Home » Tag Archives: sprockit

Tag Archives: sprockit

Kamera Z-HD5500 saka Hitachi Kokusai Ngaktifake IMAG 'nggumunke' lan kualitas streaming kanggo Gereja Alliance pertama Calgary

Kamera HDTV anyar kanthi efektif ngatasi tantangan akuisisi video saka lingkungan LED sing surem nalika nyedhiyakake keterampilan operasional luar biasa Woodbury, NY, Agustus 2, 2019 - Gereja Alliance pertama 80 taun-lawas (FAC) ing Calgary, Alberta ngasilake rong feed video langsung sing beda. saka layanan sing, saben optimized kanggo tujuan tartamtu - nggedhekake gambar (IMAG) kanggo nambah pengalaman ibadah kanggo pengunjung ing situs, lan streaming online ...

Read More »

Facilis Menang 2019 NAB Tampilake Product of the Year Award

HISSON, MA (April 18th, 2019) - Facilis, panyedhiya internasional panyedhiya solusi panyimpenan sing akurat lan dhuwur, kanggo jaringan produksi kolaboratif, ngumumake ing dina iki sing ngasilake garis Facilis HUB Shared Storage dadi pamenang ing Product Show 2019 NAB saka Anugrah Taun. Penghargaan ngenali produk lan teknologi anyar sing paling wigati lan janjeni dituduhake dening pameran ...

Read More »

4K 4Charity Races Past $ 1 Million Mark At 2019 NAB Show

Bebungah tahunan sing diselenggarakake kanggo nyedhiyakake usaha ing media lan industri teknologi rekaman anyar kanggo dhaptar lan dana sing diunggahake ing Portland, Ore. - April 18, 2019 - Elemental Technologies LLC (AWS Elemental), perusahaan Amazon Web Services, Inc. (AWS) , dina iki ngumumake 4K 4Charity Fun Run sing dianakake ing 2019 NAB Show sing diunggah luwih saka $ 68,000 kanggo Girls Who Code, ...

Read More »

Platinum Tools® ngumumake Reps of the Year Sajrone 2019 NAB Show

gambar tulisan: (kiwa - tengen) Blake Tally (Manager penjualan wilayah regional Platinum); Bruce Smith (Sales Saratoga); Lee Sachs (presiden Platinum Tools lan general manager) Platinum Tools bubar ngumumake sawijining Reps of the Year ing patemon sales tahunan ing Las Vegas, Nev. Karo "Warner Trophy", dijenengi sawise pungkasan Jerry Warner, dianugerahi Saratoga Sales. NEWBURY ...

Read More »

CCNP lan MediaKind nggedhekake kemitraan supaya HD Digital Terrestrial Distribution luwih saka 30 yuta pamirso antarane Kolombia

April 10, 2019 CCNP lan MediaKind nggedhekake kemitraan supaya HD Digital Terrestrial Distribution luwih liwat 30 yuta pamirso antarane Kolombia CCNP (Consorcio Canales Nacionales Privados) lan MediaKind, liwat Business Partner lokal Balum SA ngumumake persetujuan kanggo nyedhiyakake distribusi terrestrial digital saka Kolombia utama saluran pribadi kanggo liwat 30 yuta pamirso antarane Kolombia Lingkup saka project kalebu ...

Read More »

MediaKind nggedhekake aliansi karo Inspur Digital Media kanggo ngirim tampilan multiscreen immersive menyang konsumen ing APAC

MediaKind nggedhekake aliansi karo Inspur Digital Media kanggo ngirim tampilan multisreen immersive menyang konsumen ing APAC Alliance mbisakake MediaKind kanggo ngembangake server Inspir kang industri, piranti media pinter (utawa peralatan premis konsumen) lan kemampuan teknologi perangkat lunak kanggo ngirim solusi end-to-end layanan panyedhiya lan operator ing APAC Ngidini pelanggan Mediaroom saiki kanggo njaluk luwih saka investasi lan berkembang menyang ...

Read More »

Oi lan MediaKind nggedhekake kemitraan kanggo ngaktifake pengalaman hiburan immersive kanggo konsumen Oi ing Brazil

Oi lan MediaKind nggedhekake kemitraan kanggo ngaktifake pengalaman hiburan immersive kanggo konsumen Oi ing Brazil Oi lan MediaKind ngumumake persetujuan kanggo ngowahi pengalaman hiburan majeng kanggo konsumen tengen Brazil Lingkup saka project kalebu solusi MediaKind sing dumadi saka platform Mediaroom IPTV, Video Panyimpenan lan Processing lan Live Encoding kanggo Oi Play lan Layanan Profesional sing gegandhengan. Proyektor 4, 15-month project will ...

Read More »

MediaKind menangaké NAB Technology Innovation Award kanggo nganyari stream multi-saluran pisanan 6K pisanan 360-degree urip ing donya

MediaKind nampi NAB Technology Innovation Award kanggo nganyari stream langsung 6K multi-saluran ing donya pisanan 360-degree stream MediaKind ngelola, ngkoordinasi lan diproses multi-saluran pertama 6K multi-saluran urip ing 360 nalika pertandingan basket ing Jerman ing Desember 2018 Inovatif lan efisien saka panyebaran maya umum negara-canggih kanggo live video 360-proses pangolahan sing didadekake pangiriman basis acara kanggo konsumen Demo MediaKind's ...

