Home » Arsip Tag: konten

Tag Archives: isi

The Liaison of Filmmakers Independent of Toronto dadi subtitleNEXT Webinar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aksesibilitas Media, Captioning Kreatif lan Subtitling karo SubtitleNEXT - 5 Agustus 2020 - 4pm EST The Liaison of Independent Filmmakers of Toronto host SubtitleNEXT Webinar with Profuz Digital Kanggo rilis langsung - 28 Juli 2020, Toronto, Kanada - Pencipta piranti lunak SubtitleNEXT, Profuz Digital yaiku seneng konfirmasi yen partner industri film, The Liaison of Filmmakers Independent ...

Read More »

DejaSoft ngluncurake DejaEdit Versi 3 -

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

DejaEdit Versi 3 njupuk file sing disinkronake menyang level anyar kanthi pengalaman pangguna sing ditingkatake, fitur keamanan tambahan lan manajemen aliran kerja sing luwih apik Kanggo Release Langsung, 28 Mei 2020, Gothenburg, Swedia - Teknologi start-up DejaSoft wis miwiti versi 3 saka media sisih pinggir. file alat sinkronisasi file - DejaEdit. Aplikasi penting kanggo produksi film, DejaEdit ngidini para editor ing Avatar bisa ...

Read More »

Bee Abang Ngembangake Hubungan sing Paling dawa karo TitanTV ing Amerika Utara

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Red Bee wis nambah hubungane karo TitanTV, Inc., terus ngirim layanan Penemuan Konten kanthi metadata kualitas tinggi lan media sing sugih kanggo pandhuan program elektronik interaktif. Liwat kemitraan kasebut, Red Bee lan TitanTV nyedhiyakake layanan pandhuan linear lan VOD kanggo OTA, OTT lan NextGen TV (ATSC 3.0) kanggo penyiar lan panyedhiya konten ing Amerika Utara, nggawe ...

Read More »