Home » Tag Archives: SoftAtHome, MStar, CES2017

Tag Archives: SoftAtHome, MStar, CES2017

Kejuaraan Nasional Softball GOLD Langsung Urip kanthi Desain Blackmagis

Fremont, CA - 22 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa GlobeStream Media live streaming USA Softball's GOLD National Championships nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic, kalebu kamera URSA Broadcast lan ATEM Television Studio Pro 4K live switcher, kanggo nyekel luwih saka Siaran jam 500 saluran siaran ngliwati sanga lapangan softball. Ditampa ing Papan Warisan ...

Read More »

C&I Studios Nggunakake DaVinci Ngatasi Halaman Motong 16 Studio kanggo Deliverables Media Sosial

Fremont, CA - 21 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen C&I Studios, agensi nggawe konten global, nggunakake kaca potongan anyar DaVinci Resolve 16 Studio sing luwih cepet tinimbang sadurunge nyunting. Percaya ing DaVinci Resolusi 16 Studio kanggo mungkasi produksi post, kalebu nyunting, penggredan warna, efek visual (VFX) lan audio Fairlight, C&I Studios nggawe video ...

Read More »

Ncam kanggo debut Ncam Reality 2019 menyang pasar Amerika Latin ing SET EXPO 2019

Ncam Technologies, pangembang teknologi real-time sing nyata kanggo industri media lan hiburan, dina iki ngumumake versi paling anyar babagan solusi pelacakan kamera, Ncam Reality 2019.1, bakal debut ing Amerika Latin ing SET EXPO 2019 ing booth 159 / 160. Ncam uga ngiyatake komitmen perusahaan ing wilayah kasebut kanthi janjian saka Leandro Luraschi menyang Spesialis Produk, ...

Read More »

Blackmagic Desain Live Production Workflow Captures Festival Beauregard

Fremont, CA – August 19, 2019 – Blackmagic Design today announced that a multicamera SMPTE fiber solution, featuring the Blackmagic URSA Broadcast with ATEM Camera Control Panel, was deployed across the main stage at this year’s Festival Beauregard, and delivered live coverage of performances by Fatboy Slim, Interpol, Disclosure and more. Set in the grounds of the Chateau de Beauregard, and ...

Read More »

Gravity Media luwih lengkap ing Australia kanthi akuisisi Chief Entertainment

Deal nggawe program pamrograman utama lan turnaround program kanthi studio lan fasilitas produksi produksi Watford, UK, 19th Agustus 2019 - Gravity Media, panyedhiya global utama fasilitas siaran langsung lan layanan produksi, wis sarujuk entuk Ketua Entertainment Pty Limited , panyedhiya studio studio lan produksi langsung ing Australia, saka Telstra Corporation Limited, telekomunikasi utama ing Australia ...

Read More »

Grass Valley Mbisakake Produksi IP Open-Standards kanggo TV IBC

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 19, 2019 - IBC TV, saluran televisi resmi IBC 2019 (September 13-18, Amsterdam), nuli milih Grass Valley minangka mitra teknis, milih komprehensif alat produksi siaran lengkap kanggo nyengkuyung siaran langsung saka lantai pertunjukan. Saluran kasebut bakal melu luwih saka pamiarsa 55,000 IBC kanthi konten sing apik, lan dadi pertunjukan sing makarya ...

Read More »

VIMN lan ACCESS miwiti kemitraan ing Jerman kanggo nggawa pengalaman hiburan TV menyang industri otomatis

ACCESS TwineTM kanggo Sistem Mobil nampilake saluran linear MTV, Comedy Central lan Nickelodeon Tokyo, Agustus 19, 2019 - Netacom International Media Networks (VIMN) lan ACCESS CO., LTD ngumumake kemitraan supaya merek TV sing dikenal kanthi profesional Viacom kanthi global diakses para penumpang kendaraan. lewat ACCESS TwineTM kanggo Mobil (Twine4Car) ing Jerman. Ing syarat-syarat kesepakatan, ACCESS entuk hak nggawe feed linear MTV, ...

Read More »

Rilis Film Paling Panas 2019 ing Desain Blackmagic

Fremont, CA - 16th, 2019 - Desain Blackmagic ngumumake saiki manawa pirang-pirang rilis film ing musim semi musim panas 2019 nggunakake akeh produk Desain Blackmagic sajrone produksi lan kirim, kalebu kamera film digital, DaVinci Resolve Studio, koreksi warna, efek visual (VFX) lan aplikasi produksi postingan audio, lan liya-liyane. Iki kalebu sawetara blockbuster paling gedhe lan samesthine ...

