Home » Archives Tag: Adobe Premiere Pro

Tag Archives: Adobe Premiere Pro

IPD CuratorNow nggarap produksi video remot kanggo Trailer Park Group

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Piranti lunak manajemen media media anyar ngasilake produser trailer film utama Hollywood kanthi aman lan nggawe tanpa larangan saka CAMBRIDGE, UK, 1 April 2020: Trailer Park Group, perusahaan pemasaran hiburan hiburan global sing menang, sing nganggep akeh sing paling adiluhung lan perusahaan, merek, properti media lan waralaba film sing sukses, yaiku para pelanggan IPV paling anyar ...

Read More »

DigiBox ing Media Produksi Show 2019

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DigiBox, salah sijiné distributor UK terkemuka teknologi pasar kanggo industri siaran, video, lan pro-AV bakal ngetrapake Stand 314 ing Media Produksi 11 ing Olympia London saka 12-2019 Juni. DigiBox bakal nggampangake produk lan solusi saka mitra Adder, karo multi-award winning ADDERLink ™ INFINITY Series; AJA, kanthi tambahan menyang kulawarga Ki Pro, OpenGear, lan IP Mini-Converter; Manfaat bakal nyithak Komposer Media kabeh-anyar; BirdDog ...

Read More »

Marquis Broadcast Launches Postflux kanggo Adobe Premiere Pro

Marquis Broadcast launches Postflux
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Platform anyar mbisakake sarana nggunakake Adobe kanggo nyatakake proyek lan Postflux media kanggo Adobe Premiere® Pro minangka platform anyar, sing ngupgrade arsip, versi, integritas, keamanan, kinerja lan pamodhangan proyek Adobe Premiere Pro ing alur kerja lengkap. Iku alamat masalah dhasar saka bisa kanthi yakin nuduhake projects, mangkono mitigating risiko, Ngapikake produktivitas lan efficiency nalika ...

Read More »

Teknologi InSync ngenalake FrameFormer Frame Rate Konverter Plug-in kanggo Adobe Premiere Pro Mac Pangguna

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

PETERSFIELD, UK - Maret 13, 2019 - InSync Technology saiki ngumumake yen panel frame FrameFormer gerakan kompensasi gerak kompensasi perusahaan saiki kasedhiya minangka plug-in kanggo pengguna Adobe Premiere Pro Mac. Nggawe lan nyepetake penyebaran praane liwat setelan otomatis, FrameFormer nyedhiyakake konversi kanggo kabeh jinis isi saka sub-QCIF nganti 8K lan ngluwihi. "Konversi tingkat frame iku penting ...

Read More »

MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud

MOG lan AdobeCreativeCloud
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

[Portugal, Januari 8, 2019] MOG Technologies, pemasok solusi akhir kanggo akhir kanggo media profesional, saiki ngumumake integrasi penuh saka piranti panggul tengah - loro kanggo mxfSPEEDRAIL lan produk SKYWATCH - nganggo Adobe® Creative Cloud® . Profesional media ngadhepi pasar sing nuntut banget kanthi panyebaran teknologi, sistem, platform lan piranti anyar. Njupuk isi siap karo ...

Read More »

NASA Ngembangake instalasi Dalet

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

New York, NY - Februari 23, 2016 - Sistem Digital Media Dalet, panyedhiya solusi solusi berbasis piranti lunak kanggo organisasi media, ngumumake dina iki manawa NASA nggedhekake instalasi Dalet, sing ana ing Johnson Space Center (JSC). Ekspansi kalebu tambahan platform server video Dalet Brio sing menehi penghargaan lan Dalet Xtend, nyedhiyakake integrasi lancar karo Adobe Premiere ...

Read More »