Home » Archives Tag: pertunjukan perdagangan

Tag Archives: pameran dagang

Ashley Postlewaite kang éndah éntuk peran ing Panel Karir ing Comic-Con

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

GLENDALE, Calif.-Renegade Animasi co-founder lan eksekutif produser Ashley Postlewaite bakal njupuk bagian ing diskusi panel Wanita Luar Biasa, Animasi Luar Biasa ing Comic-Con International 2018 ing San Diego. Postlewaite bakal gabung karo pemimpin wanita liyane saka industri animasi kanggo ngrembug babagan carane nggedhekake bakat ing karir sukses. Panel uga bakal ngrembug teknologi anyar sing nggawe luwih gampang kanggo ...

Read More »

Dimenco lan Ultrahaptics kanggo Offer Reality Simulated Reality (SR) Demo ing AWE 2018

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Témbok-konsep bakal nuduhaké rencana kanggo simulasi immersive sing bisa dialami tanpa wearables, tampilan kepala utawa kaca tingal. VELDHOVEN, Belanda-Dimenco, pelopor internasional ing teknologi layar, bakal gabung karo mitra strategis Ultrahaptics, perusahaan haptik udhara ing donya sing paling tuwa, nalika nyedhiyakake konsep kanggo sistem simulasi Realitas (SR) pisanan Ditambahake Ekspo Dunia (AWE) May 30 - ...

Read More »

CARTONI kanggo Nampilake Produk Dhukungan Kamera Anyar ing NAB

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Roma- CARTONI, pimpinan Italia ing dhukungan kamera profesional, bakal ngenalake sawetara tambahan inovatif kanggo produk ing NAB 2018 (Hall Tengah, stan C9020). Kepala cairan, tripod, pedestals, lan piranti remot anyar ngenalake kebutuhan kritis para penyiar, rumah sewa lan operator kamera independen. Cartoni nawakake solusi serbaguna kanggo ketemu tuntutan produksi anyar lan berkembang. "Kita terus nggedhekake, nambah ...

Read More »

Alchemy Kirim Swara Artis Unggulan ing Acara Kedadean ing AES lan NAB

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Westchester, New York - Seniman Foley saka Alchemy Post Sound bakal ngrembug gaweyane kanggo nggawe film lan film ing acara NAB lan AES minggu iki ing New York. Ing Oktober 18th ing Konvensi 143rd AES, co-founder Alchemy Post lan seniman Foley Leslie Bloome bakal ngrampungake diskusi panel kanthi judhul "Art & Science Foley." Gabung ...

Read More »

IBC News: Fortium Nuduhake MediaSeal® Fitur Anyar Keamanan Anti-Ransomware karo Aspera

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

London - Fortium Technologies bakal nduduhake solusi paling anyar kanggo nglindhungi gambar film lan konten televisi nglawan nyolong, distribusi sengaja lan ransomware bebarengan karo Aspera, perusahaan IBM, ing IBC 2017 ing bulan iki ing Amsterdam. Enkripsi Fortium's MediaSeal® ing pangreksan lan proteksi ing-ing-fly bakal dituduhake minangka fitur integratable saka transfer file lan kolaborasi platform kecepatan tinggi Aspera. Klebu bakal ...

Read More »

IBC News: Fortium Demo Enhanced Security kanggo Signiant's Media Shuttle

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

London - Fortium, panyedhiya solusi keamanan konten digital ing media lan industri hiburan, bakal nduduhake MediaSeal LiveFolders ™, teknologi enkripsi sing anyar ing teknologi, kanthi Signiant di IBC 2017. Fungsionalitas LiveFolders bakal dituduhake minangka fitur keamanan sing ditingkatake interoperating karo Signiant's Media Shuttle, solusi piranti lunak standar minangka solusi layanan kanggo ngirim lan enggo bareng file media gedhe. Tur bisa ...

Read More »