019 (Stand 10.F29). Pliant uga bakal nuduhake produk aksesoris anyar kalebu Pengecas Drop-in Charger, Serat Hub, lan adaptor jender FleXLR, sing menehi solusi saestu unik kanggo para pelanggan ...

Read More »

Solusi Penting Axon Apik Kanggo Ngolah lan Ngontrol IP ing IBC 2019

12 wulan sawise diluncurake, Prosesor Neuron Network Attach Digital Axon Digital entuk daya tarik ing antarane penyiar utama sing kesengsem banget kanggo nggawe jurang antarane SDI warisan lan lingkungan IP kompleks. Hailed minangka jagad pisanan nalika diluncurake ing IBC 2018, Neuron minangka platform pangolahan sinyal generasi sabanjure sing ngemas ...

Read More »

Kepiye Podcasters Bisa Pasar Swara Kreatif @IBCShow

Kreativitas ora mung kualitas sing ana ing awake dhewe. Ing istilah sing luwih dhuwur, minangka basis kanggo nggawe identitas siji. Ana akeh cara supaya wong bisa mbentuk identitas liwat kreatifitase. Saiki kita manggon ing umur teknologi kanthi orientasi modern, ana luwih saka cara kanggo nyebutake awake dhewe lan ...

Read More »

Sistem Gerakan Kamera Mo-Sys Masehi Cara Kanggo Nyambungake Fitur Anyar

Minangka media visual, film nggabungake akeh aspek teknis sajrone kerangka kasebut. Ing tingkat dhasar, nggawe film gampang kaya nggunakake kamera rata-rata kanggo nggawe film omah khas sing dadi bagian saka proses eksperimen awal. Dina iki, film bisa digawe kanthi anggaran rendah kanthi kamera digital standar. ...

Read More »

Crystal Vision mbukak luwih akeh aplikasi ing IBC 2019 kanthi tundha video IP lan SDI lan pembenerane warna (Booth 2.B59)

On Booth 2.B59 ing IBC 2019 Crystal Vision bakal nggulung aplikasi piranti lunak paling anyar kanggo piranti lunak pemroses media MARBLE-V1 sing fleksibel, kanthi SDI lan IP I / O sing gampang dienggo transisi ing SDI, ST 2022 lan ST 2110 . Saben app piranti lunak bisa nganggo IP, nganggo SDI utawa nganggo IP lan SDI padha ...

Read More »

Globecast IBC 2019 Preview

Ngadeg: 1. Debuting A29 di IBC 2019 Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN): Feed diperluas ndhukung kontribusi olahraga global Anyar ing IBC tahun iki Global Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN). Iki minangka respon kanggo tekanan ing pasar olahraga sing nyedhiyakake supaya bisa ngirim feed spesifik / beda, biaya-efektif, sing afiliasi bisa milih, tinimbang kudu ngirim kabeh ...

Read More »

RASCULAR IBC 2019 PREVIEW

Think Control, Think Rascular Rascular iku perusahaan desain lunak sing nggawe aplikasi kontrol presisi kanggo teknologi video pihak katelu, profesional. We work across broadcast, streaming and A / V sectors. Luwih gampang utawa ora, aplikasi kita bisa digunakake sajrone teknologi SDI lan IP, kalebu protokol NDI® Newtek, nyedhiyakake panel basis pangguna utawa pangguna sing ngidini akses menyang kabeh fungsi sing dibutuhake, menehi pangguna ...

Read More »

Tedial Launching MULTI SPORT SMARTLIVE Configurations and Demonstrate Version Factory Updates for Content Production and Distribution at IBC 2019

Tedial Launching SMARTLIVE MULTI SPORT Configurations and Demonstrate Version Pabrik Pembaharuan kanggo Konten Produksi lan Distribusi ing IBC 2019 Solutions solusi kasedhiya ing panggonan lan ing méga Malaga, Spanyol - 9th Juli 2019 - Tedial, MAM independen solusi solusi spesialis, bakal unveiling fitur-fitur anyar sing wigati kanggo olahraga, olahraga sing menang lan acara live, SMARTLIVE, ...

Read More »

SubtitleNEXT - Sponsor Emas ing Intermedia 2019 Warsaw Konferensi

SubtitleNEXT dijenengi Emas Sponsor ing Intermedia 2019 Warsaw Konferensi 19 - 20 September 2019 - Institut Linguistik Applied, Universitas Warsaw SubtitleNEXT kang pencipta lan distributor - Profuz Digital lan IABM-anggota PBT EU - remen kanggo konfirmasi status minangka Sponsor emas saka Intermedia 2019 Konferensi Warsaw saka 19 - 20 September. Didhisiki dening maneka lokakarya ...

Read More »

Pembaruan Videohouse Belgia Suite piranti lunak SubtitleNEXT digunakake ing proyek-proyek dhuwur -

Videohouse nganyarke perangkat lunak SubtitleNEXT suites kanggo subjudul kinerja dhuwur - Busy Belgium pasca produksi fasilitas gerakan menyang piranti lunak SubtitleNEXT paling anyar kanggo ngedongkrak produktivitas - Proyek kacathet saiki nggunakake SubtitleNEXT kalebu seri Viking, Big Little Lies lan Siren. Fasilitas media Belgia sing tetep Videohouse bubar nganyari piranti lunak SubtitleNEXT Explorer lan Expert software saka PBT EU, utamane kanggo nggawe subtitle kanggo akeh TV high-profile ...

Read More »

Ngirim DCPs ing Malaysia karo Signiant Jet

Miturut Avinash Suresh, Direktur ing Yusari Film Tingkat adopsi teknologi media anyar beda-beda ing ndonya, lan Malaysia secara tradisional wis ing pungkasan spektrum sing luwih alon. Contone, ora nganti 6 taun kepungkur, pamindhahan saka 35mm kanggo Digital Cinema pancen ditahan. Nalika alon ing kawitan, sawise keuntungan lan paningkatan ing ...

Read More »

SubtitleNEXT diadopsi dening Listen Up lan New Bulgarian University kanggo mbantu ora bisa nglegakake akses wiyar menyang konten AV

SubtitleNEXT nguatake aksesibilitas Media ing pilot Course pendidikan SubtitleNEXT diadopsi dening Ngrungokake Up lan NBU kanggo pangrungu ora cetho gain akses luwih akeh kanggo isi AV 12 Februari 2019, Sofia, Bulgaria - Mbayangno gadhah akses winates kanggo platform warta, program talk show, basa basa film lan serial TV favorit? Ana luwih saka 120, wong sing cacat ing 000 ing Bulgaria dina iki ...

Read More »

Nama Nirvana Digital Nama Russell Wise Senior Vice President of Sales and Marketing

FREMONT, Calif. - Jan. 30, 2019 - Digital Nirvana, panyedhiya layanan Media Monitoring lan Metadata Generasi, saiki ngumumake janjian saka Russell Wise minangka wakil presiden perusahaan sales and marketing. Wicaksana ndadekno luwih saka 25 taun pengalaman industri kanggo peran iki anyar, ing kono bakal fokus ing mundhakaken kesadaran lan sales bangunan ...

Read More »