Home » Tag Archives: NAB16

Tag Archives: NAB16

NAB Tampilake New York: Gabung Sing Sampurna Kanggo Profesional Industri

Industri radio tanpa ragu, nanging raksasa komunikasi sing komprehensif lan integrasi kreatif kanggo akeh profesional radio sing duwe swara lan cara kanggo nuduhake efisiensi teknologi. Minangka swara saka siaran radio lan televisi Bangsa, NAB (National Association of Broadcasters) wis sukses ...

Read More »

Signiant Ngembangake Platform SaaS SDCX kanggo Nganyarke kanthi Gampang Kanthi Cepet, Aman Exchange Intercompany Aman

Ing IBC2019, platform 14.B23, Signiant Inc, pamimpin sing suwe ing transfer file cerdas, bakal ngenalake kapabilitas anyar kanggo SDCX (Exchange-Defined Content Exchange) platform SaaS kanggo nggawe ijol-ijolan konten sing aman antarane perusahaan. Kapabilitas kasebut bakal tampil ing produk paling anyar perusahaan, Signiant JetTM, sing nggawe gampang ngotomatisasi lan nyepetake transfer file gedhe ing antarane geografis ...

Read More »

GatesAir Nggabungake Video liwat Dhukungan IP menyang Platform Pengangkutan Ascent Intraplex®

Aplikasi Ascent SRT Gateway cocog kanggo penyiar TV lan radio sing pindah lan konten audio bandwidth sing diproduksi eksternal, konten bandwidth, menyang pirang-pirang tujuan CINCINNATI, Agustus 2, 2019 - GatesAir, pimpinan global ing solusi kiriman konten kanthi nirkabel, liwat-udara kanggo radio lan penyiar TV, wis nambah aplikasi anyar ing platform transportasi Intraplex kanggo ndhukung video sing dipercaya lan aman liwat transportasi IP ...

Read More »

Kamera Z-HD5500 saka Hitachi Kokusai Ngaktifake IMAG 'nggumunke' lan kualitas streaming kanggo Gereja Alliance pertama Calgary

Kamera HDTV anyar kanthi efektif ngatasi tantangan akuisisi video saka lingkungan LED sing surem nalika nyedhiyakake keterampilan operasional luar biasa Woodbury, NY, Agustus 2, 2019 - Gereja Alliance pertama 80 taun-lawas (FAC) ing Calgary, Alberta ngasilake rong feed video langsung sing beda. saka layanan sing, saben optimized kanggo tujuan tartamtu - nggedhekake gambar (IMAG) kanggo nambah pengalaman ibadah kanggo pengunjung ing situs, lan streaming online ...

Read More »

Nevion ngrayakake separo sepisanan saka 2019

Nevion, panyedhiya pemenang penghargaan ing solusi produksi media sing maya, ngrayakake separo pisanan ing taun sing sukses, lan mlebu sawetara tawaran transaksi sing signifikan, ngasilake asupan order rekaman luwih saka NOK 200 juta (US $ 23 juta) lan yaiku salah sawijine kategori ing kasile kanggo nguji standar JT-NM SMPTE ST 2110. Luwih ...

Read More »

UploadShare Showcases Award Winning Lineup Solusi Workflow Media ing BroadcastAsia 2019

Basingstoke, UK - Juni 4, 2019 - EditShare®, pemimpin teknologi ing panyimpenan skala cerdas, manajemen aset media (MAM) lan kontrol kualitas otomatis (AQC), bakal nampilake solusi sing diolehake HelmutFX, solusi sing nyedhiyakake proyek Adobe Premiere Pro CC lan panganggo panganggo liwat EditShare Flow, lan VBox, sistem automasi playout 'Kanal-in-a-Box' generasi sabanjuré, ing BroadcastAsia taun iki. EditShare ...

Read More »

Hitachi Memenangkan Teknologi dan Teknik Prestisius EMMY® Award kanggo Pembangunan Kamera Perintis

Perusahaan ngurmati kerja keras ing teknologi kamera warna siji-chip Woodbury, NY, Mei 22, 2019 - Hitachi Kokusai Electric America, Ltd. ngumumake yen Hitachi wis dianugerahi penghargaan Teknologi lan Rekayasa EMMY® saka Akademi Nasional Arts & Sciences Television (NATAS) kanggo pangembangan perintis kamera video warna siji-chip. Penghargaan EMMY® ditampa dening Koji ...

Read More »

Hitachi Kokusai Wins Best of Show Award saka Teknologi TV kanggo Studio SK-HD1800 lan Kamera Produksi Ponsel ing NAB 2019

Sistem kamera anyar nggabungke kualitas unggul, fitur lengkap lan fitur fleksibel kanggo tren industri sing berkembang ing harga sing efektif. Woodbury, NY, May 15, 2019 - Kamera SK-HD1800 HDTV lan kamera produksi anyar saka Hitachi Kokusai Electric America, Ltd. (Hitachi Kokusai) diajeni ing 2019 NAB Show kanthi Best of Show Award saka Teknologi TV publikasi Future plc. ...

