Home » Tag Archives: content

Tag Archives: isi

Roger lan Mesin Big Ngumumake Merger

Creative agency Roger and full-service production company Big Machine announced a strategic merger today that will expand the creative capabilities for their respective agency, brand, and entertainment clients. The LA-based studios will retain the Roger name and continue all operations at their newly renovated facility in the Silver Lake neighborhood of Los Angeles. Representing Roger in the business partnership is ...

Read More »

TV Insight Ngumumake Charlotte van Bochove minangka Manajer PR Global

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake Charlotte van Bochove minangka Pengurus PR Global, efektif Agustus 1st. Ing peran anyar dheweke, van Bochove bakal ngatur kegiatan komunikasi saben dina Insight TV, makarya kanthi agensi eksternal kanggo promosi merek Insight TV lan ngasilake saluran sing luwih akeh ...

Read More »

Insight TV kanggo debut 'Mobil Crews karo Supercar Blondie'

Insight TV, siaran 4K UHD HDR lan produser konten UHD asli, wis ngumumake manawa acara Car Crews anyar karo Supercar Blondie, dibintangi selebriti sosial lan penggemar supercar Alex Hirschi - aka Supercar Blondie - diluncurake ing Insight TV ing 22nd Agustus. Acara anyar sing paling gedhe ngrayakake mobil, driver lan budaya motor sing ora biasa ...

Read More »

Insight TV, 4K UHD Producer lan Channel Provider, Partners with Monster Energy for Jndia, The Fast Life

TV Insight, penyiar utama lan produser olahraga petualangan 4K UHD lan gaya gaya urip pribumi, wis gabung karo perusahaan minuman beralkohol Energy Monster kanggo mrodhuksi Jndia, The Fast Life, film dokumenter sing nuduhake crita luar biasa wadon pembalap Jndia Erbacher. Dokumenter, kang premieres 17 Agustus ing Insight TV, yaiku paling anyar ing ...

Read More »

Insight TV Launches Fourth Installment of Power & ... With Power & ... Football Series That Airs on September 19th

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR lan produser saka konten UHD asli, ngurusi serial 4th saka seri-gaya dokumenter, multi-episode lan topical populer, Power & ..., sing ngemot wong biasa kanthi urip sing luar biasa . Pertunjukan anyar, disebut Power & ... Sepakbola, sing diluncurake ing Insight TV ing September 19th, nggambarake carane sepak bola nyatu dunya ora kaya ...

Read More »

Insight TV Launches on Delta Fiber Netherlands 'Delta and Caiway Networks

Insight TV, panyedhiya konten global, saluran lan distributor wis nandatangani perjanjian distribusi karo operator Telekom Belanda Delta Fiber, sing bakal nonton peluncuran Insight TV ing jaringan Delta lan Cai. Pelanggan Delta lan Caiway ing saindhenging Walanda bakal bisa nonton portofolio Insight TV saka pameran lan seri populer ing HD, 24 / 7 saka 17th June. Pengumuman iki ...

Read More »

Jeblugan Insight TV ing Yunani lan Siprus ing Nova

Insight TV, panyedhiya konten global lan saluran TV wis ngumumake yen wis ngetokake saluran HD ing Yunani ing Nova, panyedhiya layanan hiburan lan komunikasi sing paling apik ing negara kasebut. Tèks TV Insight sing unik, sing nyurung wates roh lan petualangan manungsa, bakal kasedhiya ing Yunani lan Siprus karo subtitle Yunani sing diwènèhaké ...

Read More »

Insight TV Launches in Spain on Ahí + Sports Service

TV Insight, penyiar 4K UHD HDR ing donya, lan produser saka konten UHD native, wis nglancarake saluran HD ing operator Spanyol Ahí +, paket olahraga pay-tv. Pelanggan bakal nduweni akses menyang wawasan lengkap Insight TV saka konten inspirasi lan pemikiran sing adhedhasar afektif global lan topik tren. Ahí + dibukak kanthi tujuan utama kanggo nyedhiyani ...

