Home » Tag Archives: trade shows

Tag Archives: pameran dagang

Penyanyi Andy Alkemy X Mimpin NATPE Panel ing Konsumèn Konsumen liwat Konten Branded

Session will also include content creatives from Marriott, Snapchat and AARP. NEW YORK CITY— At NATPE Miami, Alkemy X Executive Vice President of Television and Digital Content Andy Singer will lead a panel discussion on how forward-thinking brands are finding creative, new ways to connect with consumers by developing compelling content. Singer will talk with representatives from Marriott, Snapchat and ...

Read More »

Ashley Postlewaite kang éndah éntuk peran ing Panel Karir ing Comic-Con

GLENDALE, Calif.-Renegade Animasi co-founder lan eksekutif produser Ashley Postlewaite bakal njupuk bagian ing diskusi panel Wanita Luar Biasa, Animasi Luar Biasa ing Comic-Con International 2018 ing San Diego. Postlewaite bakal gabung karo pemimpin wanita liyane saka industri animasi kanggo ngrembug babagan carane nggedhekake bakat ing karir sukses. Panel uga bakal ngrembug teknologi anyar sing nggawe luwih gampang kanggo ...

Read More »

Dimenco lan Ultrahaptics kanggo Offer Reality Simulated Reality (SR) Demo ing AWE 2018

Témbok-konsep bakal nuduhaké rencana kanggo simulasi immersive sing bisa dialami tanpa wearables, tampilan kepala utawa kaca tingal. VELDHOVEN, Belanda-Dimenco, pelopor internasional ing teknologi layar, bakal gabung karo mitra strategis Ultrahaptics, perusahaan haptik udhara ing donya sing paling tuwa, nalika nyedhiyakake konsep kanggo sistem simulasi Realitas (SR) pisanan Ditambahake Ekspo Dunia (AWE) May 30 - ...

Read More »

CARTONI kanggo Nampilake Produk Dhukungan Kamera Anyar ing NAB

Roma- CARTONI, pimpinan Italia ing dhukungan kamera profesional, bakal ngenalake sawetara tambahan inovatif kanggo produk ing NAB 2018 (Hall Tengah, stan C9020). Kepala cairan, tripod, pedestals, lan piranti remot anyar ngenalake kebutuhan kritis para penyiar, rumah sewa lan operator kamera independen. Cartoni nawakake solusi serbaguna kanggo ketemu tuntutan produksi anyar lan berkembang. "Kita terus nggedhekake, nambah ...

Read More »

EditShare Heads to BVE 2018 karo Prodhuk Piranti Ngalahake Unggulan lan Solusi Workflow Media

Solusi ing tampilan kalebu QUALES QC, Single Storage Node, Manajemen aset media aliran, Solusi Storage Parking, Geevs Next-Gen Broadcast Server lan liyane Basingstoke, UK - 25 Januari, 2018 - EditShare, pimpinan teknologi ing panyimpenan bebarengan cerdas lan solusi manajemen media , kanggo pisanan ing BVE 2018 bakal nampilake verifikasi file QUALES QC sing menang lan kualitas ...

Read More »

Alchemy Kirim Swara Artis Unggulan ing Acara Kedadean ing AES lan NAB

Westchester, New York— Foley artists from Alchemy Post Sound will discuss their work in creating sound for feature films and television at NAB and AES events this week in New York. On October 18th at the 143rd AES Convention, Alchemy Post co-founder and Foley artist Leslie Bloome will chair a panel discussion entitled “The Art & Science of Foley.” Joining ...

Read More »

IBC News: Fortium Nuduhake MediaSeal® Fitur Anyar Keamanan Anti-Ransomware karo Aspera

London - Fortium Technologies bakal nduduhake solusi paling anyar kanggo nglindhungi gambar film lan konten televisi nglawan nyolong, distribusi sengaja lan ransomware bebarengan karo Aspera, perusahaan IBM, ing IBC 2017 ing bulan iki ing Amsterdam. Enkripsi Fortium's MediaSeal® ing pangreksan lan proteksi ing-ing-fly bakal dituduhake minangka fitur integratable saka transfer file lan kolaborasi platform kecepatan tinggi Aspera. Klebu bakal ...

