Home » Tag Archives: kirim produksi

Tag Archives: kirim produksi

Kirimake New York Alliance (PNYA) "Post Break" kanggo Ngumumake Kepiye Kiriman

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Webinar gratis sing dina Kemis, 13 Agustus ing 4:00 WIB-YORK NEW - Kemajuan karir ing dunia pasokan produksi kompetitif bisa dadi tantangan. Kanggo edisi sabanjure seri webinar mingguan sing populer Post Break, Post New York Alliance nglumpukake panel industri profesional sing maju lan ditetepake kanggo nuduhake rahasia kanggo pindhah tangga. Sing gratis ...

Read More »

Kiriman New York Alliance (PNYA) kanggo nliti Produksi Pasca ing Donya Pasca-COVID

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sesi gratis sing diluncurake kanggo dina Kamis, Agustus 6 ing 4:00 WIB-YORK NEW - Apa sing bakal ditindakake ing industri pasca produksi New York nalika COVID-19? Panel ahli industri bakal menehi peta dalan menyang jagad pas-pandemi - lan menehi saran babagan cara navigasi kasebut - ing edisi Post Break paling anyar, seri konferensi video mingguan sing diprodhuksi dening Post ...

Read More »

Bluefish444 nambah dhukungan KRONOS K8 kanggo Foundry Nuke lan Nuke Studio 12 kanthi Windows 2020.14.0 Instal Paket

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Kualitas 2K / HD / SD-SDI saka produk Foundry Nuke kanthi hardware Bluefish KRONOS lan hardware Epoch North Melbourne, Australia, 30 Juli 2020 - Bluefish444, produsen industri video profesional paling bermutu tanpa 4K SDI, ASI, Video Liwat IP & HDMI Kertu / konversi O / O, ngumumake dhukungan kanggo Foundry Nuke lan Nuke Studio 12 ing installer Windows 2020.14 paling anyar kanggo KRONOS K8 ...

Read More »

The Liaison of Filmmakers Independent of Toronto dadi subtitleNEXT Webinar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Aksesibilitas Media, Captioning Kreatif lan Subtitling karo SubtitleNEXT - 5 Agustus 2020 - 4pm EST The Liaison of Independent Filmmakers of Toronto host SubtitleNEXT Webinar with Profuz Digital Kanggo rilis langsung - 28 Juli 2020, Toronto, Kanada - Pencipta piranti lunak SubtitleNEXT, Profuz Digital yaiku seneng konfirmasi yen partner industri film, The Liaison of Filmmakers Independent ...

Read More »

Gambar inspirasi nunjuk James Martin minangka Kepala Pegawai Strategi

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Mantan eksekutif Sim International bakal ngarahake upaya ekspansi lan macem-macem anyar. VANCOUVER, SM - Gambar sing inspirasi, panyedhiya premiere saka sewa sewa peralatan lan layanan produksi kanggo industri film, televisi lan siaran, wis milih James Martin minangka Kepala Sastranegara Strategi. Eksekutif industri 20 taun, Martin bakal fokus utamane babagan ekspansi lan macem-macem bisnis. Dheweke bakal mimpin upaya anyar kanggo ngembangake ...

Read More »

Kiriman New York Alliance Siri Video Konferensi "Pos Break"

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Sesi Kemis mbesuk bakal dadi pusat ing VFX kanggo jagad pasca COVID, wanita ing post, musik nyunting lan subjek liya-liyane. NEW YORK CITY-Post New York Alliance (PNYA) ngembangake seri konferensi video mingguan sing populer Post Break, sing nyedhiyakake industri pasca produksi New York kanthi informasi kritis lan rasa komunitas sajrone pandemik coronavirus. Diluncurake ...

Read More »