Home » Tag Archives: automation

Tag Archives: automation

Primestream Tapped dening Organisasi Amerika Serikat kanggo Katalog Transkripsi lan Video Otomatis

Primestream® pimpinan ing Media Asset Management lan automasi alur kerja dina iki ngumumake yen Organisasi Negara Amerika (OAS) milih platform Primestream's Xchange® - sing dianakake ing awan lan diintegrasi karo Artificial Intelligence (AI) - kanggo katalog aset media. Integrasi AI bakal ngenali saben speaker ing sembarang video sing digawe saka sesi OAS. ...

Read More »

GB Labs ngumumake integrasi otomatis karo panyimpenan maya Backblaze B2

READING, UK, 17 Juni 2019 - GB Labs, penyedia solusi penyimpanan kuat lan cerdas kanggo industri media lan hiburan, wis ngintegrasi layanan panyimpenan maya Backblaze B2 berbasis San Mateo, California karo automation GB Labs sing ana ing OS CORE.4. GB Labs otomatisasi ngaktifake pangguna kanggo alesan kerja migunani script ing tingkat folder, kang mandhiri tugas sing mbutuhake mbebayani lan ...

Read More »

Pixel Power berkolaborasi karo Qvest Media

Cambridge, UK 28 May 2019: Pixel Power, inovator otomatis, branding lan grafis, nggarap Qvest Media, arsitèktur sistem media global, kanggo nggawa sistem pemutaran lan otomatisasi menyang Qvest.Cloud, platform manajemen multicloud kanggo media. "Qvest.Cloud saka Qvest Media minangka lingkungan becik kanggo pendekatan virtualisasi kita kanggo otomatisasi", ngendikane James Gilbert, CEO Pixel ...

Read More »

Ooyala ngajak efisiensi kanggo Media Prima

Nggunakake media Ooyala Flex Media, Media Prima saiki bisa nyiyapake, ngatur lan nyebarake konten kanthi gampang, ngurangi wektu kanggo pasar dening 80% Ooyala, pemimpin ing solusi produksi, distribusi lan monetisasi, yaiku ningkatake manajemen isi, sindikasi lan distribusi Media Prima Berhad ("Media Prima"), perusahaan media terpadu paling gedhé ing Malaysia, ngasilake efisiensi lan penghematan biaya ing Media ...

Read More »

Pixel Power nguatake kantor Dubai

Ngadeg 301, CABSAT 2019, Dubai World Trade Center, 12 - 14 Maret: Piksel Power ngumumake penguatan tim penjualan internasional kanthi janjian Mark Barkey kanggo peran Regional Sales Manager. Dheweke bakal adhedhasar kantor Dubai ing Media City lan bakal tanggung jawab kanggo wilayah Timur Tengah lan Afrika Lor. "Tengah ...

Read More »

Piksel Piksel nyedhiyakake solusi grafis lan playout anyar kanggo dunya virtualisasi ing CABSAT 2019

Ngadeg 301, CABSAT 2019, Dubai World Trade Center, 12 - 14 Maret: Pixel Power, otomatisasi global, pamuter, inovator, lan inovator grafis, bakal ndudohake solusi lengkap; saka nggawe konten otomatis liwat iklan kanggo playout & pengiriman ing CABSAT 2019. Platform teknologi modhasar panggunaan modular sing modul perangkat lunak dibangun ing rekaman trek perusahaan 30 taun ing keunggulan grafis, ...

Read More »

MOG Central Ingest System kanthi langsung mlebu menyang Adobe Creative Cloud

MOG lan AdobeCreativeCloud

[Portugal, Januari 8, 2019] MOG Technologies, pemasok solusi akhir kanggo akhir kanggo media profesional, saiki ngumumake integrasi penuh saka piranti panggul tengah - loro kanggo mxfSPEEDRAIL lan produk SKYWATCH - nganggo Adobe® Creative Cloud® . Profesional media ngadhepi pasar sing nuntut banget kanthi panyebaran teknologi, sistem, platform lan piranti anyar. Njupuk isi siap karo ...

Read More »

Bayangkan Komunikasi Nduduhake Evolusi Praktis Menuju Teknologi Lanjutan ing NATEXPO 2018

Terbukti solusi IP-siap nyedhiyakake dalan transisi sing aman, komersial kanggo bisnis media Rusia [MOSCOW, Oktober 23, 2018] - Ing NATEXPO 2018 (31 Oktober - 2 November), Imagine ahli Komunikasi bakal ing tangan (Menenga #A29) nduduhake inovasi praktis lan strategi migrasi sing ngaktifake perusahaan media Rusia nggawe transparan, dikelola transisi saka arsitektur tradisional kanggo ...

