Home » Tag Archives: Video Engineer

Tag Archives: Video Engineer

Telestream Ngumumake Dhukungan Jaringan 25GE kanggo Platform Pangolahan Media PRISM

Nevada City, California, Agustus 22 - Ing IBC 2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), pimpinan global ing orchestrasi alur kerja media berbasis file, media streaming lan teknologi pangiriman, bakal nampilake fungsi anyar ing media PRISM. platform Processing Telestream ndarbeni PRISM bubar nalika tes video, solusi pemantauan lan jaminan kualitas Tektronix kanggo siaran lan pasar media digital Integrasi menyang ...

Read More »

TV Cignal Filipina Ngembangake Kapabilitas Playout karo Mbayangno Komunikasi

Platform playout sing kompak, kuat nambah fungsi lan daya tahan; nyedhiyakake watu langkah menyang konektivitas IP ing HONG KONG, 22 Aug 2019 - TV Cignal, penyiar satelit utama ing Filipina, wis nggayuh kapasitas playout nggunakake solusi playout modular Versio ™ kanthi integral saka Mbayangno Komunikasi. Siaran TV Cignal nyiyapake konten premium ing televisi lan radio ...

Read More »

Raksasa Abang Rilis Game of Thrones VFX Pt. 2: Jaran Undead

Portland, UTAWA - 22 Agustus, 2019 - Red Giant, nitahake filmmaking, efek visual lan alat grafis gerakan, dina iki nerbitake installment kaping pindho saka seri tutorial efek visual Game of Thrones multi-part kasebut: carane ngowahi jaran urip dadi anggota tentara undead King Night Daniel "Hashi" Hashimoto nedahake teknik keying lan komposit nggunakake alat kalebu King Pin Tracker, Spot Clone ...

Read More »

Marshall Electronics Debuts CV503-WP Anyar ing IBC 2019

TORRANCE, CA, AUGUST 22, 2019 - Marshall Electronics, panyedhiya anjog kamera profesional, monitor, lan aksesoris kanggo produksi siaran, ngenalake Kamera Miniatur HD503-WP All-Weather HD Miniature anyar, sing dadi penerus kanggo penghargaan penghargaan Marshall CV502- WPM, ing IBC 2019 (Menenga 12.D20). Cocog digunakake ing lingkungan ruangan ing ngendi bledug, rereget, lan kelembapan dadi faktor. CV503-WP anyar nggunakake ...

Read More »

Kepiye Calrec bisa 'Pitulung' lan 'Sambung' ing IBC 2019

HEBDEN BRIDGE, UK, OGOS 22, 2019 - Aplikasi Bantuan lan Sambung kuat Calrec kalorone njupuk panggung tengah ing IBC 2019 (Stand 8.C91). Amarga industri iki nggayuh standar lan alur kerja anyar, Calrec wis nambah aplikasi kanggo menehi penyiar alat sing luwih efisien tanpa syarat tuku luwih akeh hardware. Bantuan Calrec minangka antarmuka adhedhasar browser sing ngidini pangguna ...

Read More »

Kejuaraan Nasional Softball GOLD Langsung Urip kanthi Desain Blackmagis

Fremont, CA - 22 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa GlobeStream Media live streaming USA Softball's GOLD National Championships nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic, kalebu kamera URSA Broadcast lan ATEM Television Studio Pro 4K live switcher, kanggo nyekel luwih saka Siaran jam 500 saluran siaran ngliwati sanga lapangan softball. Ditampa ing Papan Warisan ...

Read More »

DPA 2028 Vokal Mikro Anyar Kanggo Ngganti Landskap Kinerja Langsung

ALLEROD, DENMARK, OGOS 22, 2019 - DPA Mikrofon menehi tambahan anyar kanggo antrian mikropon, Mikrofon Vokal 2028. 2028 ngirimake swara alami sing misuwur ing DPA, sing ngidini kabeh jinis vokal dadi cemlorot. Sing cocog kanggo kabeh wong seni indie nganti penyanyi tur internasional, mic 2028 cocog kanggo pagelaran panggung langsung, siaran lan pro AV aplikasi. ...

Read More »

Solusi Produksi Urip Sukuk Gawe Utang Edge

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 22, 2019 - Kamera serbaguna Grass Valley wis dipilih dening Expert'ease, kanggo nambah penawaran produksi langsung. Solusi Grass Valley dipilih kanggo linuwih lan keterampilan sing wis kabukten lan bakal ngidini perusahaan audiovisual lan multimedia berbasis Montreal njupuk kapabilitas produksi ing tingkat sabanjure. Instalasi lan Komisi sistem anyar yaiku ...

