Home » Tag Archives: Forum Ultra HD

Tag Archives: Forum Ultra HD

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 20 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, terus menehi komitmen marang standar keamanan sing paling dhuwur, entuk Markas Keamanan kanggo Produksi lan Broadcast DPP ing 'DPP Dipasihake kanggo Keamanan' program. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan dikirim miturut ...

Read More »

Engineer Broadcast Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi KUAC: Fairbanks AK US KUAC TV & FM ngupaya dadi Teknisi Usaha wirausaha & inovatif kanthi visi & keahlian teknis kanggo mimpin organisasi liwat wektu sing penting ... Liyane >>

Read More »

Engineer Audio Produksi Raymond Anderegg Ngrungokake Swara Televisi Swiss karo Lectrosonics

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zurich, CH (19 Mei 2020) - Kabeh perkara Swiss, saka jam tangan paling apik ing jagad nganti bank paling aman, dikenal kanthi tliti. Jurutera audio produksi utama, Raymond Anderegg ngetrapake kesempurnaan sing padha karo karyane ing acara TV paling gedhe, film, lan komersial ing Swiss - lan ngeyel peralatan nirkabel Lectrosonics sacara eksklusif. Cache dheweke kalebu telung panarima SRC dual-saluran ...

Read More »

Asisten Produksi - 2020 Arizona State Classic - Bola Tampilan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Asisten Produksi - 2020 Arizona State Classic - Perusahaan Bola Tampar Lengganan mung Kutha, State Tempe, AZ Duration 8/27 nganti 8/29 Gaji / Rating $ 150 nganti 12 jam saben dina. Proyek dikirim ing 05/15/20 Aplikasi dening 08/29/20 Situs web sing ora diwenehake Nuduhake Babagan Asisten Produksi Pakaryan kerja sama karo produsen pimpinan acara kasebut, nggawa sikap profesional ...

Read More »

Direktur Teknis - 2020 Arizona State Classic - Bola Tampilan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Direktur Teknikal - 2020 Arizona State Classic - Perusahaan Bola Voli Lengganan mung City, State Tempe, AZ Duration 8/28/20 - 8/29/20 Gaji / Rating $ 300 nganti 12 jam saben dina. Proyek dikirim ing 05/15/20 Digunakake dening 08/28/20 Situs Web sing ora diwenehake Nuduhake Babagan Proyek Pakaryan Direktur / TD yaiku ngalih sumber video, nindakake efek digital lan transisi, lan ...

Read More »

MediaKind lan kolaborator ndhukung Festival Film Chattanooga kanthi acara digital sing fokus ing seni

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kolaborasi unik antarane MediaKind, Microsoft Azure, Evergent, Slalom lan VisualOn kanggo ngirim versi digital saka Film Film Chattanooga, ndhukung komunitas panyipta konten konten gratis patang dina kanggo muter konten langsung lan konten sing mandhiri nganti 30,000 pamirsa sing winates. pamiarso, dipersembahake dening MediaFirst TV Platform, karo Microsoft Teams sing nawakake fungsi interaktif Ngaktifake produser film kanggo nampilake karya lan ...

Read More »