Home » Arsip Tag: Optik

Tag Archives: Optik

Optik Lindsey Ndhaptar Juru Optik Format Gedhe

Optik Jaringan Optik Format Gedhe Optik
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Berita Anyar Lindsey Optikake www.lindseyoptics.com Efektif: 1 April 2020 Optik Lindsey Ngumumake Format Tampilan Optik Format Gedhe Lindsey Optik Ndownload Tampilake Optik Format Gedhe Anyar LF Ndhukung Pangowahan Format Cepet lan lensa Bunder Los Angeles, California - Optik Lindsey ngenalake Tampilan Format Viewfinder Gedhe. (LF) nyedhiyakake optik liwat tampilan lensa. Kanthi desain modhel sing apik, ndhukung macem-macem ...

Read More »

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »

Seri Lensine Bioskop "MK" Anyar saka FUJIFILM Nggawe NAB 2017 Debut

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Wayne, NJ- Seri lensa bioskop "MK" sing mentas diluncurake saka Divisi Alat Optik saka FUJIFILM bakal nggawe debut NAB ing wulan ngarep ing Las Vegas. Kanthi nomer pisanan ing seri sing dienal ing wulan Februari taun iki, lensa "MK" saiki dirancang kanggo kamera E-mount lan gumunggung kinerja optik majeng, desain ultra-kompak lan entheng, uga kinerja bathi sing paling apik. ...

Read More »

Rayleigh (Resolusi) Barrier Broken!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nah, wis rampung. Nalika sampeyan lagi turu lan ora ngerti apa-apa (nanging dikenal kanggo kula), padha pungkasanipun ngilangi "penghalang resolusi" - aka "The Rayleigh Limit." Sing gedhe, sampeyan ngomong. Nanging apa sing dadi "résolusi resolusi?" Maca, kanca-kanca, lan aku bakal nepungi sampeyan ... Pungkasan, "Rayleigh Limit" dijenengi sawise penemu (minangka akeh perkara) ...

Read More »

FUJIFILM ngluncurake Kunci Sinar "MK" Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

MK18-55mm sing kompak lan entheng lan MK50-135mm ngirim Performance Optical Advanced kanthi Biaya Apik / Kinerja Apik Wayne, NJ, Februari 22, 2017 - Divisi Piranti Optik saka FUJIFILM wis mbukak lensa sinema MK kanggo kamera E-mount, sing gumunggung kinerja optik, desain ultra-kompak lan entheng, uga kinerja biaya sing luwih apik. Sing pisanan ing seri iki sing bakal ditepungi, FUJINON MK18-55mm ...

Read More »

Perusahaan Video Tokyo berbasis Conducts Independen, Tangan-ing Riset menyang Kinerja Primes vs. FUJINON Zooms

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Wayne, NJ - perusahaan produksi video berbasis Tokyo, Ellroy Inc., mutusake kanggo ndeleng dhewe yen zoom lensa saka FUJIFILM, kabeh fungsine sing ora diremehake, kecatet yen dibandhingake karo lensa tunggal PL fasene cine sing sangkut saka segi kualitas gambar . Kanggo nyinaoni kinerja lensa kanthi bebas, kru Ellroy nganakake penyelidikan tangan, pitting tiga FUJINON 4K Cabrios PL-mount lenses - ...

Read More »

Leftfield Entertainment Group Relies on FUJINON Cabrios for Production of Various New TV Shows

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Wayne, NJ - Grup produksi layanan sing berbasis ing New York Leftfield Entertainment mrodhuksi sawetara program aliran musik sing paling populer ing televisi saiki, kanthi karya ing kabeh acara saka acara realita lan dokumenter kanggo program sajarah. Kanggo akeh produksi anyar, perusahaan wis diitung ing FUJINON Cabrio PL lenses, kalebu optik 19-90mm lan 85-300mm. Gambar Leftfield, perusahaan Leftfield Entertainment, nduweni ...

Read More »