Read More »

MediaKind mlebu kemitraan awan karo Google Cloud kanggo ningkatake pangiriman pengalaman pangguna media sing sangat pribadi

April 8, 2019 MediaKind mlebu kemitraan awan karo Google Cloud kanggo ningkatake pangiriman panganggo panganggo media sing wis dipersonalisasi kanthi kemitraan anyar kanthi nyengkuyung kabeh pelanggan MediaKind kanggo ngakses portofolio solusi lan layanan, wis diintegrasi menyang Google Cloud Mbukak akeh pilihan kurban anyar liwat Google ekstensif ekosistem solusi, kalebu aset iklan, Processing Artificial Intelligence (AI) / Machine Learning (ML) lan ...

Read More »

Arrow bundles NetApp Storage nganggo Software axle a to Elevate Media Teams

Kapasitas dhuwur target target lan kabutuhan akses cepet kanggo pasar video lan pendidikan video arus Distribusi Arrow (www.arrow.com/) saiki ngumumake kasedhiyan langsung saka sawetara solusi terpadu kanggo tim video lan universitas video adhedhasar sistem panyimpenan NetApp (www.netapp .com) lan piranti lunak saka axle ai, Inc. Para telu pamimpin industri wis gabungan kekuatan kanggo nyedhiyakake solusi lengkap ora mung ...

Read More »

AWS ngirimake Workflows Nimble Cloud, Pengalaman Tampilan Berkualitas ing NAB 2019

Fitur inovasi kanggo alur kerja video langsung lan ono-demand, kayata transcoding sabanjure, studio ing awan, proteksi isi, latensi sing kurang, personalisasi, lan otomatisasi cerdas karo demonstrasi tambahan dening luwih saka 60 Amazon Partners Portland, Ore - April 4, 2019 - Ing NAB Show 2019 ing Booth SU2202, Amazon Web Services, Inc. (AWS), lan perusahaan Amazon.com, bakal nampilake kemajuan kanggo nggawe konten, ...

Read More »

Autodesk mengumumkan Flame 2020

Release anyar ngenali pembelajaran mesin kanggo ngisolasi obyek ing urutan gambar San Rafael, CA (April 4, 2019) - Dina iki Autodesk ngumumake Flame® 2020, release paling anyar saka Flame Family efek visual terpadu (VFX), grading warna, katon pangembangan lan sistem finishing kanggo seniman. Fitur mesin sing dikawruhi mesin anyar disetel bebarengan karo kemampuan anyar nggawa artis Flame ...

Read More »

Vodafone Qatar Miwiti karo MediaKind kanggo Ngluwari IPTV lan IPTV anyar lan immersive kanggo Pelayan Multiscreen

Vodafone Qatar Miwiti karo MediaKind kanggo Ngladeni IPTV Anyar lan Immersive lan Layanan OTT kanggo Pemirsa Multiscreen Penyebaran prajurit saka MediaFirst bakal nyedhiyakake layanan platform multi-berorientasi ing mangsa ngarep, ningkatake pengalaman TV lan hiburan kanggo para pelanggan Vodafone QatarPangembangan penyebaran maya kasebut mbisakake Vodafone Qatar kanggo siap diluncurake isi lan layanan TV ing kabeh IPTV lan piranti OTT sing ana saiki ngidini Vodafone Qatar kanggo ...

Read More »

Magyar Telekom marches maju karo Streaming TV berbasis MediaKind

Magyar Telekom mimpin nerusake para pelanggan Streaming TV berbasis MediaKind Magyar Telekom, afiliasi Deutsche Telekom bakal langsung ditawanake pengalaman TV immersive nggabungake multi layar IPTV lan OTT adhedhasar MediaFirst saka MediaKind. Ndawakake kemitraan jangka panjang antarane Magyar Telekom lan MediaKind kanthi cara migunakake piranti lunak lan perangkat lunak saiki, sing dilengkapi karo platform TV generasi sabanjure Panggangan penyebaran ...

Read More »

2019 3 Extension Nggawe Headlines karo Dhukungan kanggo Newsroom lan Emmy Winning Multicamera Fitur

MOS integrasi ndadekke workflows produksi berita apik; Fitur editing multicam anyar nyedhiyakake panyuntingan lanjut ing dalan. Basingstoke, UK - April 3, 2019 - EditShare®, pimpinan teknologi ing panyimpenan skala pintar, Kontrol Mutu Otomatis (AQC), lan solusi manajemen media saiki ngumumake kasedhiyan 2019 Aliran 3, nambah dhukungan kanggo ruang berita lan alur kerja multikamera . Aset media ditemtokake piranti lunak ...

Read More »

DoPchoice Intro's More Shapers Light & Honeycomb SNAPGRIDs See all at NAB in Booth C9945

Lampu aksesoris maker DoPchoice terus nambah solusi anyar kanggo SNAPBAGS®, SNAPGRIDS®, lan SNAPBOXESTM sing akeh. Kabeh ditemtokake kanggo nggawe peralatan LED paling anyar sing luwih apik pangguna lan serbaguna nalika menehi panrimo film sing ngontrol daya maksimum. Solusi anyar ditampilake kanggo KinoFlo, DMG, Hudson Spider, Astera, Quasar Science, BB & S Lighting, Digital Sputnik, DMG Lumière, Fargo, lan liya-liyane. ...

Read More »