Home » Tag Archives: Forum Ultra HD

Tag Archives: Forum Ultra HD

Dan Kneece Powers mati bebob Micros kanggo Rhode Island Indie

Laporan pangguna bebob Munich, Jerman www.bebob.tv Efektif: 21 Agustus, 2019 Dan Kneece Powers mati bebob Micros kanggo Rhode Island Indie Nalika kamera obah, sawetara ora bisa nantang dendhangan Dan Kneece. Resume diwaca kaya film Who Who Who of high-power saka karya legendaris Steadicam ing saindenging 1980 lan '90 menyang sinematografi dinamis saiki. ...

Read More »

Vela 6.0-Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019

Pratonton Teknologi Vendor IBC-2019 UNTUK TAMBAHAN TAMBAHAN Vendor: Vela Stand: 8.A01 September 13-17 2019 Vela 6.0 Versi Smart-Logger Dituduhake ing IBC-2019 Clearwater, Florida, USA. Agustus 23, 2019. Vela, panyedhiya utama pemantauan pematuhan, logging, lan sistem multiviewer sing digunakake utamane kanggo QoS Alerting, AirChecks / Verifikasi Ad, perbandingan berita kompetitif, analisa iklan ing saluran pesaing kanggo generasi timbal tim sales, lan ...

Read More »

Raksasa Abang Rilis Game of Thrones VFX Pt. 2: Jaran Undead

Portland, UTAWA - 22 Agustus, 2019 - Red Giant, nitahake filmmaking, efek visual lan alat grafis gerakan, dina iki nerbitake installment kaping pindho saka seri tutorial efek visual Game of Thrones multi-part kasebut: carane ngowahi jaran urip dadi anggota tentara undead King Night Daniel "Hashi" Hashimoto nedahake teknik keying lan komposit nggunakake alat kalebu King Pin Tracker, Spot Clone ...

Read More »

Alpha Eye ngrampungake distorsi optik ing kamera mikro

Perusahaan anyar sing duwe jeneng Alpha Gambar sing beda ing pasar IBC 2019, 13-17 September Stand 6.C28: Perusahaan anyar kanthi jeneng sing dihormati, Alpha Image, bakal katon ing masarakat pisanan ing IBC2019. Perusahaan bakal diluncurake kanthi solusi sing gampang kanggo masalah umum: distorsi optik ing kamera miniatur. Umum ing olahraga - ing goalmouth, utawa dipasang ing stump ...

Read More »

C&I Studios Nggunakake DaVinci Ngatasi Halaman Motong 16 Studio kanggo Deliverables Media Sosial

Fremont, CA - 21 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen C&I Studios, agensi nggawe konten global, nggunakake kaca potongan anyar DaVinci Resolve 16 Studio sing luwih cepet tinimbang sadurunge nyunting. Percaya ing DaVinci Resolusi 16 Studio kanggo mungkasi produksi post, kalebu nyunting, penggredan warna, efek visual (VFX) lan audio Fairlight, C&I Studios nggawe video ...

Read More »

Intern Production Post

Posisi: {job_title} Perusahaan: Setengah Yard Productions Lokasi: New York NY US Half Yard Productions, perusahaan produksi TV, nggolek intern kanggo kantor NYC. Ngewangi tim tim produksi lan produksi sanajan mayoritas ... Liyane >>

Read More »

Ncam kanggo debut Ncam Reality 2019 menyang pasar Amerika Latin ing SET EXPO 2019

Ncam Technologies, pangembang teknologi real-time sing nyata kanggo industri media lan hiburan, dina iki ngumumake versi paling anyar babagan solusi pelacakan kamera, Ncam Reality 2019.1, bakal debut ing Amerika Latin ing SET EXPO 2019 ing booth 159 / 160. Ncam uga ngiyatake komitmen perusahaan ing wilayah kasebut kanthi janjian saka Leandro Luraschi menyang Spesialis Produk, ...

