Home » Tag Arsip-arsip: Integrasi ISV

Tag Archives: Integrasi ISV

FileCatalyst Partners With Wasabi to Accelerate File Transfer To and From the Cloud

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ottawa, ON - FileCatalyst, pioneer pemenang penghargaan Emmy® ing transfer file sing dikelola lan solusi transfer file sing paling cepet ing donya, wis ngumumake yen wis ngintegrasi solusi percepatan transfer file karo panyimpenan awan panas Wasabi, nyediakake kecepatan transfer unprecedented menyang lan platform maya. Panyimpenan panas Wasabi yaiku panyimpenan obyek sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo tujuan apa waé. ...

Read More »