Home » Arsip Tag: SoftAtHome, MStar, CES2017

Tag Archives: SoftAtHome, MStar, CES2017

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 20 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, terus menehi komitmen marang standar keamanan sing paling dhuwur, entuk Markas Keamanan kanggo Produksi lan Broadcast DPP ing 'DPP Dipasihake kanggo Keamanan' program. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan dikirim miturut ...

Read More »

DeckLink Desain Blackmagic Digunakake Kanthi Sistem Produksi Video MultiCAM lan Medialooks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 20 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen Sistem MultiCAM, minangka salah sawijining sistem produksi video terpadu, nggunakake kertu vidéo lan Decback gelaran DeckLink kanthi nggunakake sistem MultiCAM kabeh ing siji sistem video. The DeckLinks digunakake magepokan karo video medialooks SDK sing ngidini MultiCAM nggunakake kit produksi kanthi gampang digunakake kanggo video lan ...

Read More »

Desain Blackmagic Digunakake kanggo Nyambung Live SiriusXM saka Siaran Radio

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 19 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa C&I Studios nggunakake switching produksi televisi Studio Pro 4K ATEM lan liyane kanggo njupuk video saka siaran langsung SiriusXM saka Radio Row kanggo acara tahunan paling gedhe ing bal-balan. Radio Row nglumpukake stasiun radio Dhiskusi siaran saka pusat media minggu sadurunge game bal-balan juara taunan. ...

Read More »

Stargate Studios Nggawe lingkungan Virtual Wektu Nyata nggunakake Desain Blackmagic

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - Senen, 18 Mei 2020 - Desain Blackmagic ngumumake dina iki yen menehi penghargaan kanggo efek efek visual Stargate Studios nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic nggawe "ThruView", pinggiran ngethok perusahaan, sistem produksi virtual properti. Ngedegake Stargate lan menehi penghasil efek visual sing menang Sam Nicholson, ASC, asale wiwit ngripta konsep komplek wektu nyata ing awal ...

Read More »

Atomos nyedhiyakake layar ing mburi katon 'Blind Love', gambar film sing cendhak ing 5.9K ProRes RAW nggunakake LUMIX S1H lan Ninja V

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

(Mei 2020) Atomos ngluncurake video ing mburi babagan film 'Blind Love', drama kanthi cepet sing nampilake kapabilitas RAYANGAN 5.9K RAW lengkap saka Panasonic LUMIX S1H lan Ninja V 5 Monitor recorder HDR monitor. Sampeyan bisa nonton ing kene: youtu.be/ZBOtL4q5d0U 'Blind Love' ditembak ing lokasi dening direktur fotografi Polandia Krzysztof Sieniawski lan tim cilik ...

Read More »

Sistem Kamera Bunder Anyar B & H Njupuk imajinasi ekstra

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Gambar sing gampang bisa ujar akeh, lan njupuk gambar kasebut minangka kunci kanggo komunikasi sing dibutuhake kreatif kanggo ngasilake lan tuwuh khalayak. Sembarang profesional sing kerja ing industri siaran ngerti manawa imajiner ing konten video bisa nyritakake isi informasi marang para pamirsa sing ditargetake. Lan Sistem Kamera Kamera Lengkap anyar B & H, siaran ...

Read More »