Read More »

4K UHD Channel Insight TV Launches in Canada on Optik TV

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR lan produser saka konten UHD HDR ing donya, ngumumake kasil distribusi kang bakal nonton feed 4K UHD ing Insight TV Kanada ing TELUS Optik TV. TV Insight disebarake ing Kanada dening Ethnic Channels Group Ltd (ECG). TELUS, salah sawijining perusahaan telekomunikasi paling gedhe ing Kanada, nyedhiyakake layanan TV ...

Read More »

Flix Snip Luwih Ngembangake Distribusi Video Content Eropa karo video Huawei

Aplikasi isi canggih lan layanan VOD Flix Snip wis ngumumake kemitraan distribusi utama karo peralatan telekomunikasi multinasional lan prodhuk elektronik konsumen Huawei Technologies Co. Ltd. Premium Flix Snip, isi formulir cendhak saiki kasedhiya kanggo panganggo ponsel Huawei ing Spanyol lan Italia minangka bagéan saka layanan Huawei Video SVOD. Pengumuman iki di bangun marang semangat Flix ...

Read More »

Jeblugan Insight TV ing Sky Deutschland

Insight TV, penyiar 4K UHD HDR anjog ing donya lan produser saka konten UHD native, wis ngumumake yen wis ngluncurake saluran HD ing Sky Deutschland ing 3rd Juni. Sky Deutschland minangka salah sawijining panyedhiya hiburan ing Jerman lan Austria. Program sing kalebu olahraga sing paling apik, seri eksklusif, rilis film anyar, sawetara ...

Read More »

TV Insight Nguatake Distribusi MENA kanthi Launch ing Platform My-HD

TV Insight, penyiar 4K UHD HDR ning dunya lan produser saka konten UHD native, wis ngluncurake saluran HD ing Timur Tengah lan Afrika Lor (MENA) ing My-HD, HD langsung langsung menyang ngarep Platform Pay-TV ing wilayah kasebut. Kesepakatan kasebut rampung liwat perusahaan distribusi ing Dubai, Manajemen Hak SAWA. Pelanggan ing Amerika Serikat ...

Read More »

Insight TV dadi pisanan 4K UHD HDR Channel ing Swiss Telco Sunrise TV neo max OTT App

TV Insight, penyiar 4K UHD HDR lan produser konten UHD HDR ing donya, ngumumake masalah distribusi karo operator telekomunikasi Swiss Sunrise, sing bakal weruh Insight TV dadi kanal 4K UHD HDR sing bakal diluncurake ing anyar TV anyar neo max OTT Sunrise . TV Insight bakal kasedhiya kanggo pelanggan ing negara 13th May. Pelanggan bakal ...

Read More »

Rasa irama Kota sampeyan karo Show New New TV Insight 'Kota Beats'

Penggawé konten global lan saluran TV, Insight TV, ngetokake seri anyar, inspirasi musik sing nyayurake kutha lan sejarah. Nindakake 13 Mei 2019, City Beats nderek DJ lan produser musik Carly Foxx ing perjalanan musik. Saben episode disetel ing lokasi Eropah sing apik, ing ngendi ...

Read More »

Insight TV UHD Network Now Available to NCTC Member Companies

TV Insight, penyiar 4K UHD HDR lan produser asli UHD-isi, wis mlebu persetujuan karo Koperasi Kabel Televisi Nasional (NCTC) kanggo nawakake jaringan 4K / UHD marang anggota NCTC ing negarane. MTC, sing nglayani maneh Central Catskill maneh saka New York, dadi sing pisanan ngetokake Insight TV. Pengumuman iki digawe dening Mark Romano, VP, ...

Read More »

CBS Newspath Manggonke LiveU Matrix Content Management Service Across CBS News Bureaus & Affiliates

LiveU lan CBS Newspath wis kesepakatan kanggo kesepakatan ing pirang-pirang taun kanggo LiveU Matrix kanggo nangani kontribusi lan pangiriman konten langsung menyang gabungan 200 + lan pitung warta global. LiveU Matrix minangka layanan kurasi konten sing efisien sing menehi manajer ruangan ruangan kanthi cepet lan gampang menehi atusan afiliasi ora cocog karo feed urip saka LiveU ...

Read More »