Home » Tag Arsip-arsip: Panasonic

Tag Archives: Panasonic

Laporan Kematian Blu-Ray lan DVD sing Dibesarkan

(sumber foto: Pixabay) Oh, dear. Sawise ahli-ahli "ahli" sing biasa-biasa "ngetokake" media fisik, "yaiku istilah kanggo CD, DVD, Blu-ray, lan liya-liyane. Panyebab kasebut, konsumen rata-rata bakal langsung ngliwati media fisik sajrone streaming amarga (a) streaming luwih "trep" tinimbang kabutuhan sing ora ditrima. ...

Read More »

Sigma Announces Art Prime Lenses in L-Mount & Mount Converter MC-21

The new products include 11 Art prime lenses for full-frame cameras in L-Mount and a converter for Sigma’s SA mount and Canon EF mount lenses on L-Mount camera bodies. Ronkonkoma, NY – February 26, 2019 – Sigma Corporation of America, a leading still photo and cinema lens, camera, flash and accessory manufacturer, today announced 11 of its Art prime lenses will ...

Read More »

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »

Megahertz nganakake studio siaran kanthi lengkap ing anggaran kuliah

[London, Inggris - 18 December, 2018]: Megahertz Ltd, sawijining produsèn integrator lan siaran produksi seluler, wis ngrampungake proyek sensitif wektu kanggo ngetrapake studio kualitas siaran ing Havering Sixth College College ing sisih wétan London. Studio nyedhiyakake kabeh fasilitas sing perlu siswa nggawe program studio. "We menang pendanaan khusus liwat Walikota London kang ...

Read More »

MOG lan Panasonic bebarengan ing 4K Workflows

[Portugal, 10 December 2018] MOG Technologies, the worldwide supplier of end-to-end solutions for professional media today announces to join Panasonic “4K Workflows Partners”. MOG had been collaborating with Panasonic since its first steps back in 2007. The company is a P2, and AVC-Ultra Partner due to the developments made both on its MXF media libraries and mxfSPEEDRAIL central ingest system ...

Read More »

ACCESS’ NetFront Browser BE DTV Profile Selected for Panasonic’s CATV Digital Set-Top Boxes to Support New 4K Broadcasts

High-Performance HTML5 Browser to Promote Fast Spread of Advanced 4K Broadcasts in Japan Tokyo, Japan, 22 October 2018 − ACCESS CO., LTD announced that its NetFront™ Browser BE v2 DTV Profile, the latest version of the high-performance browser for televisions, has been selected by Panasonic System Solutions Japan Co., Ltd. (“Panasonic”) for its CATV digital set-top box models that support the ...

Read More »

ACCESS’ NetFront Browser BE DTV Profile Selected for Panasonic’s New DIGA Blu-Ray Disc Recorder to Support New 4K Satellite Broadcasts

ACCESS’ NetFront Browser BE DTV Profile Selected for Panasonic’s New DIGA Blu-Ray Disc Recorder to Support New 4K Satellite Broadcasts*1 Creating a Broadcast Content Viewing Environment with Higher Definition and Greater Realism than HD Television Tokyo, Japan, 20 September 2018 − ACCESS CO., LTD announced that its NetFrontTM Browser BE v2 DTV Profile, latest version of the high-performance ...

Read More »

COLORFRONT MENGEMBANGAN LARGE FORMAT SUPPORT lan UHD / HDR CAPABILITIES FOR POST, CINEMA lan HOME IN IBC 2018

Colorfront (www.colorfront.com), Akademi, Emmy lan HPA Award-menang pangembang sing dhuwur-kinerja, on-set dailies lan transcoding sistem kanggo gambar film, siaran, OTT lan iklan, wis luwih ditambahi kemampuan produksine ndhukung kamera format gedhe kasebut, lan ngluncurake piranti anyar sing ngluwihi kemampuan kerja warna UHD / HDR. Colorfront uga nyuda kolaborasi teknologi karo industri kunci ...

Read More »

NAB 2018: Panasonic lan TVU Networks Ngumumake Integrasi Kamera / Manajemen IP lan Integrasi Pangiriman

Panasonic P2 Camcorder Berkomunikasi karo TVU Transceiver lan TVU Grid, lan Panasonic PTZ Cameras Dipasangake karo TVU Vista kanggo Streaming lan Remote Control Kanthi integrasi anyar kamera Panasonic, TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video live IP, lan Panasonic luwih kolaborasi teknologi karo introduksi rong solusi video anyar. Kanthi anyar iki ...

