Home » Tag Archives: SoftAtHome

Tag Archives: SoftAtHome

ATTO Bakal Tampilake Produk Kesambungan Panyimpen Anyar @IBCShow

Konektivitas minangka faktor penting kanggo prospek efisiensi teknologi. Iki mung bisa dadi luwih penting liwat evolusi sing wis ditindakake saiki budaya budaya digital nalika manajemen lan panyimpenan nduweni peran sing luwih penting ing nangani data. Semono uga jumlah data terus meningkat kanthi cepet, banjur cara lan panjaluk ...

Read More »

Desain Blackmagic Ngumumake Kamera Pawagam Blackmagic Pocket Cinema 6K

Fremont, CA, USA - Kamis, 8 Agustus 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake Kamera Bioskop Blackmagic Pocket 6K, kamera film digital tangan anyar kanthi ukuran Super 35 ukuran 6K HDR sensor, 13 mandheg saka sawetara dinamik, gunung lensa EFNUMX lan dual asli ISO nganti 25,600 kanggo kinerja cahya sing luar biasa. Model anyar iki mbangun popularitas ...

Read More »

Zixi: Ngirim Video Langsung kanthi Urip Broadcast kanthi aman

Saka Tim Baldwin, Kepala Produk, Konsumen Zixi Dina pengin konten ing pucuk driji. Dheweke pengin ngonsumsi konten kapan wae, ing piranti apa wae, kanthi cara sing memuaskan karo kapentingan lan dikirimake kanthi rega regane. Perusahaan media ngerteni manawa kudu nggawe program luwih akeh menyang papan sing luwih akeh, lan distribusi IP minangka cara paling apik kanggo ...

Read More »

Solusi Penting Axon Apik Kanggo Ngolah lan Ngontrol IP ing IBC 2019

12 wulan sawise diluncurake, Prosesor Neuron Network Attach Digital Axon Digital entuk daya tarik ing antarane penyiar utama sing kesengsem banget kanggo nggawe jurang antarane SDI warisan lan lingkungan IP kompleks. Hailed minangka jagad pisanan nalika diluncurake ing IBC 2018, Neuron minangka platform pangolahan sinyal generasi sabanjure sing ngemas ...

Read More »

Timun & Company Buys JMR SHARE Storage Server Server kanggo Centralize Need Storage

JMR Electronics, Inc., panyedhiya solusi panyimpenan paling gedhe, ngumumake yen Beckley, West Virginia basis Cucumber & Company, wis nuku perusahaan BlueStor SHARE Networked Server Server kanthi kapasitas 160TB minangka repositori panyimpenan kanggo Mac Cut Final Pro lan After Effects proyek. Timun & Company, sing mbukak lawang ing 2003, nyedhiyakake bisnis lan prodhuk ...

Read More »

Globecast IBC 2019 Preview

Ngadeg: 1. Debuting A29 di IBC 2019 Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN): Feed diperluas ndhukung kontribusi olahraga global Anyar ing IBC tahun iki Global Globecast Managed Cloud Network (Globecast MCN). Iki minangka respon kanggo tekanan ing pasar olahraga sing nyedhiyakake supaya bisa ngirim feed spesifik / beda, biaya-efektif, sing afiliasi bisa milih, tinimbang kudu ngirim kabeh ...

Read More »

Qoncept Inc., Migunakaké DeckLink SDI Micro kanggo Sistem Tracking Tracking Baseboy

Blackmagic Design ngumumake yen Blackmagic's DeckLink SDI Micro digunakake kanggo panangkepan lan pemutaran karo sistem pelacakan nada "Baseboy," sistem sing diumumake anyar dening Qoncept Inc. bisa nggambarake jalur bal lan interlocking karo feed kamera. Baseboy pisanan dipigunakaké, karo Blackmagic Micro Studio Camera 18K, ing ...

Read More »

Ngaktifake Workflows Webcasting paling lantang karo Matrox® Monarch EDGE

Video online lan platform ndhuwur (the OVPs and OTTs) terus berkembang. Pangguna bisa ngadeg kanthi nggunakake kaunggulan ing inovasi webcasting - kayata high-frame rate (HFR) 4K, 4K 360 VR, lan pilihan multi-kamera - sing didhukung ing pamuter video berbasis web desktop, seluler, lan Smart TV. Dirancang kanggo ngisi arus kerja streaming langsung awake, Matrox Monarch EDGE ...

