Home » Tag Archives: Video Engineer

Tag Archives: Video Engineer

Solusi Dalet Entuk sertifikasi Keamanan DPP 2020 kanggo Produksi lan Broadcast

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Paris, Prancis - 20 Mei 2020 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan pinunjul kanggo penyiar lan profesional konten, terus menehi komitmen marang standar keamanan sing paling dhuwur, entuk Markas Keamanan kanggo Produksi lan Broadcast DPP ing 'DPP Dipasihake kanggo Keamanan' program. Tandha kasebut nyatakake yen kabeh produk lan solusi Dalet dikembangake, dikonfigurasi lan dikirim miturut ...

Read More »

Engineer Broadcast Engineer

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: KUAC Lokasi: Fairbanks AK US KUAC TV & FM golek Kepala Insinyur wirausaha & inovatif kanthi sesanti & keahlian teknis kanggo nuntun organisasi liwat wektu sing penting… Luwih >>

Read More »

Engineer Audio Produksi Raymond Anderegg Ngrungokake Swara Televisi Swiss karo Lectrosonics

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zurich, CH (19 Mei 2020) - Kabeh perkara Swiss, saka jam tangan paling apik ing jagad nganti bank paling aman, dikenal kanthi tliti. Jurutera audio produksi utama, Raymond Anderegg ngetrapake kesempurnaan sing padha karo karyane ing acara TV paling gedhe, film, lan komersial ing Swiss - lan ngeyel peralatan nirkabel Lectrosonics sacara eksklusif. Cache dheweke kalebu telung panarima SRC dual-saluran ...

Read More »

Paramour ing Cirque Du Soleil Nggawe Debut Eropa kanthi HelixNet sing jelas-Com lan GratisSpeak II

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Teater Panggung Hamburg, Neue Flora, ngandelake solusi nirkabel digital Clear-Com's® kanggo produksi musik anyar Cirque Du Soleil, Paramour. Produksi kasebut minangka kombinasi energik unsur musik tradisional, kamulyan kaya sirkus lan akrobatik sing nyengsemake, digawe saka kemitraan antarane Cirque Du Soleil lan perusahaan produksi langsung, Stage Entertainment. Musikal kasebut wis ngalami sukses banget ing Broadway lan wis siyap kanggo ...

Read More »
Aja tindakake link iki utawa sampeyan bakal dicekal saka situs iki!