Home » Tag Archives: Relay

Tag Archives: Relay

Satelit: Lingkungan Orbital Surgawi

Ora akeh sing ditinggal sing bisa njamin 1945 minangka taun sing penting - nyumurupi konflik global sing paling gedhé ing ndonya; Presiden Amerika paling dawa sadurunge Franklin Delano Roosevelt (presiden 32nd kita) liwati ing kalanggengan lan diganti dening Wakil Presiden Harry S. Truman; Perserikatan Bangsa-Bangsa wis diusulake lan didhekake

Read More »