Home » Archives Tag: sprockit

Tag Archives: sprockit

Lancar 4K 4T Tahunan ing NAB Show Goes Virtual

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Registrasi saiki mbukak lan sumbangan bisa ditindakake nganti 1 Juni kanggo acara sing tujuane menehi pitulung sing paling akeh sing dibutuhake kanggo COVID-19 lan mbantu nambah macem-macem lan inklusi ing industri teknologi Portland, Oregon - 24 April 2020 - Organisasi seri 4K 4Charity Fun Run ngumumake dina iki manawa acara sing mlaku lan mlaku dianakake ing kolaborasi ...

Read More »

Ing Ngadhepi COVID-19, Industri Media nampilake Dhukungan, Camaraderie, lan Persib

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Pranyatan présidhèn Presiden Trump babagan darurat nasional dadi minggu sing gedhe banget saka kenaikan COVID-19 ing Amerika Serikat. Kurang saka rong minggu sadurunge, industri media lan hiburan dadi debat yen NAB Show taunan bakal mbatalake; dina iki, umume bangsa iki duwe pamisahan kanthi sukarela - bisnis wis ditutup, acara olahraga ditutup, lan ewu nyoba kerja kanthi jarak adoh. Malah ...

Read More »

New Bittree SMPTE Camera Hibrid Patchbay nawakake industri-unggul 12 Dhukungan Kamera ing 1RU

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Unit kompak ndhukung nganti resolusi 8K; teknologi balok sing ditambahi ing konektor optik ngilangi syarat pangopènan Glendale, CA - 24 Fèbruari 2020 - Bittree, produsen pimpinan rak-rak audio lan video kualitas bermutu kualitas tinggi lan panel patch, dina iki ngumumake kasedhiyan langsung kanggo Kamera SMPTE Hybrid Patchbay anyar. Nampilake konektor gaya SMPTE sing anyar dirancang, unit efisien ruang minangka konektor hibrida pertama perusahaan ...

Read More »

Facilis Nuduhake Sabanjure Panyimpen Sistem Gen Bersyarat Gen ing NAB NY

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

HUDSON, MA (10th Oktober, 2019) - Ing NAB Show NY (Booth N136), Facilis, panyedhiya konten regane internasional sing larang regane, kanthi kinerja dhuwur kanggo jaringan produksi media kolaborasi dina iki ngumumake manawa bakal nampilake pengiriman anyar. Sistem Panyimpen Sing dituduhake HUB, bebarengan karo pratinjau versi 8.0 saka sistem File Facared Shared. Ditampilake ing NAB NY kanggo ...

Read More »

Kepribadian & Profil: Dan Rayburn

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

"2019 NAB Show New York Profil" Dan Rayburn Broadcast Beat "minangka seri wawancara karo profesional terkenal ing industri produksi sing bakal melu NAB Show New York (16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ Dan Rayburn umume dianggep dadi ahli industri penyiar ing media streaming lan video on-line. Aku bubar entuk kesempatan kanggo wawancara ...

Read More »

4K 4Charity Fun Run Ramp Up kanggo IBC 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Nomer cathetan sing nyathet nduwe dhukungan kanthi luwih saka $ 66,500 sing dijanjeni nganti saiki kanggo ndhukung macem-macem rasa lan inklusi Portland, Oregon - September 6, 2019 - The 4K 4Charity Fun Run ing IBC 2019 bali menyang IBC dina Sabtu, September 14 ing Amstelpark , Amsterdam. Saiki ing taun kaping enem, lan mbukak mbukak kanggo sapa wae sing nekan IBC: ...

Read More »

Kamera Z-HD5500 saka Hitachi Kokusai Ngaktifake IMAG 'nggumunke' lan kualitas streaming kanggo Gereja Alliance pertama Calgary

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kamera HDTV anyar kanthi efektif ngatasi tantangan akuisisi video saka lingkungan LED sing surem nalika nyedhiyakake keterampilan operasional luar biasa Woodbury, NY, Agustus 2, 2019 - Gereja Alliance pertama 80 taun-lawas (FAC) ing Calgary, Alberta ngasilake rong feed video langsung sing beda. saka layanan sing, saben optimized kanggo tujuan tartamtu - nggedhekake gambar (IMAG) kanggo nambah pengalaman ibadah kanggo pengunjung ing situs, lan streaming online ...

Read More »

Facilis Menang 2019 NAB Tampilake Product of the Year Award

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

HISSON, MA (April 18th, 2019) - Facilis, panyedhiya internasional panyedhiya solusi panyimpenan sing akurat lan dhuwur, kanggo jaringan produksi kolaboratif, ngumumake ing dina iki sing ngasilake garis Facilis HUB Shared Storage dadi pamenang ing Product Show 2019 NAB saka Anugrah Taun. Penghargaan ngenali produk lan teknologi anyar sing paling wigati lan janjeni dituduhake dening pameran ...

Read More »