Home » Arsip Tag: MStar

Tag Archives: MStar

Gambar Rising Sun Marks 25 Taun Nggawe Piandel Film

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Studio efek visual sing menehi penghargaan wis entuk sukses ing jangka panjang kanthi netepi nilai-nilai lan entuk kepercayaan kanggo studio film paling apik ing donya. Adelaide, Australia Kidul — Rising Sun Gambar (RSP) dina iki ngeti ulang taun kaping 25. Iki minangka prilaku liyane kanggo studio efek visual sing, wiwit asor, wis ngasilake karya sing bakal ngrusak lemah luwih saka 150 gambar lan seri produk, kalebu ...

Read More »

Marquis Broadcast nambah layanan integrasi bisnis-kritis

Layanan integrasi Marquis Broadcast
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Layanan pangembangan lan nganyari produk nambah integrasi media komplek kanggo perusahaan Sajrone jaman iki saya ganti, luwih penting tinimbang mesthekake pemulihan bencana perusahaan lan alat lampiran bisnis pas kanggo tujuan. Apa sistem upgrade kanggo digunakake remot, streamlining alur kerja ing perusahaan multi-situs utawa mbagi sharing produksi, saben perusahaan duwe syarat lan asring kompleks ...

Read More »

HuddleCamHD ngluncur Webcam 4K anyar sing bisa Zoom!

4K Webcam
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

HuddleCamHD minangka pabrikan peralatan alat video konferensi USB ing AS. Perusahaan sing diwiwiti taun 2014, bubar ngluncurake 4K USB webcam anyar kanthi fitur anyar sing diarani EPTZ. The HuddleCamHD Pro minangka salah sawijining webcam USB industri pertama sing dirancang kanggo digunakake minangka kamera PTZ tradisional kanthi alat remot IR. ...

Read More »

4K lan 4K metu Gawe Cobalt ing 9971 Multiviewer Mung Pilihan kanggo Truk Produksi Anyar End End

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

4K ing lan 4K metu Nggawe Cobalt ing 9971 Multiviewer Mung Mung Pilihan kanggo New End TV, Produksi Truck High End TV High End, uga milih Prosesor Kobalt kanggo konversi HDR / SDR kanggo 'Symphony' Production Truck Champaign, IL - 28 April 2020 - High End TV, perusahaan produksi video utama sing duwe spesialisasi ing sistem multi-kamera kanggo siaran lan acara hiburan berprofil tinggi, wis nutul ...

Read More »

NAGRA ngluncurake watermarking forensik NexGuard ing jaringan pinggiran Akamai kanggo nglindhungi urip lan regane VOD OTT

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PRESS RELEASE NAGRA ngluncurake watermarking forensik NexGuard ing jaringan pinggiran Akamai kanggo nglindhungi urip lan konten VOD OTT sing dhuwur • NexGuard Streaming solusi banyu forensik Integrasi karo Platform Akamai Intelligent Edge kanggo njamin perlindungan perlindungan nilai sing dhuwur lan konten VOD OTT ing tingkat global Platform anyar kanthi Akamai Pembatalan Akam ngidini NAGRA nambah ...

Read More »

Mbangun Konten Luwih Apik Kanthi Sistem Dalet Digtal 'Platform

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Saben isi konten sing digawe kreatif, penting banget kanggo merek. Bab sing apik babagan hubungan antarane industri siaran lan konten yaiku tingkat ekspansi sing melu lipat, lan paningkatan iki bisa digandhengake menyang platform media akeh, kayata saka Dalet Sistem Media Digital sing wis nulungi. ..

Read More »