Read More »

EditShare Nampilake Kemunculan Penghargaan Paling Aply kanggo Industri Media & Hiburan ing Cine Gear Expo: Los Angeles 2019

Boston, MA - May 14, 2019 - EditShare®, pandhuan teknologi ing panyimpenan skala cerdas, manajemen aset media (MAM) lan kontrol kualitas otomatis (AQC), bakal nampilake kemajuan paling anyar kanggo industri Media & Hiburan ing Cine Gear Expo: Los Angeles 2019, acara perdana kanggo teknologi, hiburan lan industri media. Pawongan bakal duwe kesempatan kanggo ndeleng ...

Read More »

CRAS & Dolby Bring Suns Into-Atmos-Phere Sak Live NBA Game Broadcast; Bintang ing 2019 NAB Show

Gilbert, Ariz., May 9, 2019 - Para siswa konservasi ing Recording Arts & Sciences (CRAS; www.cras.edu) terus nduweni kesempatan sing dhuwur kanggo sinau saka insinyur audio lan produser audio sing paling apik ing industri kasebut nalika ana ing situs kasebut ing wektu nyata. Dheweke uga melu ing teknologi industri anyar sanajan sawetara profesional durung duwe kesempatan kanggo bisa makarya. Paling anyar, ...

Read More »

Teknologi Technologies ngumumake Model 207, Produk Audio Audio Khusus sing pisanan eSports

SKOKIE, IL, 1, 2019 - Studio Technologies, produsen solusi audio, video, lan serat optik berkualitas, ngenalake hub kontrol anyar kanggo aplikasi eSports, Model 207 Console eSports. Model 207 dioptimalake kanggo ngatasi mikropon, pemantauan audio, lan kebutuhan interfacing pemain lan personel eSports. Dipun tandhing ing kompak, meja layar, unit debut ing ...

Read More »

TVLogic Ngawontenaken Home Two Best of Show Awards ing NAB 2019 saking Teknologi TV

TVLogic Ngawontenaken Home Two Best of Show Awards ing NAB 2019 saking Teknologi TV Anyar tampilan lapangan padhang super & sistem pemrosesan warna video 4K ingkang dipunmangertosi kangge inovasi, fitur set, efisiensi biaya lan kinerja Las Vegas, NV • April 25, 2019 - TVLogic, desainer lan Produsen layar LCD lan OLED High Definition lan sistem pendukung, sampun ngumumaken bilih ...

Read More »

Media Komunitas Cablecast Ngapplastikake Versatility lan Tabungan Biaya kanthi Bukak Pelayan Video Sabanjure

Kabel seri VIO memperluas dhukungan format asli lan ngemas fungsi liyane menyang server siji, nambah keluwesan lan efisiensi nalika ngedhunake biaya sacara signifikan MINNEAPOLIS, MINNESOTA, APRIL 29, 2019 - Sistem Media Tightrope saiki ngumumake kulawarga Cablecast VIO anyar, generasi anyar multi- format server video kanggo platform Media Komunitas Cablecast sing paling diakoni. Kawitan pratinjau ing 2019 NAB Show ...

Read More »

Facilis Menang 2019 NAB Tampilake Product of the Year Award

HISSON, MA (April 18th, 2019) - Facilis, panyedhiya internasional panyedhiya solusi panyimpenan sing akurat lan dhuwur, kanggo jaringan produksi kolaboratif, ngumumake ing dina iki sing ngasilake garis Facilis HUB Shared Storage dadi pamenang ing Product Show 2019 NAB saka Anugrah Taun. Penghargaan ngenali produk lan teknologi anyar sing paling wigati lan janjeni dituduhake dening pameran ...

Read More »

GatesAir Ngawang Anugrah Penghargaan Nobel kanggo Intraplex® Ascent ing 2019 NAB Show

Pendekatan Ascent paling luwes lan dipercaya kanggo siaran lan konvergensi IT kanggo transportasi liwat Audio IP sing diakoni kanggo Produk NAB Taun lan Best of Show Award, Diawali dening Radio World CINCINNATI, April 24, 2019 - GatesAir, pimpinan global ing nirkabel, liwat solusi pangiriman isi-udara kanggo siaran radio lan TV, minggah ing Las Vegas minggu kepungkur kanthi ...

Read More »

Win COCO's enTranslate and Updated enCaption Solutions Win Coveted "Best of Show" Awards at NAB 2019

Sistem terjemahan urip sing diaktifake AI diakoni dening Teknologi TV Future plc, dene paningkatan anyar ing platform captioning otomatis diajeni dening Video Pemerintah Southfield, MI, 24, 2019 - ENCO diluncurake ENTranslate enTranslate otomatis, sistem terjemahan otomatis lan nganyarke menyang enCaption4 otomatis solusi captioning nglengkapi perusahaan loro penghargaan bergengsi ing 2019 NAB Show. enTranslate nampa Future's Best ...

Read More »