Home » Arsip Tag: OTT

Tag Archives: OTT

MediaKind ngluncurake solusi Aquila On-Demand kanggo ngirim pangolahan aset kanthi cepet babagan konten video OTT lan IPTV

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aquila On-Demand enables the encode, transformation, processing, packaging and delivery of file-based video content, addressing VOD applications. Addresses the challenges of delivering OTT based high-end, premium-quality user experiences by optimizing distribution costs. Delivers premium on demand streaming services whilst enabling fast provisioning for content, ultimate scalability, reduced operational complexity and flexible deployment choices. FRISCO, TEXAS – August 5, 2020 – ...

Read More »

Kunci kunci kanggo slamet ing pasar OTT sing duwur

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pre-Covid 19, persaingan ing pasar sing luwih dhuwur (OTT) wis tambah akeh, kanthi nglancar plethora platform anyar sing menehi pilihan luwih akeh tinimbang sadurunge. Sajrone kunci, ora ana sing kaget yen kepinginan kanggo konten wis dirangsang nanging ora puas: wektu sing dihabisake ing aplikasi streaming video global ing minggu puncak tanggal Maret lan April 2020 ...

Read More »

ATEME NATE MOVISTAR + DENGAN LENGKAP VIDEO KOMUNITAS UNTUK LIVE DTH / OTT DISTRIBUTION

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

ATEME, pimpinan solusi pangiriman video kanggo siaran, TV kabel, DTH, IPTV lan OTT, dina iki ngumumake manawa Movistar +, lengen hiburan audiovisual pimpinan media Spanyol, Grup Telefónica, wis milih ngetrapake solusi TITAN ATEME, bukti-bukti ing mangsa ngarep. kepala piranti lunak konversi, kanggo distribusi layanan DTH / OTT urip. Kanthi milih teknologi transcoding ATEME, Movistar + nambah kualitas video ...

Read More »

Platform Pengalaman Video Anyar Nyepetake Konstitusi Pay-TV lan OTT

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Platform SaaS Fleksibel Nggabungake Fokus Konsumen karo Kecemerlangan Operasional Amsterdam, Belanda - 22 Juli 2020 - 24i, perusahaan pengalaman video global lan industri, dina iki ngumumake peluncuran Plataran Pengalaman Video (VEP), minangka SaaS sing cerdas lan efektif. platform kasebut, sapisanan, nindakake kabeh layanan sing dibutuhake kanggo konversi streaming Pay-TV, IPTV, lan OTT streaming. VEP ...

Read More »

BoifiNet milih Globecast kanggo nggawe TV OTT Saiki ing Botswana

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, tanggal 7 Juli 2020 - Globecast, panyedhiya solusi global kanggo media, ngumumake manawa perusahaan produksi berbasis Botswana Plastique nduwe Globecast minangka mitra teknis kanggo nyedhiyakake layanan OTT turnkey kanggo Botswana Fiber Networks (BoFiNet), panyedhiya grosir Botswana nasional lan internasional infrastruktur telekomunikasi. Fase pertama proyek kasebut kalebu nyalur langsung saluran linear live lan enggo bareng video ...

Read More »

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 20 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, terus menehi komitmen marang standar keamanan sing paling dhuwur, entuk Markas Keamanan kanggo Produksi lan Broadcast DPP ing 'DPP Dipasihake kanggo Keamanan' program. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan dikirim miturut ...

Read More »