Home » Tag Archives: World Racing Group

Tag Archives: Grup Balap Donya

Dejero CellSat Njupuk Produksi Remote World Group Racing menyang Level Sabanjure

Spesialis racing rok ngedongkrak jangkoan racing ing panggonane jarak jauh, kanthi tantangan kanthi nggunakake kemampuan jaringan Dejero CellSat IP blending] Waterloo, Ontario, Desember 4, 2018] - Dejero, inovator ing solusi sing dikelola awan sing nyedhiyakake transportasi video lan konektivitas internet nalika seluler utawa ing lokasi sing adoh, wis nyiapake solusi satelit IP seluler lan Ku-band Campuran CellSat menyang World Racing ...

Read More »