Read More »

ProSiebenSat.1 PULS 4 GmbH Ndawakake Operasi Media menyang Masa Depan karo Dalet

Penyiar swasta utama Austria milih Dalet Galaxy lima kanggo ngetren efisiensi alur produksi multi-platform lan efisiensi alur kerja ing telung saluran Paris, Prancis - Agustus 20, 2019 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan sing unggul kanggo penyiar lan profesional konten, wis menehi perjanjian karo Klompok penyiar swasta Austrian ProSiebenSat.1 PULS 4 kanggo ngrampungake operasi media kanthi cepet banget ...

Read More »

Priksa Realitas: Lectrosonics ing Set kanthi Ekspor Swara Vandelay

Dallas, TX (20 Agustus, 2019) - Kanthi kantor ing Dallas lan Atlanta, ekspor Swara Vandelay wis ndhaptar dhaptar perusahaan swara ing situs sing duwe spesialisasi ing televisi kasunyatan. Minangka wong sing nonton acara kaya ngono, dheweke bisa melu akeh anggota cast lan mulane akeh saluran audio nirkabel. Pemilik pilihan Tyler Faison lan Jack Cline kanggo mundhak ...

Read More »

Produk TSL Ndhaptar Solusi Ngawasi Audio lan Sistem Kontrol Broadcast paling anyar ing SET Expo 2019

São Paulo, Brazil, August 20, 2019 – TSL Products, a leading designer and manufacturer of broadcast workflow solutions, will feature its latest audio and control solutions at SET Expo 2019, alongside systems integration partner Line Up. TSL will highlight updates to its audio monitoring offerings, including its SAM-Q platform, PAM-IP and its MPA1 lines. In addition, it will showcase its ...

Read More »

Asisten Produksi News

Position: {job_title} Company: KUSI-TV Location: San Diego CA US Will tear and distribute scripts to news and production crew, log new tapes for news stories, locate file video requested by producers or reporters, help… More >>

Read More »

Ing Mangsa 4 saka "Veronica Mars" (Artikel 2 saka 2)

Veronica Mars cinematographer Giovani Lampassi (center, blue hat) with his crew on the set. (©2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.) When Veronica Mars first premiered on UPN in September 2004, the series had a particularly unique, stylized look that differentiated it from other television series of the period. In present-day scenes, primary colors were dominant, with the frame ...

Read More »

Gravity Media luwih lengkap ing Australia kanthi akuisisi Chief Entertainment

Deal creates premier provider of live and fast-turnaround programming with studios and post-production facilities Watford, UK, 19th August 2019 – Gravity Media, the leading global provider of complex live broadcast facilities and production services, has agreed to acquire Chief Entertainment Pty Limited, a leading Sydney, Australia-based provider of live studio and production services, from Telstra Corporation Limited, Australia’s leading telecommunications ...

Read More »

Grass Valley Mbisakake Produksi IP Open-Standards kanggo TV IBC

MONTREAL – 8:00 CET August 19, 2019 – IBC TV, the official television channel of IBC 2019 (September 13-18, Amsterdam), has once again chosen Grass Valley as its technical partner, selecting a comprehensive suite of broadcast production tools to support its live broadcasts from the show floor. The channel will engage more than 55,000 IBC attendees with captivating content, and be a working showcase ...

Read More »

VIMN lan ACCESS miwiti kemitraan ing Jerman kanggo nggawa pengalaman hiburan TV menyang industri otomatis

ACCESS TwineTM for Car system to feature MTV, Comedy Central and Nickelodeon linear channels Tokyo, August 19, 2019 – Viacom International Media Networks (VIMN) and ACCESS CO., LTD have announced a partnership to make Viacom’s globally recognized TV brands accessible to vehicle passengers via ACCESS TwineTM for Car (Twine4Car) in Germany. Under the terms of deal, ACCESS is acquiring the rights to make linear feeds of MTV, ...

Read More »

Receptionist - On-Call

Penerimaan - Pelanggan Perusahaan Panggilan Mung, Kutha Salt Lake City, UT Durasi ora diwenehake Gaji / Rating Ora diwenehake Proyek sing dikirim ing 08 / 15 / 19 Aplikasi dening 10 / 12 / Situs Web 19 ora kasedhiya Nuduhake Babagan Proyek sing KAMI: Bonneville International wis dadi pimpinan siaran sajrone taun 50, kanthi misi mbangun, nyambung, ngandhani lan ngrameke komunitas ...

Read More »