Home » Arsip Tag: Video Ross

Tag Archives: Ross Video

Entri Saiki Dibukak kanggo 2020 Rise Awards

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Mbukak taun kapindho, penghargaan kasebut ngerteni wanita sing dadi pelaku, inovator lan pimpinan ing sektor teknologi siaran global Rise, klompok keahlian penghargaan kanggo macem-macem jinis jender ing sektor teknologi siaran, kanthi seneng ngumumake manawa ana entri. mbukak kanggo Anugerah Rise taunan. Penghargaan Rise disponsori dening Clear-Com, Editshare, OWNZONES, Ross Video lan ...

Read More »

4K / Multichannel HD HEVC Kontribusi VITEC Saiki Format Card OpenGear

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Minangka pendekatan NAB Show ing 2020, penting kanggo para profesional sing wis dikawruhi supaya bisa waspada karo enkoder paling anyar perusahaan. Paling taun kepungkur, VITEC, pimpinan ing saindenging jagad solusi solusi enkoding lan streaming video ngumumake MGW Diamond OG, enkoder HEVC 4K / Multichannel ing format kertu openGear® (OG). Platform arsitektur modular lan mbukak-saka Ross Video nggawe ...

Read More »

IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

IBC minangka salah sawijining tradhisi sing paling gedhe ing kalender industri siaran lan menehi kesempatan sing wigati kanggo para pencipta konten kanggo teka lan ndeleng perkembangan paling anyar ing teknologi produksi. Sayange, iku uga acara dina 4 sing diselenggarakake dina 5, lan pangurangan jumlah pengunjung taun iki kudu nambah bobot akeh suara ing pameran gedhe ...

Read More »

Ross Video lan Adder Baleni Winning Formula ing NAB

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sasampunipun sukses ing NAB taun pungkasan, nalika kathah pendirianipun dipunginaaken dening produk KVM inovatif Adder Technology, Ross Video mutusaken kanggé nampi rumus ingkang menang ing Customer Experience Center lan kantor EMEA ing Reading, Inggris. Sistem switch matriks ADDERView DDX30 KVM saiki nguripake demo demo anyar sing anyar ing panggonan anyar, ngirim ...

Read More »

Epik Games ngumumake Integrasi Engine Unreal karo Mitra Strategis ing Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

- Unreal Engine NAB Presensi Highlights Real-Time Performance for Broadcast Applications - Las Vegas, NV - (April 25, 2017) - Ing NAB 2017, Epic Games bakal mbukak aplikasi saka Unreal Engine sing ngirim unprecedented kacepetan, kasetyan lan keluwesan ing produksi siaran produksi . Ross Video, Vizrt lan Zero Density bakal nduduhake integrasi karo Unreal Engine sing nggambarake kekuwatan ...

Read More »

SolidAnim Ngenalake SolidTrack Nyatane & Ngumumake Ross | SolidTrack Solution

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

SolidAnim, pamimpin produksi virtual, wis ngenalake versi paling anyar SolidTrack. SolidTrack wis digunakake ing film kayata Warcraft, Gods Egypt, Ghostbusters lan Alice Liwat The Looking Glass, lan acara televisi kayata Cosmos: A Spacetime Odyssey lan DaVinci's Demons. Versi anyar SolidTrack kalebu mesin game rendering, Unity. Plugin Unity 5, dikembangake ...

Read More »