Home » Tag Archives: NAB Show 2016

Tag Archives: NAB Show 2016

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, cinematographers, podcaster lan streamer nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi TEK TIK: DAY 2 Miss dina 1 ing Temu Bicara Tech? Watch kene! Saluran Saluran Channel ...

Read More »

Lancar 4K 4T Tahunan ing NAB Show Goes Virtual

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Registrasi saiki mbukak lan sumbangan bisa ditindakake nganti 1 Juni kanggo acara sing tujuane menehi pitulung sing paling akeh sing dibutuhake kanggo COVID-19 lan mbantu nambah macem-macem lan inklusi ing industri teknologi Portland, Oregon - 24 April 2020 - Organisasi seri 4K 4Charity Fun Run ngumumake dina iki manawa acara sing mlaku lan mlaku dianakake ing kolaborasi ...

Read More »

Ing Ngadhepi COVID-19, Industri Media nampilake Dhukungan, Camaraderie, lan Persib

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pranyatan présidhèn Presiden Trump babagan darurat nasional dadi minggu sing gedhe banget saka kenaikan COVID-19 ing Amerika Serikat. Kurang saka rong minggu sadurunge, industri media lan hiburan dadi debat yen NAB Show taunan bakal mbatalake; dina iki, umume bangsa iki duwe pamisahan kanthi sukarela - bisnis wis ditutup, acara olahraga ditutup, lan ewu nyoba kerja kanthi jarak adoh. Malah ...

Read More »

15+ perusahaan teka bebarengan kanggo dadi host 🅷🅰🅲🅺 🆃🅷🅴 🅽🅰🅱 🆂🅷🅾🆆

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PTZOptics ngumumake 🅷🅰🅲🅺 🆃🅷🅴 🅽🅰🅱 🆂🅷🅾🆆 kanthi luwih saka limalas perusahaan siaran lan streaming sing kabeh rencana ngrampungake acara NAB 2020 ing April. Sayange, National Association of Broadcasters Show ing Las Vegas, NV wis dibatalake taun iki amarga wabah COVID-19 ing Amerika Serikat. Luwih saka limalas perusahaan wis nggawe banded kanggo nyandhang ...

Read More »

ZIXI UNTUK ACARA VIRITUAL STREAM lan Kapabilitas Anyar Minangka Luwih saka NAB

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zixi, pimpinan industri kanggo nyedhiyakake video kualitas langsung sing bisa dipercaya, urip liwat jaringan IP, dina iki ngumumake yen mbatalake pembatalan NAB Show 2020, perusahaan kasebut bakal nuduhake pameran virtual rong minggu. Rapat rapat video lan webinar iki bakal menehi inovasi lan pengumuman paling anyar Zixi kalebu diskusi industri sing nampilake mitra lan para pelanggan, ...

Read More »

Buku Tiket Virtual - Cara dadi tuan rumah aliran live pribadi

Buku Tiket Virtual
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Buku anyar saka pamimpin panginten industri Paul Richards, nggambarake kepiye sampeyan bisa adol tiket virtual menyang aliran live pribadi. Buku anyar kasebut diarani Tiket Virtual: Cara dadi tuan rumah streaming langsung lan tiket virtual. Buku kasebut dibebasake gratis dening tim ing StreamGeeks lan kasedhiya gratis ing kene. Buku iki ditulis kanggo ...

Read More »