Read More »

Ngalih Media Ngeculake VOD2Live kanggo Cepet Langsung Saluran OTT Saluran Langsung

Switch Media, pimpinan jagad teknologi video online, wis ngluncurake VOD2Live, solusi anyar sing cerdas supaya para penyiar lan pamilik konten kanthi cepet mbukak saluran linear live live dinamis kanthi sawetara menit. Nganggo perpustakaan VOD sing nduweni pamilik konten, VOD2Live nggawe saluran sing padha karo siaran sing ora perlu piranti lunak playout, enkod video langsung utawa kanggo sinau maneh media. ...

Read More »

Kontrol Upmix Halo Nugen lan Campuran Sapu Bunder kanggo Produksi Menang Penghargaan

LOS ANGELES, AUGUST 21, 2019 - Sajrone taun 30 kepungkur, Pengadéan Rekam Re-rekaman sing menang Joe Barnett wis nggarap macem-macem proyek berprofil tinggi kalebu Sejarah Amérika X, Pariwis Austin: Spy Sapa Sing Nulis Saya, Crazy Crazy , Nalika ing Roma, Babad, 2 Guns, Luke Cage, Daredevil lan OA. Antarane kridit paling anyar ing Barnett yaiku Netflix hit Iron ...

Read More »

C&I Studios Nggunakake DaVinci Ngatasi Halaman Motong 16 Studio kanggo Deliverables Media Sosial

Fremont, CA - 21 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen C&I Studios, agensi nggawe konten global, nggunakake kaca potongan anyar DaVinci Resolve 16 Studio sing luwih cepet tinimbang sadurunge nyunting. Percaya ing DaVinci Resolusi 16 Studio kanggo mungkasi produksi post, kalebu nyunting, penggredan warna, efek visual (VFX) lan audio Fairlight, C&I Studios nggawe video ...

Read More »

Sistem Pebble Beach nggabungake karo Vizrt kanggo nambah grafis playout

Weybridge, UK, Agustus 20th, 2019- Pebble Beach Systems Ltd, sawijining otomatisasi utama, manajemen konten lan spesialis saluran terintegrasi, dina iki ngumumake yen wis bekerjasama karo spesialis grafis Vizrt kanggo nggabungake Viz Engine menyang solusi playout terpadu Dolphin lan Orca. Teknologi saluran terintegrasi kanthi gampang bisa nggawe rantaian playout kanggo penyiar kanthi ngirim tabungan logistik, ruang lan biaya. Biasane, ...

Read More »

Ncam kanggo debut Ncam Reality 2019 menyang pasar Amerika Latin ing SET EXPO 2019

Ncam Technologies, pangembang teknologi real-time sing nyata kanggo industri media lan hiburan, dina iki ngumumake versi paling anyar babagan solusi pelacakan kamera, Ncam Reality 2019.1, bakal debut ing Amerika Latin ing SET EXPO 2019 ing booth 159 / 160. Ncam uga ngiyatake komitmen perusahaan ing wilayah kasebut kanthi janjian saka Leandro Luraschi menyang Spesialis Produk, ...

Read More »

ProSiebenSat.1 PULS 4 GmbH Ndawakake Operasi Media menyang Masa Depan karo Dalet

Penyiar swasta utama Austria milih Dalet Galaxy lima kanggo ngetren efisiensi alur produksi multi-platform lan efisiensi alur kerja ing telung saluran Paris, Prancis - Agustus 20, 2019 - Dalet, panyedhiya solusi lan layanan sing unggul kanggo penyiar lan profesional konten, wis menehi perjanjian karo Klompok penyiar swasta Austrian ProSiebenSat.1 PULS 4 kanggo ngrampungake operasi media kanthi cepet banget ...

Read More »

Priksa Realitas: Lectrosonics ing Set kanthi Ekspor Swara Vandelay

Dallas, TX (20 Agustus, 2019) - Kanthi kantor ing Dallas lan Atlanta, ekspor Swara Vandelay wis ndhaptar dhaptar perusahaan swara ing situs sing duwe spesialisasi ing televisi kasunyatan. Minangka wong sing nonton acara kaya ngono, dheweke bisa melu akeh anggota cast lan mulane akeh saluran audio nirkabel. Pemilik pilihan Tyler Faison lan Jack Cline kanggo mundhak ...

Read More »

Produk TSL Ndhaptar Solusi Ngawasi Audio lan Sistem Kontrol Broadcast paling anyar ing SET Expo 2019

São Paulo, Brazil, August 20, 2019 – TSL Products, a leading designer and manufacturer of broadcast workflow solutions, will feature its latest audio and control solutions at SET Expo 2019, alongside systems integration partner Line Up. TSL will highlight updates to its audio monitoring offerings, including its SAM-Q platform, PAM-IP and its MPA1 lines. In addition, it will showcase its ...

Read More »