Home » Arsip Tag: media liwat ip

Tag Archives: media liwat ip

Links Media nunjuk Tsukasa Sugawara minangka CEO anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Media Links, pabrikan lan perintis ing teknologi transportasi IP liwat, wis nunjuk Tsukasa Sugawara minangka CEO anyar, 1 April 2020. Tsukasa sadurunge dadi Ketua Pegawai Teknologi kanggo Perusahaan lan ngganteni John Dale III, sing bakal tetep aktif melu ing peran Kepala Pegawai Pemasaran. John uga tetep dadi anggota dewan Link Media. Tsukasa wis ...

Read More »

JDS Japan Digital Serve Chooses Media Links kanggo IP-Based Video Distribution Platform

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Link Media, produsen lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumake yen JDS Japan Digital Serve wis milih solusi transportasi MD8000 lan ProMD EMS Enhanced Management Software kanggo platform distribusi video berbasis IP. JDS nyedhiyakake layanan penyiaran digital ing stasiun TV kabel ing Jepang kanthi nggunakake jaringan serat optik darat. JDS saiki nggunakake Media Links 'MD8000 media ...

Read More »

Media Link Diluncurake Versi Basa ProMD Piranti Lunak Manajemen ProMD

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Link Media, pabrikan lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumake peluncuran ProMD EMS - Japanese, penerjemah Jepang kanthi piranti lunak ProMD Enhanced Management System. Bakal ditampilake ing acara InterBee sing bakal teka, November 14-16, 2018 ing Booth Media Links: Hall 3 / 3309. ProMD EMS - Japanese allows Japanese-speaking users to easily ...

Read More »

Media Tautan Ndudohake Media liwat IP Teknologi ing NAB NY

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Arsitèktur LAN / WAN umum nyedhiyakake strategi migrasi IP Soft-Media Media Links Inc, produsen lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumaké sawijining teknologi line-up kanggo acara NAB New York sing bakal teka. Visitors to Media Links 'NAB NY booth N624 bakal sinau babagan arsitektur IP LAN / WAN umum, sing nggabungake solusi pinggiran, inti lan kontrol sing dirancang khusus kanggo ndhukung standar interoperable ...

Read More »

Tautan Media Nguatake Kebeneran ing Wilayah China Liwat Partnership karo Resor New Share

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Link Media, produsen lan pelopor ing teknologi liwat Media IP, dina iki ngumumake kemitraan distribusi anyar karo New Share Resort Co, Ltd (NSR), sing adhedhasar ing Beijing China. Kemitraan anyar iki bakal ngaktifake Media Link supaya bisa luwih apik ngladeni media sing tansaya ngembang ing pasar transportasi lan pangiriman konten IP ing China. NSR bakal dadi distributor Media lan sistem integrator ...

Read More »

John Dale III Dijenengi Ketua, CEO lan Presiden Media Link

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pemenang Emmy® Award lan pamimpin pasar ing media liwat solusi transportasi IP, ngumumake janjian John Dale III, seorang teknolog Media Media ing wektu sing suwe, direktur eksekutif lan dewan direksi, minangka Ketua, CEO lan Présidhèn sing anyar , efektif April 1, 2017. John ngganti Takatsugu Ono, sing bakal pensiun ing akhir Maret 2017. ...

Read More »

Media Link kanggo SDI Saiki kanggo Studi Kasus IP ing VidTrans 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pemenang Media, Pemenang Emmy® Award Teknologi lan Teknik, lan pamimpin pasar ing media liwat solusi transportasi IP ngumumake yen John Dale, Direktur Link Media lan CMO bakal nampilake studi kasus ing VidTrans 2017: SDI kanggo Ganti Infrastruktur Inti IP. Studi cilik bakal nemokake kesempatan lan tantangan sing ditampa kanthi mbalekake jaringan SDI menyang IP lan ...

Read More »