Home » Tag Archives: Adobe Premiere Pro

Tag Archives: Adobe Premiere Pro

DigiBox ing Media Produksi Show 2019

DigiBox, salah sijiné distributor UK terkemuka teknologi pasar kanggo industri siaran, video, lan pro-AV bakal ngetrapake Stand 314 ing Media Produksi 11 ing Olympia London saka 12-2019 Juni. DigiBox bakal nggampangake produk lan solusi saka mitra Adder, karo multi-award winning ADDERLink ™ INFINITY Series; AJA, kanthi tambahan menyang kulawarga Ki Pro, OpenGear, lan IP Mini-Converter; Manfaat bakal nyithak Komposer Media kabeh-anyar; BirdDog ...

Read More »

Marquis Broadcast Launches Postflux kanggo Adobe Premiere Pro

Marquis Broadcast launches Postflux

Platform anyar mbisakake sarana nggunakake Adobe kanggo nyatakake proyek lan Postflux media kanggo Adobe Premiere® Pro minangka platform anyar, sing ngupgrade arsip, versi, integritas, keamanan, kinerja lan pamodhangan proyek Adobe Premiere Pro ing alur kerja lengkap. Iku alamat masalah dhasar saka bisa kanthi yakin nuduhake projects, mangkono mitigating risiko, Ngapikake produktivitas lan efficiency nalika ...

Read More »

Teknologi InSync ngenalake FrameFormer Frame Rate Konverter Plug-in kanggo Adobe Premiere Pro Mac Pangguna

PETERSFIELD, UK - Maret 13, 2019 - InSync Technology saiki ngumumake yen panel frame FrameFormer gerakan kompensasi gerak kompensasi perusahaan saiki kasedhiya minangka plug-in kanggo pengguna Adobe Premiere Pro Mac. Nggawe lan nyepetake penyebaran praane liwat setelan otomatis, FrameFormer nyedhiyakake konversi kanggo kabeh jinis isi saka sub-QCIF nganti 8K lan ngluwihi. "Konversi tingkat frame iku penting ...

Read More »

MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud

MOG lan AdobeCreativeCloud

[Portugal, Januari 8, 2019] MOG Technologies, pemasok solusi akhir kanggo akhir kanggo media profesional, saiki ngumumake integrasi penuh saka piranti panggul tengah - loro kanggo mxfSPEEDRAIL lan produk SKYWATCH - nganggo Adobe® Creative Cloud® . Profesional media ngadhepi pasar sing nuntut banget kanthi panyebaran teknologi, sistem, platform lan piranti anyar. Njupuk isi siap karo ...

Read More »

NASA Expands Dalet Installation

New York, NY – February 23, 2016 – Dalet Digital Media Systems, a leading provider of software-based solutions for media organizations, announced today that NASA has expanded its Dalet installation, located at the Johnson Space Center (JSC). The expansion includes the addition of the award-winning IT-based Dalet Brio video server platform and Dalet Xtend, providing seamless integration with Adobe Premiere ...

Read More »

EditShare Nguatake Hubungan karo Adobe ing Las Vegas

NAB 2015 Press Release EditShare Booth SL10510 Las Vegas, NV - April, 13 2015 - EditShare®, pimpinan teknologi ing panyimpenan cerdas lan solusi manajemen media, wis ngupgrade integrasi panel Adobe® Premiere® Pro CC kanthi mbilis EditShare Aliran 3.2, platform manajemen aset media perusahaan. Sepenuhnya terintegrasi karo panyedhiya sambungan EditShare XStream lan produk arsip / cadangan arsip Ark, Aliran ...

Read More »

Volicon mbikak Kolaborasi karo Adobe kanggo Akselerasi Capture and Editing Konten Broadcast

Integrasi Teknologi Pengamat Volicon Kanthi Adobe Premiere Pro CC Ngaktifake Pangguna kanggo Nganyari Pengedit Ing Menit Sajrone Jam utawa Dina BURLINGTON, Mass. - Dec. 18, 2014 - Volicon saiki ngumumake yen wis kolaborasi karo Adobe supaya bisa cepet banget alur kerja kanggo nyekel isi sing disiarkan lan kasedhiya ing Adobe R (R) Premiere (R) Pro editing video ...

Read More »