Home » Arsip Tag: David Ross

Tag Archives: David Ross

IBC 2018 - A Ross Review of #IBCShow

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

IBC minangka salah sawijining tradhisi sing paling gedhe ing kalender industri siaran lan menehi kesempatan sing wigati kanggo para pencipta konten kanggo teka lan ndeleng perkembangan paling anyar ing teknologi produksi. Sayange, iku uga acara dina 4 sing diselenggarakake dina 5, lan pangurangan jumlah pengunjung taun iki kudu nambah bobot akeh suara ing pameran gedhe ...

Read More »