Read More »

IBC News: Fortium Demo Enhanced Security kanggo Signiant's Media Shuttle

London - Fortium, panyedhiya solusi keamanan konten digital ing media lan industri hiburan, bakal nduduhake MediaSeal LiveFolders ™, teknologi enkripsi sing anyar ing teknologi, kanthi Signiant di IBC 2017. Fungsionalitas LiveFolders bakal dituduhake minangka fitur keamanan sing ditingkatake interoperating karo Signiant's Media Shuttle, solusi piranti lunak standar minangka solusi layanan kanggo ngirim lan enggo bareng file media gedhe. Tur bisa ...

Read More »

IBC News: Hawk-Woods kanggo Debut Mini V-Lok

Baterai siaran aman-aman anyar nyebar nganti 150wh lan mathuk ing telapak tangan. Ashford, Kent, UNITED KINGDOM-Hawk-Woods, pangembang solusi penyiaran sing inovatif, saiki ngumumake Mini V-Lok, tambahan tambahan ultra-cilik lan entheng kanggo garis baterei V-Lok. Baterai paling cilik saka jinis ing donya nganti saiki, Mini V-Lok pas karo nyaman ing telapak tangan ...

Read More »

Cognition’s Brian Pope to Discuss Photogrammetry and 3D Locations at AFCI

HOLLYWOOD— Cognition founder and CEO Brian Pope will describe his company’s groundbreaking work in using photogrammetry to produce 3D digital models of locations and landscapes in a Power Chat Theater Presentation at the AFCI Locations Show in Los Angeles. Pope will make his presentation on Friday, April 7 at 12:30 p.m. and again on Saturday, April 8 at 11:30 a.m. ...

Read More »

NAB NEWS: Kinotehnik Introduces Practilite 604, Compact Fresnel Light with Smart Control

Also new, “SmartSync Connectivity,” connect multiple Practilites via DMX. Tartu, Estonia—At NAB 2017, Kinotehnik, Northern European manufacturer of innovative cinematography and lighting accessories, will introduce Practilite 604, the latest addition to its popular line of “smart” Fresnel lights. Practilite is the world’s smallest, bi-color, variable beam LED light and includes smart control that allows brightness and color temperature adjustments to ...

Read More »

Layanan WCPMedia kanggo Nduduhake Platform Manajemen Media ing AFM

Platform-as-a-layanan berbasis awu empowers nduweni isi karo piranti terpadu kanggo ngasilaken, ngatur, marketing lan nyebarke isi. Los Angeles- Ing Pasar Film Amerika sasi iki ing Santa Monica, WCPMedia Services bakal nduduhake WCPWeb App, platform media-manajemen awan sing bisa ngrembaka cara pasar film independen lan nyebarake konten. Digunakna déning prodhuser, distributor, festival film lan liya-liyané ing donya, WCPWeb App minangka platform-as-a-layanan ...

Read More »

Kinothenik Introduces Practilite 600 LED Fresnel Light

Compact instrument is the pinnacle of lightning efficiency. Tartu, Estonia—Kinotehnik, the North-European manufacturer of photo and video accessories, introduces a new member of its Practilite range of smart Fresnel lights: the Practilite 600. Practilite 600 is a mighty little sibling of the increasingly popular bi-color, focusable Practilite 602 LED light. Owing to its fixed 75-degree beam angle, the new light ...

Read More »

IBC News: WCPMedia Services to Show Revolutionary Media Management Platform

Aspera integration, enhanced Virtual Screening Room and much more. LOS ANGELES—WCPMedia Services will demonstrate the latest enhancements to its revolutionary, B2B, cloud-based media management platform at IBC 2016, September 9-13, in Amsterdam. Improvements to the platform include the integration of Aspera high-speed file transfer, a new Uploader utility, additions to the platform’s Virtual Screening Room and a simplified user experience ...

Read More »

IBC 2016: CARTONI Launches Lightweight Fluid Head MASTER 30 Series

New lightweight, compact head is available in Broadcast and Digital Cinematography versions. Rome—Cartoni, a world leader in precision camera support, today announces the release of MASTER 30 Broadcast and MASTER 30 Cine, the latest additions to its innovative line of fluid heads. Designed respectively for broadcast production and digital cinematography, the two new heads include many of the features ...

Read More »

GPL Technologies’ Sabatino to Discuss Virtualization in Visual Effects Production at NAB Show LIVE

LAS VEGAS— GPL Technologies Account Manager Ron Sabatino and NVIDIA Senior Business Development Manager Media & Entertainment Michael Kaplan will discuss how virtualization is rapidly reshaping visual effects production in a special NAB Show LIVE session at the upcoming 2016 NAB Show. The event is scheduled for Wednesday, April 20th at 12:30pm and will be broadcast online at nabshow.com and ...

Read More »