Read More »

AJA I / O Hardware Mbantu Brainstorm Ngirimake fleksibel, Grafik Nyata Nyata lan Solusi Virtual

Spanish broadcast specialist company Brainstorm is known for creating sophisticated real-time 3D graphics and virtual set solutions used in broadcast, production and proAV environments around the world. The company, which recently celebrated its 25th year in business, services clients from its Madrid and Valencia headquarters as well as offices in the U.S., Mexico, Singapore and Beijing. To date, its solutions ...

Read More »

Pamuter Media 8K HEVC HEVC Nggunakake AJA KONA 5 lan Corvid 88 kanggo Cepet, Fleksibel I / O

Saiki produksi 4K wis nolak ing siaran, acara live, olahraga lan liya-liyane, produksi 8K lan 16K banget ing cakrawala, njaluk panjaluk dekoding lan alat muter maneh resolusi video sing luwih dhuwur. Panyedhiya solusi media Spin Digital ngrampungake kebutuhan sing akeh banget karo Spin Digital Media Player - pamuter media 8K HEVC sing berprestasi tinggi. Kompromi piranti lunak proprietary lan ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Produksi Coal karo VICE Studios kanggo Streetkings ing Jail

Insight TV, siaran 4K UHD HDR sing misuwur lan produsen konten UHD asli, ngumumake detail Streetkings seri ing Jail, sawijining kerjasama karo VICE Studios, perusahaan produksi saka VICE. Ndhaptar episode menit 4 x 44, Streetkings in Jail bakal diluncurake ing Insight TV tanggal 10th. Lintang bal-balan saka saindenging jagad ...

Read More »

PHABRIX kanggo nduduhake ST 2110 / 2022-7, HDR / WCG lan tes 4K / UHD lan instrumen pangukuran ing IBC2019

PHABRIX, pimpinan ing dunya kanggo solusi uji coba lan pangukuran bakal nduduhake macem-macem IP / SDI hibrida, instrumen 4K / UHD lan HDR / WCG ing IBC2019, ing booth 10.B12. QxL - 25G Rasterizer - Pratayang ing IBC Nggawe debut IBC Show yaiku rasterizer QXL 25G PHABRIX. QxL nawakake dhukungan kanggo alur kerja ST 2110 lan ST 2022-6 kanthi IP menyang ...

Read More »

EditShare Ngumumake Generasi Kepemimpinan Sabanjure

Boston, MA - 14 Agustus, 2019 - Ing investasi saka mayoritas investasi saka ParkerGale Capital (Mei 2019), EditShare, pimpinan teknologi ing solusi panyimpenan panyimpenan Manajemen cerdas, ngembangake bisnis kanthi cepet supaya bisa nglayani para pelanggan ing saindenging berkembang awan, produksi remot, lan alur kerja keamanan media kanthi pitu janjian kepemimpinan strategis: Robin Adams, Wakil Presiden Sales Worldwide ...

Read More »

Nevion nambah kompresi video JPEG XS menyang simpen media Virtuoso

Nevion, panyedhiya penghargaan kanggo solusi produksi media virtualisasi, ngumumake dina iki manawa nambahake enkoding JPEG XS lan dekoding media kanggo node media sing wis ditetepake piranti lunak, Nevion Virtuoso. Fungsi anyar wis diluncurake dening jaringan siaran global sing unggul kanggo njupuk video mlebu lan metu saka hub konten, minangka bagean saka produksi live terpusat ...

Read More »

Quincy Media nginstal Mediaproxy LogServer minangka bagéan saka sistem pematuhan lan sistem log generasi sabanjure

Melbourne, Australia - 14 Agustus 2019 - Mediaproxy, panyedhiya utama solusi siaran IP berbasis lunak, ngumumake manawa Quincy Media yaiku ngetrapake platform logging pematuhan logis lan pemantauan LogServer minangka bagéan saka overhaul utama operasi ngawasi lan selaras. . Quincy Media adhedhasar ing kutha ing Quincy, kutha kasebut ing pungkasan ...

Read More »

Kapal AJA KUMO 3232-12G Kompak 32 × 32 12G-SDI Router

Grass Valley, CA (August 12, 2019) — AJA Video Systems has started shipping KUMO 3232-12G compact routers, featuring 32x 12G-SDI inputs and 32x 12G-SDI outputs in a portable 2RU profile for flexible and cost-efficient 12G-SDI routing. Designed for use in broadcast, production and ProAV environments, KUMO 3232-12G supports large format resolutions, high frame rates and deep color formats, while reducing ...

Read More »