Home » Tag Archives: kirim produksi

Tag Archives: kirim produksi

Koordinator Produksi Pos

Position: {job_title} Company: Meredith Corporation Location: New York NY US A working knowledge of Adobe Creative Suite, particularly Premiere and After effects. The video department at Meredith Corporation produces thousands of videos… More >>

Read More »

Dan Kneece Powers mati bebob Micros kanggo Rhode Island Indie

Laporan pangguna bebob Munich, Jerman www.bebob.tv Efektif: 21 Agustus, 2019 Dan Kneece Powers mati bebob Micros kanggo Rhode Island Indie Nalika kamera obah, sawetara ora bisa nantang dendhangan Dan Kneece. Resume diwaca kaya film Who Who Who of high-power saka karya legendaris Steadicam ing saindenging 1980 lan '90 menyang sinematografi dinamis saiki. ...

Read More »

Kejuaraan Nasional Softball GOLD Langsung Urip kanthi Desain Blackmagis

Fremont, CA - 22 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake manawa GlobeStream Media live streaming USA Softball's GOLD National Championships nggunakake macem-macem produk Desain Blackmagic, kalebu kamera URSA Broadcast lan ATEM Television Studio Pro 4K live switcher, kanggo nyekel luwih saka Siaran jam 500 saluran siaran ngliwati sanga lapangan softball. Ditampa ing Papan Warisan ...

Read More »

Asisten Produksi

Posisi: {job_title} Perusahaan: KURSUS NATURAL Lokasi: Los Angeles CA US Mbantu macem-macem kabutuhan produksi pre & post. Njaga organisasi ruang studio nalika lan sawise shoots. Pengalaman sing makarya ing lingkungan sing cepet. Liyane >>

Read More »

C&I Studios Nggunakake DaVinci Ngatasi Halaman Motong 16 Studio kanggo Deliverables Media Sosial

Fremont, CA - 21 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen C&I Studios, agensi nggawe konten global, nggunakake kaca potongan anyar DaVinci Resolve 16 Studio sing luwih cepet tinimbang sadurunge nyunting. Percaya ing DaVinci Resolusi 16 Studio kanggo mungkasi produksi post, kalebu nyunting, penggredan warna, efek visual (VFX) lan audio Fairlight, C&I Studios nggawe video ...

Read More »

Posisi Pos, Posisi Internasional Transkripsi

Posisi: {job_title} Perusahaan: ESR 24 / 7 eSports Network Lokasi: Long Island City NY US Sampeyan bakal intering kanggo ESR 24 / 7 eSports Network lan Video Perfect, omah produksi postingan. Saiki kita ngupaya intern kanggo mbantu nyunting pertunjukan ... More >>

Read More »

Intern Production Post

Posisi: {job_title} Perusahaan: Setengah Yard Productions Lokasi: New York NY US Half Yard Productions, perusahaan produksi TV, nggolek intern kanggo kantor NYC. Ngewangi tim tim produksi lan produksi sanajan mayoritas ... Liyane >>

Read More »

Kreatif / Pasca Produksi

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi VideGro: Beacon NY US Bakal mbutuhake kreatif desain kanggo produksi postingan video, papan tulis, print / salinan web, lan liya-liyane. Nggolek wong sing mangan, turu, lan ambegan desain ... Liyane >>

Read More »

Blackmagic Desain Live Production Workflow Captures Festival Beauregard

Fremont, CA - 19 Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake yen solusi serat SMPTE multicamera, sing nampilake Broadmedia URSA Broadcast karo Panel Kontrol Kamera ATEM, dikirim ing panggung utama ing Festival Beauregard, lan ngirim liputan langsung saka pagelaran kanthi Fatboy Slim, Interpol, Pambocoran lan liya-liyane. Atur ing lapangan Chateau de Beauregard, lan ...

Read More »

Gravity Media luwih lengkap ing Australia kanthi akuisisi Chief Entertainment

Deal nggawe program pamrograman utama lan turnaround program kanthi studio lan fasilitas produksi produksi Watford, UK, 19th Agustus 2019 - Gravity Media, panyedhiya global utama fasilitas siaran langsung lan layanan produksi, wis sarujuk entuk Ketua Entertainment Pty Limited , panyedhiya studio studio lan produksi langsung ing Australia, saka Telstra Corporation Limited, telekomunikasi utama ing Australia ...

Read More »

Asisten Produksi

Posisi: {job_title} Perusahaan: KURSUS NATURAL Lokasi: Brooklyn NY US Kita njaluk Asisten Produksi kanggo perusahaan produksi film mbutuhake asap EA. Ngewangi macem-macem kabutuhan produksi pre & post. Liyane >>

Read More »

Rilis Film Paling Panas 2019 ing Desain Blackmagic

Fremont, CA - 16th, 2019 - Desain Blackmagic ngumumake saiki manawa pirang-pirang rilis film ing musim semi musim panas 2019 nggunakake akeh produk Desain Blackmagic sajrone produksi lan kirim, kalebu kamera film digital, DaVinci Resolve Studio, koreksi warna, efek visual (VFX) lan aplikasi produksi postingan audio, lan liya-liyane. Iki kalebu sawetara blockbuster paling gedhe lan samesthine ...

Read More »

Entuk Video Editor Tingkat

Entry Level Video Editor Company Confidential City, State Alexandria, VA Duration not provided Salary / Rate not provided Job posted on 08/15/19 Apply by 08/31/19 Website not provided Share About the Job Entry Level Avid / Premiere Editor Wanted Applicant needs to be a self-starter and able to work with minimal supervision. The ability to work in a fast-paced, deadline ...

Read More »

Tembok Quanta Fi Australia Australia Anyar ing URSA Mini Pro lan Graded karo DaVinci Resolve

Fremont, CA - 15th Agustus, 2019 - Desain Blackmagic dina iki ngumumake film sci fi anyar "Quanta" ditembak kabeh ing URSA Mini Pro, nalika grading rampung nggunakake DaVinci Resolve Studio. Film iki minangka salah sawijining film sing didistribusikan global ing perusahaan produksi Melbourne basis anyar lan kolektif film Raygun, lan bakal miwiti distribusi ing ...

Read More »

Facilis Next Gen HUB Shared Storage System ndadekake debut Eropa ing IBC2019

HUDSON, MA (13th, 2019) - Facilis, panyedhiya solusi panyimpenan internasional sing larang regane, regane kinerja dhuwur kanggo jaringan produksi media kolaborasi dina iki ngumumake manawa IBC2019 bakal ndeleng persiyapan Eropa pertama saka Sistem Penyimpanan Shared Shared sing mentas dikirim. lan pratinjau manajemen piranti lunak 8.0 HUB versi. Dibangun minangka platform sing anyar, Facilis HUB nggambarake evolusi ...

Read More »

Kapal AJA KUMO 3232-12G Kompak 32 × 32 12G-SDI Router

Grass Valley, CA (Agustus 12, 2019) - Sistem Video AJA wiwit ngirim penghubung kompak KUMO 3232-12G, nampilake input 32x 12G-SDI lan output 32x 12G-SDI ing port 2RU portofolio lan output 12G fleksibel lan larang regane. nuntun. Dirancang kanggo nggunakake ing siaran, produksi lan lingkungan ProAV, KUMO 3232-12G ndhukung resolusi format gedhe, tingkat pigura sing dhuwur lan format warna jero, nalika suda ...

Read More »