Home » Arsip Tag: integrasi

Tag Archives: integrasi

Solusi Produksi Urip Sukuk Gawe Utang Edge

MONTREAL - 8: 00 CET Agustus 22, 2019 - Kamera serbaguna Grass Valley wis dipilih dening Expert'ease, kanggo nambah penawaran produksi langsung. Solusi Grass Valley dipilih kanggo linuwih lan keterampilan sing wis kabukten lan bakal ngidini perusahaan audiovisual lan multimedia berbasis Montreal njupuk kapabilitas produksi ing tingkat sabanjure. Instalasi lan Komisi sistem anyar yaiku ...

Read More »

Sistem Pebble Beach nggabungake karo Vizrt kanggo nambah grafis playout

Weybridge, UK, Agustus 20th, 2019- Pebble Beach Systems Ltd, sawijining otomatisasi utama, manajemen konten lan spesialis saluran terintegrasi, dina iki ngumumake yen wis bekerjasama karo spesialis grafis Vizrt kanggo nggabungake Viz Engine menyang solusi playout terpadu Dolphin lan Orca. Teknologi saluran terintegrasi kanthi gampang bisa nggawe rantaian playout kanggo penyiar kanthi ngirim tabungan logistik, ruang lan biaya. Biasane, ...

Read More »

Produk TSL Ndhaptar Solusi Ngawasi Audio lan Sistem Kontrol Broadcast paling anyar ing SET Expo 2019

São Paulo, Brazil, Agustus 20, 2019 - TSL Products, sawijining desainer terkemuka lan produsen solusi aliran kerja siaran, bakal nampilake solusi audio lan kontrol paling anyar ing SET Expo 2019, ing samping sistem integrasi partner Line Up. TSL bakal nyorot nganyari babagan penawaran pemantauan audio, kalebu platform SAM-Q, PAM-IP lan garis MPA1. Kajaba iku, bakal nuduhake ...

Read More »

Gravity Media luwih lengkap ing Australia kanthi akuisisi Chief Entertainment

Deal nggawe program pamrograman utama lan turnaround program kanthi studio lan fasilitas produksi produksi Watford, UK, 19th Agustus 2019 - Gravity Media, panyedhiya global utama fasilitas siaran langsung lan layanan produksi, wis sarujuk entuk Ketua Entertainment Pty Limited , panyedhiya studio studio lan produksi langsung ing Australia, saka Telstra Corporation Limited, telekomunikasi utama ing Australia ...

Read More »

VIMN lan ACCESS miwiti kemitraan ing Jerman kanggo nggawa pengalaman hiburan TV menyang industri otomatis

ACCESS TwineTM kanggo Sistem Mobil nampilake saluran linear MTV, Comedy Central lan Nickelodeon Tokyo, Agustus 19, 2019 - Netacom International Media Networks (VIMN) lan ACCESS CO., LTD ngumumake kemitraan supaya merek TV sing dikenal kanthi profesional Viacom kanthi global diakses para penumpang kendaraan. lewat ACCESS TwineTM kanggo Mobil (Twine4Car) ing Jerman. Ing syarat-syarat kesepakatan, ACCESS entuk hak nggawe feed linear MTV, ...

Read More »

Ngurmati Animator Landmark: Richard Williams, Mati Ing 86

Nerangake karo rasa sedih banget nalika ngumumake manawa saiki animator landmark terkenal Richard Williams tiwas nalika umure 86. Williams minangka aktor swara sing misuwur, penulis sing misuwur, uga uber-jenius sing paling dikenal kanthi karyane kanthi animasi. Akeh kontribusi paling misuwur ing Williams kanggo animasi kalebu film kayata The Pink Panther Series, sing dibintangi ...

Read More »

Pamuter Media 8K HEVC HEVC Nggunakake AJA KONA 5 lan Corvid 88 kanggo Cepet, Fleksibel I / O

Saiki produksi 4K wis nolak ing siaran, acara live, olahraga lan liya-liyane, produksi 8K lan 16K banget ing cakrawala, njaluk panjaluk dekoding lan alat muter maneh resolusi video sing luwih dhuwur. Panyedhiya solusi media Spin Digital ngrampungake kebutuhan sing akeh banget karo Spin Digital Media Player - pamuter media 8K HEVC sing berprestasi tinggi. Kompromi piranti lunak proprietary lan ...

Read More »

Telestream Ngumumake Generasi Sakabanjure Wirecast Gear

Nevada City, California, August 15th, 2019 –Telestream, a global leader in file-based media workflow orchestration, media streaming and delivery technologies, today announced the latest version of Wirecast Gear, a new generation of the company’s award-winning live video streaming production hardware. Powerful, purpose-built, and easy to use, the fully-configured workstation allows anyone to broadcast professional live productions in a matter of ...

