Home » Tag Archives: Joel Fields

Tag Archives: Joel Fields

FilmLight nyiptakake Perang Dingin kanggo 'The Americans'

Series six digandhengake kanggo HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks Emmy kaping enem lan final pemenang penghargaan Emas, periode pencet thriller diatur ing 1980s sak Perang Dingin, iki bubar rampung ing HDR lan 4K Ultra HD ing Technicolor PostWorks ing New York. Wiwit seri loro, tampilan seri rampung wis ...

Read More »