Read More »

Boxer nginstal Telestream Vantage ing ITV London

Harvester UK, 26 September 2018 - Boxer Systems, panyedhiya solusi UK paling gedhé kanggo video, film lan pasar TV, saiki ngumumake instalasi lan implementasi sukses ing platform Vantage Media Processing, kuat, scalable, piranti lunak ing ITV London. Boxer Systems iku partner saluran Telestream UK lan makarya kanthi rapet karo ITV kanggo nemtokake, nginstal, lan ngatur sistem kasebut. Jayson Chase, Direktur Komersial, ...

Read More »

Pixel Power ngirim mesin branding sing kuat kanggo Virgin Media Television (sadurungé TV3) Irlandia

STAND 7.A05, IBC2018, RAI, AMSTERDAM: Virgin Media Televisi ing Irlandia wis ndhistribusikan Pixel Power StreamMaster BRAND, platform branding lan platform playout anyar sing kuat ing ngisor iki kanggo syarat kanggo sistem grafis anyar sing bakal ngirim efisiensi antarane departemen desain lan panularan, kanthi otomatis nangani owah-owahan jadwal kanthi grafis lan branding sing tepat, lan menehi kemampuan kanggo ngatasi ...

Read More »

Otomasi Pixel Power digelar ing alur kerja grafis tekanan dhuwur kanggo IBC TV

STAND 7.A05, IBC2018, RAI, AMSTERDAM: Pixel Power, otomatisasi global, pencitraan merek lan grafis, nambah dukungan kanggo IBC TV, si penyiar ing situs IBC2018, nganggo rong tambahan penting: sistem otomatisasi grafis Pixel Power workflow sing mbebasake nyunting wektu lan sumber suwe lan ...

Read More »

Pixel Power meluncurake StreamMaster PRODUCE kanggo produksi grafis multi-saluran, multi-operator virtualizable ing IBC2018

StreamMaster PRODUCE bebarengan karo StreamMaster BRAND & StreamMaster DELIVER nawakake kulawarga lengkap perangkat lunak sing ditetepake, nggawe virtualizable, branding, master-kontrol & solusi playout terpadu STAND 7.A05, IBC2018, RAI, AMSTERDAM: Pixel Power, otomatisasi global, branding lan grafik inovator, ndawakake platform évolusionèré sing bisa ditrapake kanthi fungsionalitas anyar. StreamMaster PRODUCE bakal diluncurake ing IBC2018 lan di bangun ...

Read More »

Bayangkan Komunikasi Ndudohake Strategi Transformasi Bisnis ing IBC2018

Praktis pendekatan inovasi mbisakake perusahaan media kanggo ngowahi dalan lan jangkah transisi menyang arsitektur lan model bisnis sabanjuré. DALLAS, 26 Juli 2018 - Bayangan Komunikasi ngajak para pamiarsa ing IBC2018 (14-18 September 2018, Amsterdam) ing Amtrium, # 4.A01. Pakar-pakar industri bakal siap kanggo nduduhake inovasi praktis lan strategi migrasi sing ngaktifake ...

Read More »

Cinegy TV Pack drive aksesibilitas karo AMI Canada

Munich, Jerman 25 Juni 2018 - Cinegy ngumumake yen Accessible Media Inc. (AMI) berbasis Kanada wis ngetrapake modul perangkat lunak TV Cinegy ing tingkat korporat kanggo riset lan ngembangake pendekatan anyar kanggo ngasilake lan ngirimake penawaran program sing diakses. Cinegy nggambarake piranti lunak ditetepake televisi liwat pamroses video digital, manajemen aset, kompresi video, otomatisasi lan alat playout, lan ...

Read More »

ASG Ndarbeni Platinum Partner Sales Award saka Primestream

EMERYVILLE, CALIF. - Advanced Systems Group (ASG), perusahaan teknologi media lan teknik terkemuka, saiki ngumumake wis diakoni dening Primestream kanggo upaya dodolan karo Platinum Partner Award. Bebungah iki diwenehake kanggo Partners Integration Primestream sing nunjukake rekaman prestasi sing apik karo teknologi Primestream. Platform Xchange Enterprise Primestream lan Suite Produksi FORK ...

Read More »

RUSHWORKS Lantik Rep Sales Sales Desimone kanggo Amerika Serikat Timur

Perusahaan Terus Nguatake Presensi saka New Jersey nganti Maine Flower Mound, Texas - RUSHWORKS, perusahaan pangembangan perangkat lunak sing mantep khusus ing teknologi sing apik kanggo produksi, puter maneh lan streaming, yaiku ndandani merek RUSHWORKS luwih-luwih ing wilayah Northeast kanthi milih veteran industri Rich Desimone minangka Republik Jualan Timur Laut Rush Beesley, presiden RUSHWORKS, nggawe pengumuman saka markas ing ...

Read More »