Home » Arsip Tag: Lens

Tag Archives: Jarak

Optik Lindsey Ndhaptar Juru Optik Format Gedhe

Optik Jaringan Optik Format Gedhe Optik
  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Berita Anyar Lindsey Optikake www.lindseyoptics.com Efektif: 1 April 2020 Optik Lindsey Ngumumake Format Tampilan Optik Format Gedhe Lindsey Optik Ndownload Tampilake Optik Format Gedhe Anyar LF Ndhukung Pangowahan Format Cepet lan lensa Bunder Los Angeles, California - Optik Lindsey ngenalake Tampilan Format Viewfinder Gedhe. (LF) nyedhiyakake optik liwat tampilan lensa. Kanthi desain modhel sing apik, ndhukung macem-macem ...

Read More »

Apa Sampeyan Bisa Deleng Lampu? Mung karo Lensa tengen!

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Lensa artifisial paling tuwa ditemokake, adoh, yaiku Layard Lens (alias: "The Nimrud Lens"); iki ditemokake dening AH Layard ing 1853 lan watara taun 3000 (babagan 750BC-710BC ing Kakaisaran Neo-Assyria). Iki ditemokake ing Kalhu, kutha kraton Tiglath-pileser (ing modern dina, yaiku Nimrud ing Irak) ing Istana Barat Lor. Penemu ...

Read More »

NAB 2017: Sigma Ngumumake Lensa Utama Anyar; Nambah Pilihan Produk Anyar

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Ronkonkoma, NY - April 20, 2017 - Sigma Corporation of America, lensa DSLR, kamera, produsen lampu kilat lan aksesoris anyar, dina iki ngumumake merek anyar Cine FF High Speed ​​14mm T2 lan 135mm T2 anyar lan pilihan produk Cine Perdana lan Zoom anyar. . Sigma ngembang baris Garis Perdana kanggo kalebu rong lensa merek anyar: Sigma Cine FF High Speed ​​14mm T2 lan Sigma ...

Read More »

Dirancang kanggo kamera Bioskop Digital Super35 paling anyar lan Lengkap, Sigma Cine Lens Line Nggawe Debut ing NAB 2017

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Dirancang kanggo Kamera Digital Sinema Super35 lan Lengkap lengkap, Sigma Cine Lens Line Nggawe Debut ing NAB 2017 Sigma Cine ngirimake optik luar biasa ing faktor wujud sing luar biasa kanthi ngatasi kekuwatan nganti 8K RONKONKOMA, NY - Februari 16, 2017 - Sigma Corporation saka Amerika, lensa, kamera, lampu kilat lan aksesoris DSLR sing unggul, lagi nampilake merek ...

Read More »

Panavision ngeculake Filter Filter PanaND

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

WOODLAND HILLS, Calif. (Mei 23, 2016) - Panavision, desainer industri hiburan, produsen lan panyedhiya sewa kamera lan sistem kamera kanthi akurat, ngumumake kasedhiya saringan PanaND. Minangka wakil saringan netral generasi sabanjure, dheweke nawakake peningkatan kualitas lan konsistensi, saéngga para produser film bisa fokus kanggo nggayuh tujuan kreatif. Saringan spektrum PanaND lengkap entuk manfaat saka kemajuan ...

Read More »

Lensa - Nggoleki Pilihan ing 2016 NAB Show

  • Nuduhake Kaca ing Twitter
  • Nuduhake Kaca ing Facebook
  • Nuduhake Kaca ing LinkedIn
  • Pin on Pinterest

Punika wawasan sethithik ing lensa ... Milih lensa sing tepat tundhuk sawetara variabel. Jarak, cahya, lan fokus kabeh pertimbangan, uga apa, apa, lan nalika ditembak. Nalika dadi juru kamera lan dadi photographer padha, nanging mesthi ora padha karo saben grup nduweni gear lan trik. Ing pesawat, ...

Read More »