Home » Arsip Tag: kualitas siaran

Tag Archives: kualitas broadcast

INTEGRASI ELEKTRONIK DENGAN ELEKTRONIK DENGAN PLATFORM

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Zixi, pimpinan industri kanggo nggawe video kualitas-siaran langsung liwat IP-lan, lan arsitek menang saka Platform Video-Defined Video (SDVP), dina iki ngumumake kemitraan lan integrasi karo Elecard, panyedhiya terkenal produk piranti lunak kanggo enkoding, transcoding, monitoring lan analisa data video lan audio kanthi macem-macem format. Elecard wis gabung Platform Zixi Software-Defined Platform karo CodecWorks, yaiku ...

Read More »

Lynx Technik milih PHABRIX Qx kanggo upgrade tes lan pangukuran utama

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

08 April 2020 - Lynx Technik AG, pangembang Jerman produk bermutu tinggi kanggo sektor pasar profesional lan siaran, wis tuku telung rasterhara IP / SDI PHABRIX Qx luwih maju kanggo njamin pangolahan uji coba sing paling apik kanggo produke. Sistem kasebut diwenehake dening Logic Media, Distributor PHABRIX. Stefan Gnann, CEO, Lynx Technik, ujar, "Lynx Technik AG ...

Read More »

Zixi Partner karo Blackbird kanggo Editing Video Video Langsung

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

8 April 2020 - Zixi, pimpinan industri nggayuh video kualitas berkualitas sing bisa dipercaya, live siaran liwat IPA, lan arsitek menang saka Platform Video Defined Software (SDVP), dina iki ngumumake kemitraan lan integrasi karo Blackbird, jagad iki Platform video lan penerbitan awan maya sing paling cepet, kuat lan medhot sing nyedhiyakake akses cepet menyang konten video kanthi gampang nggawe klip lan ...

Read More »

Dejero CellSat Njupuk Produksi Remote World Group Racing menyang Level Sabanjure

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Spesialis racing rok ngedongkrak jangkoan racing ing panggonane jarak jauh, kanthi tantangan kanthi nggunakake kemampuan jaringan Dejero CellSat IP blending] Waterloo, Ontario, Desember 4, 2018] - Dejero, inovator ing solusi sing dikelola awan sing nyedhiyakake transportasi video lan konektivitas internet nalika seluler utawa ing lokasi sing adoh, wis nyiapake solusi satelit IP seluler lan Ku-band Campuran CellSat menyang World Racing ...

Read More »