Home » Arsip Tag: media liwat ip

Tag Archives: media liwat ip

Media Links Ngunggah Al Nuñez dadi Wakil Presiden Penjualan kanggo Amerika & EMEA

Pranala Media, pabrikan lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP nguatake tim penjualan global kanthi janjian Al Nuñez minangka Wakil Presiden Penjualan, Amerika & EMEA, kanthi cepet langsung. Ing posisi kepemimpinan sing anyar sing anyar, Al bakal ngawasi aktivitas lan tim penjualan ing wilayah Amerika lan EMEA kanggo Perusahaan. Al laporan kanggo John ...

Read More »

JDS Japan Digital Serve Chooses Media Links kanggo IP-Based Video Distribution Platform

Link Media, produsen lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumake yen JDS Japan Digital Serve wis milih solusi transportasi MD8000 lan ProMD EMS Enhanced Management Software kanggo platform distribusi video berbasis IP. JDS nyedhiyakake layanan penyiaran digital ing stasiun TV kabel ing Jepang kanthi nggunakake jaringan serat optik darat. JDS saiki nggunakake Media Links 'MD8000 media ...

Read More »

Media Link Diluncurake Versi Basa ProMD Piranti Lunak Manajemen ProMD

Link Media, pabrikan lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumake peluncuran ProMD EMS - Japanese, penerjemah Jepang kanthi piranti lunak ProMD Enhanced Management System. Bakal ditampilake ing acara InterBee sing bakal teka, November 14-16, 2018 ing Booth Media Links: Hall 3 / 3309. ProMD EMS - Japanese allows Japanese-speaking users to easily ...

Read More »

Media Tautan Ndudohake Media liwat IP Teknologi ing NAB NY

Arsitèktur LAN / WAN umum nyedhiyakake strategi migrasi IP Soft-Media Media Links Inc, produsen lan pelopor ing media liwat teknologi transportasi IP, ngumumaké sawijining teknologi line-up kanggo acara NAB New York sing bakal teka. Visitors to Media Links 'NAB NY booth N624 bakal sinau babagan arsitektur IP LAN / WAN umum, sing nggabungake solusi pinggiran, inti lan kontrol sing dirancang khusus kanggo ndhukung standar interoperable ...

Read More »

Tautan Media Nguatake Kebeneran ing Wilayah China Liwat Partnership karo Resor New Share

Link Media, produsen lan pelopor ing teknologi liwat Media IP, dina iki ngumumake kemitraan distribusi anyar karo New Share Resort Co, Ltd (NSR), sing adhedhasar ing Beijing China. Kemitraan anyar iki bakal ngaktifake Media Link supaya bisa luwih apik ngladeni media sing tansaya ngembang ing pasar transportasi lan pangiriman konten IP ing China. NSR bakal dadi distributor Media lan sistem integrator ...

Read More »

John Dale III Dijenengi Ketua, CEO lan Presiden Media Link

Pemenang Emmy® Award lan pamimpin pasar ing media liwat solusi transportasi IP, ngumumake janjian John Dale III, seorang teknolog Media Media ing wektu sing suwe, direktur eksekutif lan dewan direksi, minangka Ketua, CEO lan Présidhèn sing anyar , efektif April 1, 2017. John ngganti Takatsugu Ono, sing bakal pensiun ing akhir Maret 2017. ...

Read More »

Media Link kanggo SDI Saiki kanggo Studi Kasus IP ing VidTrans 2017

Pemenang Media, Pemenang Emmy® Award Teknologi lan Teknik, lan pamimpin pasar ing media liwat solusi transportasi IP ngumumake yen John Dale, Direktur Link Media lan CMO bakal nampilake studi kasus ing VidTrans 2017: SDI kanggo Ganti Infrastruktur Inti IP. Studi cilik bakal nemokake kesempatan lan tantangan sing ditampa kanthi mbalekake jaringan SDI menyang IP lan ...

Read More »

Media Link & FOR-A Ndandani Strategis Aliansi ing Desain Sistem lan Integrasi Integrasi Sabanjure IP Broadcasting

Media Links lan FOR-A

Media Link, pamenang Emmi® Award Teknologi lan Rekayasa 2014 lan pamimpin pasar ing media liwat solusi transportasi IP, saiki ngumumake yen wis dadi aliansi strategis karo FOR-A, sing berbasise Jepang, produsen Broadcast di seluruh dunia lan produk Produksi kanthi fokus ing teknologi canggih, kalebu produk HD lan 4K. Media Links lan FOR-A bakal kolaborasi ing ...

Read More »

Media Link Ngembangaken Tim Manajemen Produk

Alex Borbely Media Links

Media Global Links, pamimpin lan pamimpin Emmy® Award, 2014 Teknologi lan Pemasaran ing solusi transportasi media-liwat-IP ngumumake janjian Alexander J. Borbely Jr. menyang posisi Solusi Senior Product Manager Line. Ing posisi anyar ing Media Global Links, Alex bakal tanggung jawab kanggo ngatur platform MD8000 perusahaan paling gedhé ing produk media-liwat-IP, sing diakoni ...

Read More »