Read More »

NAB 2018: Panasonic lan TVU Networks Ngumumake Integrasi Kamera / Manajemen IP lan Integrasi Pangiriman

Kanthi integrasi anyar kamera Panasonic, TVU Networks, pimpinan teknologi lan inovasi global ing solusi video live IP, lan Panasonic luwih kolaborasi teknologi karo introduksi rong solusi video anyar. Kanthi integrasi produk anyar iki, TVU ngenali Panasonic menyang ekosistem TVU lan TVU Grid sing ngoperasi, ngarahake lan distribusi video IP. Integrasi Panasonic / TVU bakal ...

Read More »

AIMS Ngenalaken Subkategori Jepang

BOTHELL, Wash - Nov. 16, 2016 - Alliance for IP Media Solutions (AIMS) iki ngumumake peluncuran subkelompok Jepang fokus kanggo nglakoni aktivitas marketing AIMS ing Jepang. Subkumpulan iki bakal nyebarake kesadaran pesen lan sasaran AIMS kanthi cara sing disetel menyang pasar Jepang. Kanggo sing pungkasan, subgroup AIMS Jepang bakal melu ...

Read More »

Codex lan Panasonic terus kemitraan sing sukses karo VariCam Pure

Panasonic wis maneh nyinaoni teknik lan teknik teknis Codex (www.codex.online) kanggo ngembangake karo kamera VariCam sing paling terintegrasi lan cilik - kamera sinematografi digital VariCam Pure anyar. Panasonic VariCam Pure anyar yaiku kamera mung-RAW sing njupuk variasi Range menyang kabeh tingkat anyar. Kombinasi Codex dan Panasonic dibuktikeun kanthi ...

Read More »

Adorama Headlines NAB 2016 karo Peralatan Broadcast lan Video paling anyar saka Arri, Canon, Panasonic, Sony, lan liyane

New York, NY - Maret 23, 2016 - Adorama, salah sijine pengecer fotografi, video, audio, pencitraan lan elektronik paling gedhé ing donya, bakal ngetokake ing 2016 NAB Show ing stan C7408, njupuk Panggonan ing Las Vegas Convention Center saka April 18th liwat 21st. Pawongan kudu ngunjungi Adorama ing Central Hall kanggo ngomong karo ahli saka Pro Adorama ...

Read More »

Codex ngangkut V-RAW Recorder kanggo kamera Panasonic VariCam 35

Prodhuk paling anyar terus tradisi Codex kanggo rekaman lan alur kerja sing utamané ing industri Codex (www.codexdigital.com) saiki ngirimake Recorder Codex V-RAW kanggo kamera Panasonic VariCam 35 kanggo para pelanggan ing saindenging donya. Nggabungke performa dhuwur kanthi gampang digunakna, Recorder Codex V-RAW nambahake RAW penting sing ora dikompres RAW menyang platform kamera Panasonic anyar kanthi ngaktifake rekaman 4K RAW nganti 120fps, lan terus ...

Read More »

VidiGo lan Panasonic gabungke produk kanggo nuduhake perubahan radio ing radio visual ing 2015 # NABShow

VidiGo ngumumake yen Panasonic milih VidiGo's Visual Radio Solution kanggo integrasi karo kamera PTZ AW-HE40 & HE130 generasi anyar Panasonic ing pameran NAB Panasonic (Booth C3607). Kolaborasi sing nyenengake iki mbisakake stasiun radio ing Amerika Serikat, kanggo nggawe pengalaman radio visual sing otomatis. Jagad radio ganti kanthi cepet. Generasi anyar ora duwe transistor tradisional nanging ngrungokake ...

Read More »

Perusahaan Walt Disney, Panasonic, Dolby Laboratories ndadekake Sumbangan Sumbangan menyang SMPTE Centennial Campaign

Ing Recognition of the Celebration Centennial Society, SMPTE Next Century Fund Bakal Ndukung Standards, Keanggotaan, lan Program Pendidikan Next-Generation LOS ANGELES - Oct. 23, 2014 - The Society of Motion Picture and Television Engineers (R) (SMPTE (R)) , pamimpin donya ing standar gerakan lan pendhidhikan kanggo industri komunikasi, media, hiburan, lan teknologi, saiki ngumumake yen Perusahaan Walt Disney, Panasonic, lan ...

Read More »