Home » Tag Archives: OTT

Tag Archives: OTT

Vela 6.0-Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019

Pratonton Teknologi Vendor IBC-2019 UNTUK TAMBAHAN TAMBAHAN Vendor: Vela Stand: 8.A01 September 13-17 2019 Vela 6.0 Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019 Clearwater, Florida, USA. Agustus 23, 2019. Vela, panyedhiya utama pemantauan pematuhan, logging, lan sistem multiviewer sing digunakake utamane kanggo QoS Alerting, AirChecks / Verifikasi Ad, perbandingan berita kompetitif, analisa iklan ing saluran pesaing kanggo generasi timbal tim sales, lan ...

Read More »

Teknologi Video Insys kanggo Mbukak Solusi Rekaman Media Cloud Anyar lan Platform OTT Dikembangake ing IBC2019

Video recorder Cloud Insys

Perusahaan bakal nampilake solusi anyar lan mantep ing ngarsane kaping pindho ing pertunjukan - pod pameran khusus kanthi demonstrasi ing Amazon Web Services ngadeg Agustus 22, 2019 - Dübendorf, Swiss: Over-the-top (OTT) solusi solusi video Insys Video Technologies yaiku tindak menyang pameran IBC2019 ing Amsterdam ing wulan September kanthi solusi rekaman video basis awan anyar lan ...

Read More »

Ngalih Media Ngeculake VOD2Live kanggo Cepet Langsung Saluran OTT Saluran Langsung

Switch Media, pimpinan jagad teknologi video online, wis ngluncurake VOD2Live, solusi anyar sing cerdas supaya para penyiar lan pamilik konten kanthi cepet mbukak saluran linear live live dinamis kanthi sawetara menit. Nganggo perpustakaan VOD sing nduweni pamilik konten, VOD2Live nggawe saluran sing padha karo siaran sing ora perlu piranti lunak playout, enkod video langsung utawa kanggo sinau maneh media. ...

Read More »

Kekuwatan Nguatake Platform Platform Semalat kanggo Ngukur Wangsul babagan Penglibatan

Analitis canggih kanggo nambah kualitas pengalaman lan pertempuran khalayak churn nempatake kekuwatan ing tangane panyedhiya layanan MELBOURNE, Florida, Agustus 15, 2019 - Qligent wis nganyari industri-pisanan, pemenang penghargaan Visi Analitis ™ kanggo IBC2019 kanthi lengkap , platform mbukak sing entuk kekuwatan pertambangan data, pembelajaran mesin, lan analytics data prediksi. Wawasan Analytics ana kanggo ...

Read More »

Quincy Media nginstal Mediaproxy LogServer minangka bagéan saka sistem pematuhan lan sistem log generasi sabanjure

Melbourne, Australia - 14 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, ngumumake manawa Quincy Media yaiku ngetrapake platform logging pematuhan logis lan pemantauan LogServer minangka bagéan saka overhaul utama operasi ngawasi lan selaras. . Quincy Media adhedhasar ing kutha ing Quincy, kutha kasebut ing pungkasan ...

Read More »

Ngirim konten multi-platform kanthi otomatisasi otomatis lan sumber minimal

IBC2019 will see Pixel Power demonstrate its proven, fully virtualized software solutions for production, playout, automation, branding and graphics. These systems turn the traditional broadcast delivery model on its head by creating an all-encompassing approach to deliver linear, OTT, VOD and catch-up channels using a singular workflow. “The key issue for media companies today is that they are forced to ...

Read More »

Adam Gotlieb Gabung Matrix minangka CTO

Ing peran anyar iki, Gotlieb bakal mimpin kemajuan teknologi Matrix kanthi mbantu drive lan ngirim solusi produk generasi sabanjure perusahaan Matrix, siji-sijine platform penjualan iklan global sing dibangun kanggo media, ngumumake tambahan para veteran industri, Adam Gotlieb menyang tim Matrix Solutions minangka CTO. Ing peran anyar iki, Gotlieb bakal ndorong produk generasi sabanjure perusahaan ...

Read More »

Q India diluncurake ing ZEE5

Nasional, 7th Agustus 2019: QYOU Media (TSXV: QYOU; OTCQB: QYOUF) wis ngumumake peluncuran jaringan unggulan yaiku Q India ing ZEE5, platform OTT India sing paling cepet berkembang. ZEE5 nandhani peluncuran platform utama kaping enem kanggo The Q India lan perjanjian distribusi kapindho ing pasar OTT sing cepet berkembang ing India. Q India minangka jaringan fokus pemuda sing paling cepet ing Asia lan ...

Read More »

MOG mitra karo LineUp ing SET EXPO 2019

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, dina iki ngumumake kemitraan karo LineUp, salah sawijining Sistem integrator utama ing pasar Broadcast Brasil. LineUp wis ana ing pasar luwih saka 28. Fokuse yaiku ing Integrasi Integrasi Sistem, Projek, Pemasangan lan Penjualan Produk, lan dhukungan teknis kanggo peralatan audio lan video. Saiki, LineUp ...

Read More »

Zixi: Ngirim Video Langsung kanthi Urip Broadcast kanthi aman

Saka Tim Baldwin, Kepala Produk, Konsumen Zixi Dina pengin konten ing pucuk driji. Dheweke pengin ngonsumsi konten kapan wae, ing piranti apa wae, kanthi cara sing memuaskan karo kapentingan lan dikirimake kanthi rega regane. Perusahaan media ngerteni manawa kudu nggawe program luwih akeh menyang papan sing luwih akeh, lan distribusi IP minangka cara paling apik kanggo ...

Read More »

MultiDyne Ngembangake Tandha Pangolahan Sinyal karo Seri Kompresi MD9200

Pimpinan transportasi Serat ndeleng IBC2019 minangka peluncuran encoder lan dekoder internasional kanggo ndhukung kompresi video ing siaran lan streaming media alur Hauppauge, NY, Agustus 2, 2019 - MultiDyne Fiber Optic Solutions bakal menehi inovasi pisanan khusus kanggo komprèsi video menyang pamirsa internasional kanggo kaping pisanan ing IBC2019, ing pimpinan transportasi serat bakal nduduhake ...

Read More »

Mesthine kanggo Diwenehi Konten Konten Integrasi Terpadu ing Platform ngawasi lan Analisis ing IBC2019

Visi Repuruse mbisakake suntingan konten konten sing wis direkam - ing pamuter media HTML5 - kanggo nyepetake nggawe on-airpromos, berita sing dikarepake utawa klip olahraga, lan liyane MELBOURNE, Florida, Agustus 2, 2019 - Qligent, spesialis ing awan -Based, ngawasi lan analisis konten perusahaan, wis nambah repurposing konten terintegrasi minangka fitur standar ing platform jaminan Qualent ™ Vision QoS / QoE sing menang-penghargaan. Kanggo penyiar TV, ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Charlotte van Bochove minangka Manajer PR Global

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake Charlotte van Bochove minangka Pengurus PR Global, efektif Agustus 1st. Ing peran anyar dheweke, van Bochove bakal ngatur kegiatan komunikasi saben dina Insight TV, makarya kanthi agensi eksternal kanggo promosi merek Insight TV lan ngasilake saluran sing luwih akeh ...

Read More »

IBC2019 ndeleng solusi adhedhasar awan demo Simplestream sing njamin perusahaan media lan hiburan tetep maju ing kurva teknologi.

THURSDAY, 01st Agustus 2019 - LONDON – Simplestream, pimpinan live, 2-VOD lan layanan OTT sing dituntut, bakal ucul maneh menyang IBC kanggo nampilake kepiye solusi kanggo menehi penyiar, pamilik konten lan telekomunikasi kanggo terus maju kurva teknologi lan sukses ing lingkungan media lan hiburan sing kompetitif lan cepet. "Pengunjung kanggo ngadeg ing IBC bakal sinau luwih akeh ...

Read More »

PEDERS TANPA KEDANG MEDIA lan PRADUKAN KANGGO UNTUK BOLEH + MENJADIKAN TINDAKAN FILM FESTIVAL 2019

CANAL + kepengin banget nggunakake produksi remot ing operasi kasebut sajrone Festival Film Cannes 2019; Acara siaran saka "TV Festival", ngatur kabeh produksi pasca kanggo Group CANAL + ing Cannes lan nyedhiyakake kabeh upacara pambukaan lan nutup ing festival kasebut kanggo penyiar internasional Red Bee Media nggampangake lan ndhukung alur kerja bermutu kualitas tinggi kanggo produksi remot feed 32 kanthi optimisasi kontribusi ...

Read More »

Insight TV kanggo debut 'Mobil Crews karo Supercar Blondie'

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake manawa acara Car Crews anyar karo Supercar Blondie, dibintangi selebriti sosial lan penggemar supercar Alex Hirschi - aka Supercar Blondie - diluncurake ing Insight TV ing 22nd Agustus. Acara anyar sing paling gedhe ngrayakake mobil, driver lan budaya motor sing ora biasa ...

Read More »