Home » Archives Tag: Teknik Broadcast

Tag Archives: Teknik Siaran

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 20 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, terus menehi komitmen marang standar keamanan sing paling dhuwur, entuk Markas Keamanan kanggo Produksi lan Broadcast DPP ing 'DPP Dipasihake kanggo Keamanan' program. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan dikirim miturut ...

Read More »

DeckLink Desain Blackmagic Digunakake Kanthi Sistem Produksi Video MultiCAM lan Medialooks

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Fremont, CA - 20 Mei 2020 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen Sistem MultiCAM, minangka salah sawijining sistem produksi video terpadu, nggunakake kertu vidéo lan Decback gelaran DeckLink kanthi nggunakake sistem MultiCAM kabeh ing siji sistem video. The DeckLinks digunakake magepokan karo video medialooks SDK sing ngidini MultiCAM nggunakake kit produksi kanthi gampang digunakake kanggo video lan ...

Read More »

Engineer Broadcast Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi KUAC: Fairbanks AK US KUAC TV & FM ngupaya dadi Teknisi Usaha wirausaha & inovatif kanthi visi & keahlian teknis kanggo mimpin organisasi liwat wektu sing penting ... Liyane >>

Read More »

Engineer Audio Produksi Raymond Anderegg Ngrungokake Swara Televisi Swiss karo Lectrosonics

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zurich, CH (19 Mei 2020) - Kabeh perkara Swiss, saka jam tangan paling apik ing jagad nganti bank paling aman, dikenal kanthi tliti. Jurutera audio produksi utama, Raymond Anderegg ngetrapake kesempurnaan sing padha karo karyane ing acara TV paling gedhe, film, lan komersial ing Swiss - lan ngeyel peralatan nirkabel Lectrosonics sacara eksklusif. Cache dheweke kalebu telung panarima SRC dual-saluran ...

Read More »

Paramour ing Cirque Du Soleil Nggawe Debut Eropa kanthi HelixNet sing jelas-Com lan GratisSpeak II

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Teater Panggung Hamburg, Neue Flora, ngandhani solusi nirkabel digital Clear-Com's kanggo produksi musik anyar Cirque Du Soleil, Paramour. Produksi minangka gabungan unsur musik tradisional, keagungan kaya sirkuit, lan akrobatik sing apik banget, digawe saka kemitraan antarane Cirque Du Soleil lan perusahaan produksi langsung, Stage Entertainment. Musike iki wis ngalami sukses gedhe ing Broadway lan wis maju kanggo Eropa ...

Read More »