Read More »

Sohonet minangka Solusi Kolaborasi Jarak Jauh Real-Time ing ACE TechFest

LOS ANGELES, Juni 4, 2019- Sohonet, panyedhiya layanan jaringan lan layanan maya sing disedhiyakake dening media lan hiburan industri, bakal dadi salah sijining pamimpin teknologi pemimpin sing melu ing American Cinema Editors (ACE) TechFest ing Juni 8, 2019 ing Universal Studios ing Universal City, Calif. Acara teknologi pendidikan paling anyar saka ACE, TechFest iku acara setengah dina ngendi para editor lan anggota tim pos bisa ngakses pengguna lan ahli ...

Read More »

NASCAR Pilih AWS minangka Preferred Cloud Computing, Cloud Machine Learning, lan Cloud Artificial Intelligence Provider

NASCAR nambah pengalaman penggemar, nyepetake upaya intelijen buatan, lan mbenakake efisiensi operasional dening migunakake misi SEATTLE-June 4, 2019-Today, Amazon Web Services, Inc. (AWS), perusahaan Amazon.com (NASDAQ: AMZN), ngumumake sing National Association for Stock Auto Racing (NASCAR) wis milih AWS minangka standar kanggo pembelajaran mesin berbasis awan lan workfor intelligence buatan. NASCAR bakal nggunakake ...

Read More »

SciFi Shot Zot singkat ing URSA Mini Pro Entuk Tribemi Film Festival Utama

Fremont, CA - May 20th, 2019 - Desain Blackmagic saiki ngumumake yen "Zero," sawijining fiksi ilmiah anyar cendhak saka direktur dhiri penulis Inggris The Brothers Lynch, ditembak ing URSA Mini Pro. Bintang Game Bone Ramsey saka Thrase, "Zero" premiered ing New York minangka bagéan saka Tribeca Film Festival taun iki lan bakal nduwe Eropa ...

Read More »

EDITSHARE TAKES INVESTMENT MAJORITY FROM PARKERGALE CAPITAL

Investasi bakal ngasilake inovasi lan prodhuk produk ing sektor media & hiburan Boston, MA, Amerika Serikat - Bisa 20, 2019 - EditShare, pamimpin teknologi ing panyimpenan skala cerdas, Kontrol Kualitas Otomatis (AQC), solusi manajemen lan editing media, saiki ngumumake yen wis njupuk investasi mayoritas saka perusahaan equity swasta ParkerGale Capital (ParkerGale). Ngadhepi perusahaan teknologi pangadeg ngayahi keuntungan, ParkerGale kanthi teliti ...

Read More »

Ngirim DCPs ing Malaysia karo Signiant Jet

Miturut Avinash Suresh, Direktur ing Yusari Film Tingkat adopsi teknologi media anyar beda-beda ing ndonya, lan Malaysia secara tradisional wis ing pungkasan spektrum sing luwih alon. Contone, ora nganti 6 taun kepungkur, pamindhahan saka 35mm kanggo Digital Cinema pancen ditahan. Nalika alon ing kawitan, sawise keuntungan lan paningkatan ing ...

Read More »

Transvideo: Produk unggulan lan produk unggulan ing Cine Gear 2019

Transvideo Press Announcement Kanggo release langsung Transvideo: Produk unggulan lan produk unggulan ing Cine Gear 2019 Paris 13th May 2019: Transvideo bakal ngetokake ing Cine Gear Expo ing The Studios ing Paramount, Los Angeles, pameran Mei 31st - Juni 1st. Transvideo wis mbangun reputasi ing industri film, lan ing pameran, kanggo prodhuksi Highly regarded, Highly accurate and Highly ...

Read More »

Panik! Ing Disco "Dancing's Not a Crime" Ditembak ing URSA Mini Pro ing Blackmagic RAW

Fremont, CA - April 24, 2019 - Blackmagic Design ngumumake yen video musik paling anyar saka Panic! Ing Disco kanthi irah-irahan "Dancing's Not A Crime" ditembak ing URSA Mini Pro lan Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K nggunakake Blackmagic RAW. Video, ditembak dening veteran video musik Brandon Dermer, wis dadi salah sijine video sing paling cepet ...

Read More »

Vizrt Buys Newtek kanggo Mbangun Powerhouse Global!

Vizrt, panyedhiya panyedhiya pandherekan ing dunya kanggo kreator isi media, wis ngaku NewTek, pimpinan donya ing solusi produksi video live sing didhukung piranti lunak berbasis IP. Akuisisi nggawe perusahaan paling gedhe ing ruang siaran sing darmabakti kanggo ngasilake produksi video berbasis IT. Tujuane kanggo nggawe wong bisa nulis crita nganggo video, ...

Read More »