Read More »

Perangkat Lunak RT Nggabung Teknologi Teknologi Suket Lemak Kanggo Ndorong Inovasi lan Interoperabilitas

MONTREAL – 8:00 EST August 14, 2019 – Grass Valley, today added RT Software Ltd. as a founding member of the Grass Valley Technology Alliance (GVTA), a new program for technology and solutions providers that delivers improved purchasing confidence and selection for customers. The certification program gives broadcasters and media organizations access to solutions that are interoperable with a range ...

Read More »

Facilis Next Gen HUB Shared Storage System ndadekake debut Eropa ing IBC2019

HUDSON, MA (August 13th, 2019) – Facilis, a leading international supplier of cost-effective, high performance shared storage solutions for collaborative media production networks today announced that IBC2019 will see the first European presentation of its newly shipped HUB Shared Storage System, and previews of version 8.0 HUB software management. Built as an entirely new platform, Facilis HUB represents the evolution ...

Read More »

MOG mitra karo LineUp ing SET EXPO 2019

MOG Technologies, supplier solusi akhir dunya kanggo media profesional, dina iki ngumumake kemitraan karo LineUp, salah sawijining Sistem integrator utama ing pasar Broadcast Brasil. LineUp wis ana ing pasar luwih saka 28. Fokuse yaiku ing Integrasi Integrasi Sistem, Projek, Pemasangan lan Penjualan Produk, lan dhukungan teknis kanggo peralatan audio lan video. Saiki, LineUp ...

Read More »

Bluefish444 nambah luwih akeh fitur lan nganyari Owahi-Rekaman ing IngeSTore

Bluefish444 IngeSTore Versi 1.1.2 Saiki Kasedhiya

Codecs sing dianyari, Rekaman Owahi-Sajrone, lan RESTA ing versi IngeSTore 1.1.2 North Melbourne, Australia, Agustus 6, 2019 - Bluefish444, pabrikan saka industri video profesional bermutu paling dhuwur sing ora dikepungake UltraHD SDI, ASI, Video Over IP & HDMI I / O kertu lan konversi mini, wis ngrilis versi 1.1.2 IngeSTore. Nganyari gratis IngeSTore iki nambah dhukungan kanggo codecs anyar, alur kerja Sunting-Nalika-Rekam lan API REST. ...

Read More »

Solusi Utami kanggo Nyorot Solusi Ngilangi watesan lan Nggawe Kreativitas Media ing IBC2019

Ing IBC2019, Primestream bakal nggawe macem-macem fitur lan fungsi sing anyar lan apik ing toolet lengkap kanggo mbantu para pelanggan ngatasi masalah sing kompleks kalebu pangowahan teknologi, alur kerja lan kesempatan bisnis. Sistem overarching Primestream kanthi lancar nggabung kabeh teknologi sing wis kabukten supaya alur kerja fleksibel sing ngatasi kesempatan lan tantangan unik ing Enterprise, Digital Media, ...

Read More »

StreamGuys Ngembangake Kemungkinan Integrasi kanggo Solusi Streaming Kelas perusahaan lan Podcasting karo API Anyar

Antarmuka pangembang anyar kanggo platform manajemen live lan podcast, kanthi alat analytics sing ndarbeni pangerten, mbisakake integrasi lancar menyang sistem lan alur kerja pelanggan BAYSIDE, CALIFORNIA, Agustus 2, 2019 –SaaS-podcast basis streaming lan streamator inovator StreamGuys dina iki ngumumake Antarmuka Program Programming lengkap (API) sing lengkap kanggo sistem resurposing lan sistem manajemen podcast SGrecast. API anyar menehi ...

Read More »

JVC ngirim Camcorder Terpadu Terpadu Terapi Terintegrasi Industri JVC kanthi GY-HM250

WAYNE, NJ (Aug. 1, 2019) – JVC Professional Video, a division of JVCKENWOOD USA Corporation, today announced a major upgrade to its family of GY-HM250 4KCAM compact handheld camcorders that streamlines connectivity to Facebook Live. The free upgrade, available here, includes a new “Facebook Live” menu choice to simplify the connection process, making the GY-HM250 the first fully integrated Facebook ...

Read More »

Densitron Luwih Ngembangake Solusi ing Tampilan, Kontrol, lan Interface ing IBC 2019

Kent, UK, 31 Juli 2019 - Densitron, pimpinan global ing Interaksi Mesin Mesin Manusia (HMI) kanthi inovatif, bakal nuduhake Tampilan Rack Full-Surface Rilis foue anyar kanggo IBC 2 ing Stands B2019, Hall 41 lan D8 , Hall 30 wiwit 11-13 September. Nggawe debut resmi ing IBC 17 bakal dadi tampilan UReady 2019U anyar Densitron. ...

Read More »