Home » Tag Archives: Optics

Tag Archives: Optik

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »

Newly Launched “MK” Cinema Lens Series from FUJIFILM Making NAB 2017 Debut

Wayne, N.J.– The newly launched “MK” Series of cinema lenses from the Optical Devices Division of FUJIFILM will make their NAB debut next month in Las Vegas. With the first in its series introduced in February of this year, “MK” lenses are currently designed for E-mount cameras and boast advanced optical performance, ultra-compact and lightweight design, as well as superb cost performance. ...

Read More »

Rayleigh (Resolusi) Barrier Broken!

Nah, wis rampung. Nalika sampeyan lagi turu lan ora ngerti apa-apa (nanging dikenal kanggo kula), padha pungkasanipun ngilangi "penghalang resolusi" - aka "The Rayleigh Limit." Sing gedhe, sampeyan ngomong. Nanging apa sing dadi "résolusi resolusi?" Maca, kanca-kanca, lan aku bakal nepungi sampeyan ... Pungkasan, "Rayleigh Limit" dijenengi sawise penemu (minangka akeh perkara) ...

Read More »

FUJIFILM Launches New “MK” Series of Cinema Lenses

Compact and Lightweight MK18-55mm and MK50-135mm Deliver Advanced Optical Performance with an Excellent Cost/Performance Ratio Wayne, N.J., February 22, 2017 – The Optical Devices Division of FUJIFILM has unveiled the MK Series of cinema lenses for E-mount cameras, which boast advanced optical performance, ultra-compact and lightweight design, as well as superb cost performance. The first in this series to be introduced, the FUJINON MK18-55mm ...

Read More »

FUJIFILM Optical Devices to Showcase Various Offerings Lens at TAB Show Upcoming

Wayne, NJ - Divisi Perangkat Optik FUJIFILM North America ngumumake babagan iki ing Show Texas Association of Broadcasters (TAB). Menyang ngendi Agustus 10-11 ing Renaissance Austin Hotel, taun iki mènèhi konvènsi tahunan lan pameran dagang TAB 63rd. FUJIFILM Optical Devices bakal ngetokake ing Booth #72 kanthi sawetara lensa sing paling anyar. "TAB punika ...

Read More »

Perusahaan Video Tokyo berbasis Conducts Independen, Tangan-ing Riset menyang Kinerja Primes vs. FUJINON Zooms

Wayne, NJ - perusahaan produksi video berbasis Tokyo, Ellroy Inc., mutusake kanggo ndeleng dhewe yen zoom lensa saka FUJIFILM, kabeh fungsine sing ora diremehake, kecatet yen dibandhingake karo lensa tunggal PL fasene cine sing sangkut saka segi kualitas gambar . Kanggo nyinaoni kinerja lensa kanthi bebas, kru Ellroy nganakake penyelidikan tangan, pitting tiga FUJINON 4K Cabrios PL-mount lenses - ...

Read More »

Leftfield Entertainment Group Relies on FUJINON Cabrios for Production of Various New TV Shows

Wayne, NJ - Grup produksi layanan sing berbasis ing New York Leftfield Entertainment mrodhuksi sawetara program aliran musik sing paling populer ing televisi saiki, kanthi karya ing kabeh acara saka acara realita lan dokumenter kanggo program sajarah. Kanggo akeh produksi anyar, perusahaan wis diitung ing FUJINON Cabrio PL lenses, kalebu optik 19-90mm lan 85-300mm. Gambar Leftfield, perusahaan Leftfield Entertainment, nduweni ...

Read More »

CCW 2015: FUJINON Premier PL-25-300mm 4K Cabrio Zoom with Serving Serving and Ultra HD Series Among Highlights

Divisi Perangkat Optik North America Corporation, Divisi Optik Divisi FUJIFILM akan menampilkan 4K Ultra HD Series dan lensa zoom 25-300mm Cabrio dengan unit drive bisa dilepaskan di Konten & Komunikasi Dunia yang bakal muncul. Divisi Optik Devices bakal ngetokake ing stan FUJIFILM (#1454 lan 1456) nalika pameran kang dumadi saka November 11-12 ing Jacob Javits Center, New York City. "CCW ...

Read More »

4K Optik Ditetepake Menyang Dhuwur Kamar Akeh Sajrone First-Ever Fujifilm 4K Day

Wayne, NJ - Ing sawijining dina, FUJIFILM 4K Day dianakaké ing Digital Motion Picture Center (DMPC) ing Culver City, California nalika wulan Agustus 13, kanthi pamiyarsa kanggo nemokake apa sing nggawe lensa 4K bener 4K. Wong akeh - bagean salib DP, insinyur, eksekutif perusahaan, personil omah TV lan film - entuk ...

Read More »

FUJINON 4K Ultra HD Series Now Being Delivered

Wayne, NJ - Diprodhuksi ing April ing Konvènsi Nasional Penyiaran Nasional (NAB) ing April, Divisi Optik Piranti saka FUJIFILM North America Corporation wis ngumumake yen rong lensa pisanan ing seri 4K Ultra HD kanggo aplikasi olahraga lan hiburan kasedhiya kanggo pangiriman. UA22x8 minangka lensa zoom portabel pisanan, lan ...

Read More »

FUJINON Announces Lens Range on Display at NAB 2015

Wayne, N.J. – At this April’s NAB convention in Las Vegas, the Optical Devices Division of FUJIFILM North America will show off its impressive range of lenses, including its latest Cine-Style, broadcast studio, and field lenses. The NAB Show will run from April 13-16 at the Las Vegas Convention Center. The Optical Devices Division of FUJIFILM will exhibit in Booth ...

Read More »

Cinematographer Timur Civan Relies on Lightweight FUJINON Cabrio Lens for High-End Productions

Wayne, N.J. – As a Director of Photography and producer with a degree in studio art and previous career as a sculptor, Timur Civan takes pride in telling an artistic story through his camera work. His production company Tstop Cinema LLC focuses on high-end commercial and feature film work, ranging from fashion and technology projects, to cooking, and Sesame Street ...

Read More »