Home » Tag Arsip: NAB Show Las Vegas

Tag Archives: NAB Show Las Vegas

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE - LIVE May 13-14, 2020

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dhiskusi Tech: Edisi Khusus NAB Show LIVE Diprodhuksi dening Broadcast Beat, ing edisi khusus NAB Show LIVE, pamirsa online bakal ngerti kepiye penyiar, merek, cinematographers, podcaster lan streamer nggawa inspirasi lan inovasi ing media, hiburan lan industri teknologi TEK TIK: DAY 2 Miss dina 1 ing Temu Bicara Tech? Watch kene! Saluran Saluran Channel ...

Read More »

Lancar 4K 4T Tahunan ing NAB Show Goes Virtual

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Registrasi saiki mbukak lan sumbangan bisa ditindakake nganti 1 Juni kanggo acara sing tujuane menehi pitulung sing paling akeh sing dibutuhake kanggo COVID-19 lan mbantu nambah macem-macem lan inklusi ing industri teknologi Portland, Oregon - 24 April 2020 - Organisasi seri 4K 4Charity Fun Run ngumumake dina iki manawa acara sing mlaku lan mlaku dianakake ing kolaborasi ...

Read More »

Ing Ngadhepi COVID-19, Industri Media nampilake Dhukungan, Camaraderie, lan Persib

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pranyatan présidhèn Presiden Trump babagan darurat nasional dadi minggu sing gedhe banget saka kenaikan COVID-19 ing Amerika Serikat. Kurang saka rong minggu sadurunge, industri media lan hiburan dadi debat yen NAB Show taunan bakal mbatalake; dina iki, umume bangsa iki duwe pamisahan kanthi sukarela - bisnis wis ditutup, acara olahraga ditutup, lan ewu nyoba kerja kanthi jarak adoh. Malah ...

Read More »

15+ perusahaan teka bebarengan kanggo dadi host 🅷🅰🅲🅺 🆃🅷🅴 🅽🅰🅱 🆂🅷🅾🆆

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PTZOptics ngumumake 🅷🅰🅲🅺 🆃🅷🅴 🅽🅰🅱 🆂🅷🅾🆆 kanthi luwih saka limalas perusahaan siaran lan streaming sing kabeh rencana ngrampungake acara NAB 2020 ing April. Sayange, National Association of Broadcasters Show ing Las Vegas, NV wis dibatalake taun iki amarga wabah COVID-19 ing Amerika Serikat. Luwih saka limalas perusahaan wis nggawe banded kanggo nyandhang ...

Read More »

Buku Tiket Virtual - Cara dadi tuan rumah aliran live pribadi

Buku Tiket Virtual
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Buku anyar saka pamimpin panginten industri Paul Richards, nggambarake kepiye sampeyan bisa adol tiket virtual menyang aliran live pribadi. Buku anyar kasebut diarani Tiket Virtual: Cara dadi tuan rumah streaming langsung lan tiket virtual. Buku kasebut dibebasake gratis dening tim ing StreamGeeks lan kasedhiya gratis ing kene. Buku iki ditulis kanggo ...

Read More »

Bea Alonso njupuk Kepala Kelompok Pemasaran Produk Global Dalet

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 10 Maret 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, dina iki ngumumake janjian Bea Alonso dadi Direktur Pemasaran Produk Global. Kanthi pengawasan strategis saka tim pemasaran produk lan teknologi sing luwih gedhe Dalet, Bea kolaborasi karo manajemen produk Dalet, penjualan lan klompok pemasaran perusahaan kanggo netepake lan ngukum kabeh ...

Read More »

Jaringan TVU Mbusak Penyertaan Ing-Show saka 2020 NAB

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Jaringan TVU, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi IP langsung lan pemenang Teknologi lan Kejuruteraan Emmy® Engineering, dina iki ngumumake manawa perusahaan kasebut ora bakal pameran ing N2020 Show XNUMX wulan sabanjure ing Las Vegas, Nev. karyawan, kolega lan kanca lan kulawargane nalika wabah koronavirus. Nggarap ...

Read More »