Home » Archives Tag: otomatisasi

Tag Archives: automation

Cinegy Multiviewer 15.2: Salam menyang Raja

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Munich, Jerman, 05 Agustus 2020: Cinegy GmbH, panyedhiya teknologi piranti lunak utama kanggo pangolahan video digital, manajemen aset, kompresi video lan otomatis, lan playout, wis ngeculake versi paling anyar saka Cinegy Multiviewer 15.2, nguatake posisi Cinegy minangka IP sing unggul lan vendor multiviewer macem-macem. Cinegy Multiviewer 15.2 minangka multiviewer paling fleksibel, paling apik kanggo aplikasi monitor premis lan remot. ...

Read More »

Pandemi nguatake regane kemitraan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aldermaston, UK, 29 Juli 2020: Sawise ngrampungake pirang-pirang proyek ing wulan-wulan kepungkur sanajan ana watesan global pandemik, SI Media lan GB Labs nggambarake nilai sing diwenehake dening kemitraan global lan regional. Adhedhasar sisih Lor sisih lor, Italia, SI Media minangka panyedhiya solusi piranti lunak siaran internasional - kalebu properti ".YES!", Sawijining web basis HTML5 lan ...

Read More »

Sarah Deas gabung karo Pixel Power kanggo ngiyatake tim penjualan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cambridge, UK, 18 Juni 2020: Pixel Power, pimpinan global ing produksi grafis lan automasi playout, wis nunjukake Sarah Deas dadi tim kantor kepala. Deas bakal menehi dhukungan dodolan internal menyang tim penjualan ing pangkalan Cambridge lan kantor regional ing Amerika Utara, Asia Kidul-Wétan lan Timur Tengah. "Aku seneng bisa melu Pixel Power langsung ...

Read More »

Kit Barritt gabung karo Pixel Power minangka manajer pelatihan

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cambridge, UK, 1 Mei 2020: Manajer proyek terkenal sing misuwur Kit Barritt wis gabung karo Pixel Power ing manajer pelatihan latihan sing nembe digawe. Nggawa akeh pengalaman kanggo nggawe lan ngirim proses latihan lan induksi menyang penyiar lan fasilitas produksi ing saindenging jagad, Barritt bakal nggawa slant seger babagan latihan: internal lan eksternal; ing situs lan online. ...

Read More »

Sistem Pebble Beach Ngumumake Asil Keuangan 2019 sing Kuwat

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Perusahaan nglaporake metrik finansial penting sing sukses sajrone rong taun kepungkur Weybridge, UK, 30 April 2020 - Pebble Beach Systems, otomatisasi, manajemen konten lan spesialis saluran terintegrasi, dina iki ngumumake asil sing kuwat kanggo taun pungkasan 31 Desember 2019, kanthi kabeh metrik finansial penting sadurunge tokoh sing nggumunake 2018. Perusahaan nambah ...

Read More »

'Showtime Pixel Power' diluncurake

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Cambridge, UK, 23 April 2020: Pixel Power wis nganakake program keterlibatan pelanggan pribadi kanthi pirang-pirang seri atus siji pertemuan online sajrone enem minggu sabanjure. Tujuane yaiku nyandhet aspek sing paling apik lan paling penting saka tradeshow - obrolan karo pelanggan babagan proyek lan cara teknologi bisa mbantu. "Ngrungokake kita ...

Read More »

Inovasi Panyimpen lan Webinars Kolaborasi karo ELEMENTS

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dusseldorf, Jerman, 20 April 2020: ELEMENTS, panyedhiya sistem panyimpen media lan inovatif, sistem produksi lan server kanggo produksi pasca produksi, nggawe uneg-uneg babagan cara nggawe panyimpenan luwih angel kanggo aliran kerja lancar lan kurang rumit liwat sawetara seri webinar sing dirancang kanggo nggarap jarak saiki - saiki lan ing ngarep. Sinau babagan kolaborasi remot adhedhasar browser web karo ...

Read More »

Sistem Pebble Beach Ndhukung Penyiar Internasional Liwat Krisis Coronavirus

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

April 2020 - Pebble Beach Systems, otomatisasi utama, manajemen konten lan spesialis saluran terintegrasi, duwe rekaman trek sing ora cocog ing ngirim solusi spesialis kanggo nyukupi ing otomatis, manajemen konten lan syarat playout komunitas siaran internasional. Sajrone krisis saiki akses remot lan operasi isih ana ing papan sing ora pati rame. Penyiar golek aman, gampang ...

Read More »