Home » Tag Archives: Ross Video

Tag Archives: Ross Video

IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow

IBC minangka salah sawijining tradhisi sing paling gedhe ing kalender industri siaran lan menehi kesempatan sing wigati kanggo para pencipta konten kanggo teka lan ndeleng perkembangan paling anyar ing teknologi produksi. Sayange, iku uga acara dina 4 sing diselenggarakake dina 5, lan pangurangan jumlah pengunjung taun iki kudu nambah bobot akeh suara ing pameran gedhe ...

Read More »

Ross Video lan Adder Baleni Winning Formula ing NAB

Sasampunipun sukses ing NAB taun pungkasan, nalika kathah pendirianipun dipunginaaken dening produk KVM inovatif Adder Technology, Ross Video mutusaken kanggé nampi rumus ingkang menang ing Customer Experience Center lan kantor EMEA ing Reading, Inggris. Sistem switch matriks ADDERView DDX30 KVM saiki nguripake demo demo anyar sing anyar ing panggonan anyar, ngirim ...

Read More »

Epik Games ngumumake Integrasi Engine Unreal karo Mitra Strategis ing Broadcast

- Unreal Engine NAB Presensi Highlights Real-Time Performance for Broadcast Applications - Las Vegas, NV - (April 25, 2017) - Ing NAB 2017, Epic Games bakal mbukak aplikasi saka Unreal Engine sing ngirim unprecedented kacepetan, kasetyan lan keluwesan ing produksi siaran produksi . Ross Video, Vizrt lan Zero Density bakal nduduhake integrasi karo Unreal Engine sing nggambarake kekuwatan ...

Read More »

SolidAnim Ngenalake SolidTrack Nyatane & Ngumumake Ross | SolidTrack Solution

SolidAnim, a leader in virtual production, has introduced the latest version of SolidTrack. SolidTrack has been utilized on films such as Warcraft, Gods of Egypt, Ghostbusters and Alice Through The Looking Glass, and television shows such as Cosmos: A Spacetime Odyssey and DaVinci’s Demons. The new version of SolidTrack includes the rendering game engine, Unity. The Unity 5 plug-in, developed ...

Read More »

SolidAnim & Ross|SolidTrack Solution Showcased at Broadcast Asia 2016

SolidAnim and Ross Video announce their innovative common solution: RossSolidTrack, which will be demonstrated in the Ross Video booth at Broadcast Asia 2016. RossSolidTrack is a groundbreaking universal camera tracking system that can be used anytime, anywhere, and on anything. Based on a patented optical tracking technology, RossSolidtrack delivers accurate real-time tracking data for any camera, without the need for ...

Read More »

Bannister Lake Ngembangaken Solusi Branding Anyar kanggo Ross Video

Ross Brand dadi solusi piranti lunak Bannister Lake kapindho sing dirancang kanggo pelanggan Ross CAMBRIDGE, ON, Kanada, September 8, 2014 - Hubungan strategis Bannister Lake karo Ross Video terus minggu iki ing IBC2014 minangka Ross nepangi solusi merek anyar sing adhedhasar siaran Bannister Lake piranti lunak otomatis. Solusi metu-saka-kothak menehi Ross nganggo solusi sing prasaja kanggo nggabungake, menehi ...

Read More »

Ross Mobile Productions Selects Cartoni Heads for Sports Production

The recently launched division of Ross Video is using Cartoni heads and tripods as part of its mission to deliver high quality production services at an affordable price to an underserved segment of the sports market. NORTH HOLLYWOOD—Ross Mobile Productions (RMP), a division of Ross Video specializing in mobile sports production, has selected Cartoni fluid heads and tripods for use ...

Read More »