Home » Tag Arsip-arsip: Panasonic

Tag Archives: Panasonic

Atomos Ninja V lan LUMIX S1H RAW firmware wektu tundha

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(Mei 2020) - Pembaruan perangkat lunak sing nggawe rekomendasi Atomos Ninja V lan Panasonic LUMIX S1H RAW sing luwih akeh dienggo karo gabungan HDMI, bisa uga rada telat saka jadwal rilis tanggal 25 Mei asli, kanggo njamin rekaman RAW sing paling dhuwur. Jeksa Agung bisa ngetokake teknis sing durung dipikirake bakal rame ing babak akhir uji beta sing kudu mbenerake sadurunge ...

Read More »

Atomos nyedhiyakake layar ing mburi katon 'Blind Love', gambar film sing cendhak ing 5.9K ProRes RAW nggunakake LUMIX S1H lan Ninja V

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(Mei 2020) Atomos ngluncurake video ing mburi babagan film 'Blind Love', drama kanthi cepet sing nampilake kapabilitas RAYANGAN 5.9K RAW lengkap saka Panasonic LUMIX S1H lan Ninja V 5 Monitor recorder HDR monitor. Sampeyan bisa nonton ing kene: youtu.be/ZBOtL4q5d0U 'Blind Love' ditembak ing lokasi dening direktur fotografi Polandia Krzysztof Sieniawski lan tim cilik ...

Read More »

Densitron dadi mitra aliansi karo Platform IT / IP Panasonic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kent, Inggris, 7 Mei 2020 - Densitron, pencipta teknologi HMI lan pimpinan global kanggo nampilake, ngawasi, lan solusi komputasi sing kasedhiya, dina iki ngumumake yen wis dadi mitra aliansi karo Platform IT / IP Panasonic. Panasonic wis milih Permukaan Kontrol Tutul Tutul anyar Densitron karo Embedded Ethernet supaya bisa digunakake minangka monitor AUX. Lumahing kontrol nawakake ...

Read More »

Laporan Kematian Blu-Ray lan DVD sing Dibesarkan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(sumber foto: Pixabay) Oh, dear. Sawise ahli-ahli "ahli" sing biasa-biasa "ngetokake" media fisik, "yaiku istilah kanggo CD, DVD, Blu-ray, lan liya-liyane. Panyebab kasebut, konsumen rata-rata bakal langsung ngliwati media fisik sajrone streaming amarga (a) streaming luwih "trep" tinimbang kabutuhan sing ora ditrima. ...

Read More »

Sigma ngumumake lensa Perdana Art ing L-Mount & Mount Converter MC-21

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Produk anyar kalebu lensa utama 11 Art kanggo kamera pigura lengkap ing L-Mount lan konverter kanggo gunung Sigma SA lan lensa gunung Canon EF ing badan kamera L-Mount. Ronkonkoma, NY - Februari 26, 2019 - Sigma Corporation of America, lensa foto lan bioskop, kamera, lampu kilat lan aksesoris, dina iki ngumumake 11 saka lensa utama Art ...

Read More »

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »